vay anasını artı gapmi, olacak ... üvvvv ... dowa çakarlar bence son yarım saat ... dow -1500 kapatır bence tahmiinm ...
Printable View
vay anasını artı gapmi, olacak ... üvvvv ... dowa çakarlar bence son yarım saat ... dow -1500 kapatır bence tahmiinm ...
stro patron acill abi .. dowa bi projeksyon lazım oldu abi .. ewli crasli .. hep kayahandan oldu .. arkadaş . bi düşemiyoruz ya kızacam artık .. vay anasını ya ....:o:mad::mad::mad::mad:
[quote=selçuklu;275034]vay anasını artı gapmi, olacak ... üvvvv ... dowa çakarlar bence son yarım saat ... dow -1500 kapatır bence tahmiinm ...[/quote]
paşa göstergeler boşuna mı artı gep dedi, boşuna mı hepiniz üzerimize çullandığı halde longladık ve dahi geceye long kaldık.
çakmasınlar dowa yarın birlikte çakarız üvvvvvvvvvv üüü
[QUOTE=unlimitted;275039]paşa göstergeler boşuna mı artı gep dedi, boşuna mı hepiniz üzerimize çullandığı halde longladık ve dahi geceye long kaldık.
çakmasınlar dowa yarın birlikte çakarız üvvvvvvvvvv üüü[/QUOTE]
short çok abi .. eksi gap olmasın sanada kıyamam artı gapta olmasın ekside olmasın aynı yerden açılsın o zaman .. ühühüüh ... :o:o
sen ne zaman döndün abi tatilden .. hoşgelmişin .. ühühüüh
[quote=selçuklu;275040]short çok abi .. eksi gap olmasın sanada kıyamam artı gapta olmasın ekside olmasın aynı yerden açılsın o zaman .. ühühüüh ... :o:o
sen ne zaman döndün abi tatilden .. hoşgelmişin .. ühühüüh[/quote]
en az 227 kere selçuklu bi hoşgeldin demedin yazdım aybettin yaw. üvvv.
şort da çok hakkaten ben de onu düşündüm. peki sıfır gap bana uyar. gün içinde yeterince aldım ben puan. sıfır olsun patron 75.775'ten açalım. zati uzlaşma bile bana yeter, ben 75.675'ten longum eehuhuehue. :D:D
[quote=selçuklu;275036]stro patron acill abi .. dowa bi projeksyon lazım oldu abi .. ewli crasli .. hep kayahandan oldu .. arkadaş . bi düşemiyoruz ya kızacam artık .. vay anasını ya ....:o:mad::mad::mad::mad:[/quote]
Yettim patron... Korkma sen bu kapitalist emperyalist yankilerin endeksinde 60'lıklarda NU'lar ayyuka çıktı... Kayahan faktörü nedeniyle kapanışa yetişir mi bilmem ama en azından gece göçer bunlar... Sabaha FDOW'u 4 haneli sayılarda görmeyi bekliyorum şahsen... üvvvv... Başlayacam bu gap işine de bir sabah rahat yok... *** üvvvv...
[QUOTE=Strategist;275042]Yettim patron... Korkma sen bu kapitalist emperyalist yankilerin endeksinde 60'lıklarda NU'lar ayyuka çıktı... Kayahan faktörü nedeniyle kapanışa yetişir mi bilmem ama en azından gece göçer bunlar... Sabaha FDOW'u 4 haneli sayılarda görmeyi bekliyorum şahsen... üvvvv... Başlayacam bu gap işine de bir sabah rahat yok... *** üvvvv...[/QUOTE]
valla hızır gibi yetiştin patron ... sağolasın rahat uyuyayım patron .. saygılar hörmetler ... shortda çok yani abi .. yazık millete ... aslan gibi traderlarız hepimiz ... üvvvvv ... sağlığına duacıyız stro patro .... .brv.brv
stro patron son bölüm bayrak olmasın:eek: aman olmasın. yok genç shortcular fazlasıyla rahatsız olur :::
bu arada selpatros crash senaryoma bişey buyurmadın:confused:
selamlar....:D
vadeli 5' lıkta....
dtc sata geçmek üzere,daha tam geçmemiş...
tde lar satta...
setuplaR satta...
td21 aşağı trend veriyor...
[IMG]http://i37.tinypic.com/m9a6qd.jpg[/IMG]
[quote=trader38;275044]stro patron son bölüm bayrak olmasın:eek: aman olmasın. yok genç shortcular fazlasıyla rahatsız olur :::
[/quote]
Merak etme abi piyasada genç short'çu falan kalmadı... Hepsi vaktinden önce ihtiyarladı kederden stresten... üvvvvvv...
[quote=saraylı;275045]selamlar....:D
vadeli 5' lıkta....
[SIZE=4][COLOR=red]dtc sata geçmek üzere,daha tam geçmemiş...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red] [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]tde lar satta...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]setuplaR satta...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]td21 aşağı trend veriyor...[/COLOR][/SIZE]
[IMG]http://i37.tinypic.com/m9a6qd.jpg[/IMG][/quote]
abi desene crash tüm hızıyla yolda:eek:
Şu çizgiyi kırdı mı önüne babası çıksa tanımaz... :::