dow düşerken alıyorlar,
salmıyorlar
long devam
46500 stop
Printable View
dow düşerken alıyorlar,
salmıyorlar
long devam
46500 stop
dow düşerken alıyorlar,
salmıyorlar
long devam
46500 stop
6655 de bırseylere ısaret ama ben çozemedım daha:)
6655 de bırseylere ısaret ama ben çozemedım daha:)
46550-500 civarının tutmaması tekrar 45900 civarını gündeme getiricektir.
46550-47100 bulundugumuz bandın son guncel hali
Diye düşünüyorum.
46550-500 civarının tutmaması tekrar 45900 civarını gündeme getiricektir.
46550-47100 bulundugumuz bandın son guncel hali
Diye düşünüyorum.
artık iş çıgrından çıktı...
gün içi futurlarla manipüle ediyorlar....
dowun tekniğine göre bugün iyi bir artı yapma ihtimali hiç de az değil...
futurlar gündüz tersde aşırı hareket yapıyorlar.. dow yükselecekse aşırı düşüyorlar...
dow açılıncada aaa biz düşmüşüz deyip ne bulduysa alıyorlar...
gündüzleri hareketler saçma sapan oldu...
ben teknik burdan tepme ihtimalim var diyormu ..ona bakıyorum
ve uzuna devam... tepmezsede ne yapayım... gün içi sinir harbinden başka bir şey değil....
artık iş çıgrından çıktı...
gün içi futurlarla manipüle ediyorlar....
dowun tekniğine göre bugün iyi bir artı yapma ihtimali hiç de az değil...
futurlar gündüz tersde aşırı hareket yapıyorlar.. dow yükselecekse aşırı düşüyorlar...
dow açılıncada aaa biz düşmüşüz deyip ne bulduysa alıyorlar...
gündüzleri hareketler saçma sapan oldu...
ben teknik burdan tepme ihtimalim var diyormu ..ona bakıyorum
ve uzuna devam... tepmezsede ne yapayım... gün içi sinir harbinden başka bir şey değil....
[B]Shortları tutmaya devam şimdilik 15.30 a kadar tedirginlik hakim olacaktır veri kötü beklendiğinden. Veri iyi beklenseydi yukarı eğim olabilirdi belki ama şu durumda zor... [/B]
[B]Shortları tutmaya devam şimdilik 15.30 a kadar tedirginlik hakim olacaktır veri kötü beklendiğinden. Veri iyi beklenseydi yukarı eğim olabilirdi belki ama şu durumda zor... [/B]
[QUOTE=nyse-dj;17144]sayin teo siz 5 dakikalik takip ediyorsunuz sanirim. size sormak ve bilenlere sormak istedigim ben ms ve ms downloader kullaniyorum simdi bunda her 5 dk da bir elle verileri guncelle demek gerekiyor. bu programcilik olarak cok kotu bir durum bunu kolay hale getiren birsey varmi.(eger internet var ise 5 dk da bir kendi kendine yapip verileri koyamasi gerekli matriks boyle birseyi neden yapamiyor anlamiyorum)[/QUOTE]
matriks gold otomatık yapıyor,ms downloadera bılerek koymamıslar sanırım, ben bır kac kez yazdım, basıt bır kod yazacak,ama dıkkate almadılar,
ucuzu etın yahnısı demek ıstıyorlar sanırım.
100 ytl ıcın elle yapacaksın dıyorlar :)
Sevgıler...
[QUOTE=nyse-dj;17144]sayin teo siz 5 dakikalik takip ediyorsunuz sanirim. size sormak ve bilenlere sormak istedigim ben ms ve ms downloader kullaniyorum simdi bunda her 5 dk da bir elle verileri guncelle demek gerekiyor. bu programcilik olarak cok kotu bir durum bunu kolay hale getiren birsey varmi.(eger internet var ise 5 dk da bir kendi kendine yapip verileri koyamasi gerekli matriks boyle birseyi neden yapamiyor anlamiyorum)[/QUOTE]
matriks gold otomatık yapıyor,ms downloadera bılerek koymamıslar sanırım, ben bır kac kez yazdım, basıt bır kod yazacak,ama dıkkate almadılar,
ucuzu etın yahnısı demek ıstıyorlar sanırım.
100 ytl ıcın elle yapacaksın dıyorlar :)
Sevgıler...