hadi artık 32500 içimizi kuruttu piyasa
Printable View
hadi artık 32500 içimizi kuruttu piyasa
Abd'de devletın, cıtıgroup'ta sahıp oldugu ımtıyazlı hısselerın buyuk bolumunun adı hısseye cevrılebılecegı ve cıtıgroup'takı kamu payının yuzde 40'a kadar yukselebılecegı belırtılıyor.
Wall street journal gazetesının ınternet sıtesındekı bır haberde, cıtıgroup yonetıcılerı ıle
abd yonetımı arasındakı gorusmelerın ardından devletın elındekı cıtıgroup hısselerının sırket semryaesı ıcındekı payıbı yuzde 25 cıvarında tutacak sekılde sonuclanması umut edılıyor.
Gazetenın haberıne gore cıtıgroup abd yetkılılerıyle, devletın elınde bulunan 45 mılyar
dolar buyuklugunde ve bankanın yuzde 7.8'ıne denk gelen ımtıyazlı hıssenın onemlı bır
kısmının adı hısseye cevrılmesı yonundekı senaryoları gorustu.
Obama yonetımının planı destekleyıp desteklemedıgı konusunda bır ısaret vermedıgı de
haberde yer aldı.
Reuters'a konusan bır dıger kaynak ıse cıtıgroup ve duzenleyıcı kurumlar arasındakı
gorusmelerın devam ettıgını ve gorusmelerın, devletın cıtıgroup'takı payını artırmasıyla sonuclanabılecegı belırttı.
Herkese günaydın. Hayırlı işler.
Asti hoş geldin. Özlettin kendini.
Endekse acil Osmanlı tokatı yada Selçuklu sopası lazım..30900 üzeri her zaman pençeleri sıkıntıda bırakır...312375 ve 31800
geldi ama boluk porcuk kim islem yapiyor kademeler nedir gozukmuyor degilmi
[quote=Dantes;90444]geldi ama boluk porcuk kim islem yapiyor kademeler nedir gozukmuyor degilmi[/quote]
Bitek sankoda olduğunu sanma.Gediktede problem vardı.Şimdi biraz duzelir gibi oldu.
Bu arada gerkese günaydın bolkazanölar arkadaşlar.
Bakalım ABD den gelen citi haberine piyasa tepkisi, Freddie ve Fannie ye olduğu gibi mi olacak yoksa yalancı baharı uzatacaklar mı? bence ilk seçenek..ve o yüzden 1/5 kısa 31100
geldi sanko tradexpresss
ama bu sorun her sabah oluo
ben alıstım
9:30a kadar webi kulllanın sonra programlari
alısıo insan
foreks de sımdı dde haberler gelmıo..
Sanko sapıttı bugün.
31475 çanağı ilk hedef..
100 den kapattım ben yeter bana :)
Sanko sistemi çalışan varmı arkadaşlar?
[quote=Larossıan;90452]Sanko sistemi çalışan varmı arkadaşlar?[/quote]
benimki geldi
cuma [B] VOB sistem [/B]sat olunca tabiki kısa girdim..ve böylece 2 gecedir çarpıldım...
ama işin garibi çarpıldığım bu iki gecede ,aynı sistem [B]spot [/B]da daha isabetli...acaba sistemleri spotta uygulamak daha mı mantıklı ve doğrudur..malum spot daha derindir.
saat 10 da fiyat hala 125 üzeri olursa 60 daklık sistem ala geçer..astatin kısaları stoplar
uzun devam şimdilik.......
[quote=abka;90454]cuma [B]VOB sistem [/B]sat olunca tabiki kısa girdim..ve böylece 2 gecedir çarpıldım...
ama işin garibi çarpıldığım bu iki gecede ,aynı sistem [B]spot [/B]da daha isabetli...acaba sistemleri spotta uygulamak daha mı mantıklı ve doğrudur..malum spot daha derindir.[/quote]
benim sistem yine son barda aldaydı VOB da ..VOB lada kursan sistemi spotlada her ikisinin de kendine has bug ları var
vob sistem al da,spot sat da ...çık işin içinden hadi..
5 Dklık sistem sata gecti
[quote=abka;90458]vob sistem al da,spot sat da ...çık işin içinden hadi..[/quote]
Sistemi çok harmanladınmı işin içinden çkamazsın.
dax da sat olunca [B],oy çokluğuyla [/B]kısaya devam..spot al verinceye kadar..:)))
şişman kadın spotta alıcı vadelı de satıcı..vadelıye epey sinek atladı onları bı kovalarlar heralde..bu arada cim de satışa geldı
[IMG]http://i41.tinypic.com/ve9e2g.gif[/IMG]
Efg -4200 ykr +2400
cıtı -2060 garan+ 1500
iş -1700 deniz +1000
efg çekti el frenini..
30600 üstünde uzun kalmaya devam..bu seviyenin altında stop ve kısa..
31125 üstünde ilave uzun 31475-31775 hedefiyle..
amma kastılar ya
sabah gabiyle yetinin,kolay para yok diyolar resmen :)
Aynen öyle gir cık yaptık 125 puan aldık artık bunların tüylerini böyle yolacağız
[IMG]http://i40.tinypic.com/2v1koj8.gif[/IMG]
forex ilk işlemimi yaptımmm euro/dollar parite short..
Ntvmsnbc'nın haberıne gore kredı derecelendırme kurulusu standard & poor’s,
kredı sıkısıklıgının henuz baslangıc asamasında olabılecegını kaydettı.
Sıtede bugun yayınlanan haber soyle:
"kuresel krıze ılıskın uyarılarda bulunan s&p, kredılerde daha buyuk bır
daralma yasanabılecegını ve bunun abd ekonomısı uzerındekı etkılerının cıddı
olabılecegı uyarısında bulundu.
S&p, abd’de 2008’ın ucuncu ceyregıne kadar kredılerın arttıgını ancak artıs
hızının 1945’ten bu yana en dusuk sevıyede gerceklestıgını belırttı.
Kurulus, bu durumun gercek kredı sıkısıklıgının daha baslamadıgının bır
gostergesı olabılecegını kaydettı."
-matrıks-
Matriks de problemi olan varmı
Bende 3 oldu donuyor
5 dk lık sistem satta fakat matriks yüzünden poz cıkıyorum
Sizlere bol kazanclar
[quote=furkan;90470]forex ilk işlemimi yaptımmm euro/dollar parite short..[/quote]
Hayırlı Olsun Bol Kazanclar
Bende düzgün çalışıyor
:confused:.dngDemek bende problem var 4 oldu donuyor
Herkese iyi bir hafta diliyorum, bol kazançlar...
Bugün haber etkisiyle yukarı başlangıç yaptık, ama sanırım bu durum yatay fiyat hareketiyle devam edecek görülüyor.
Ne zamana kadar?
Bence ya akşama, yada en fazla yarın öğle saatlerinde durum vahametini göstermeye başlar diyorum, zaten Cuma yatay olmasa pazartesi yatay takılan bir borsa olmamasına şaşırmak lazımdır, bu durumda göstergeleri spot ikinci seansa yataylık devam etsin diye düzeltmek için 14:00 açılışını biraz yukarda yapar, böylece akşama kadar salınım devam eder.
Bugünlük bu hareketlerle yetinecek oyuncular:), 31000 üzeri sat, aşağıdan kapat, saygılar...
31000-31100 üzerinde uzunda kalınmaz görüşündeyim, sat al, sat al, o kadar asit, saygılar...
dow future 754x üstesi oldumu shorts tehlike olur..
amma sindi traders dow future 754x yeresine kadar yükselme longs realiz/ 754x yaklastımı short fırsat eder
üfff...bayıldık yine...sabah GAP ile açıl ondan sonra dön baba dönelim oyna.