[quote=Hurma ağacı;275058]Dow-brent
[IMG]http://i35.tinypic.com/i5w29l.jpg[/IMG][/quote]
matriksde grafikleri bu şekilde üstüste nasıl atıyoruz?
bu arada günaydın herkese
Printable View
[quote=Hurma ağacı;275058]Dow-brent
[IMG]http://i35.tinypic.com/i5w29l.jpg[/IMG][/quote]
matriksde grafikleri bu şekilde üstüste nasıl atıyoruz?
bu arada günaydın herkese
fdow'da direncin hası 10,672'dir.
orayı geçerse kıraş mıraş hak getire olur. 11bine nasıl geldiğini bile anlayamayabilriz.
çok şortçu doğrarlar.
dünden beri o noktanın 40 puan altında yaptıkları yatay düzeltmeyse, ki öyle görünüyor, dünkü harekette topladıkları şortçuları bi çuvala koydular demektir...
bunu yazma sebebim pozisyonel değil. zaten o kadar uzun pozisyon tutabilen birisi değilim.
yazma sebebim, düşüşe şartlanmanın sonuçlarının çok ağır olabileceğini neredeyse 2 senedir yaşıyoruz. ama ara ara hatırlamak gerekiyor.
hatırlamayı portföye bakarak değil de böyle yazılara bakarak yapmak çok daha sağlıklı. :)
aklımızın bir köşesinde bulunmalı derim:rolleyes:...
herkese günaydın, bol kazançlar...
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
günaydın hayırlı seanslar ...
Günaydın arkadaşlar,
Hayırlı ve bol kazançlı bir gün olsun.
günaydın :))) bol kazançlar unli abi teşekkürler süpersin.brv emeklerin için allah razı olsun..
[quote=trader38;275069]matriksde grafikleri bu şekilde üstüste nasıl atıyoruz?
bu arada günaydın herkese[/quote]
Patron, şu şekilde ekliyoruz.
Grafik açıkken virgül(,) eklenecek olan grafiğin kodu ve entera basıyoruz.
Mesala brent grafiği açıkken virgül(,) (virgüle dokunduğumuzda üst taraftaki brent kodu silinir) yeni kod olan "dow"u yazıyoruz ve enter.
Günaydın, hayırlı işler.
günaydın deytreydırs,
dün işyerinde derin mevzular çıktı patronlar... işler yoğun ve karışık... geç saatlere kadar çalıştım..üühühühühü... bugün de yoğun olacak..üwwwww .erken emeklilik istiyorum **..YAŞ beni emekli etsin..kabulum..sorun değil valla...ühühühühü...
Genç miyendisler rahatsız...üwww
günaydınss
76500 mimkin kanımca ühühühü
GÜNAYDINLAR...bol kazançlı bir gün dilerim..
zayıf açtı..yıkılır burası..running tirangle olabilir..yeşil etiket çalışabilir...selçuklu gol olur arşa yükselir...