Bende 15 dk'lıkta henüz short alametleri yok.
Görelim.
Printable View
Bende 15 dk'lıkta henüz short alametleri yok.
Görelim.
[quote=sazan;320650]Bende 15 dk'lıkta henüz short alametleri yok.
Görelim.[/quote]
üüwwwww...hatta ıngaaa
şimdi biraz makro-teknik yada takroteknik yapalım..ehüühühü..
efenim zaten fiyat az şiştiydi...pis NUNU lar vardı graflarda...sonra NUNU da geldi zaten topiğe..hehehhe...TCMB nin karşılıklarla ilgili açıklaması düzeltmeye bahane oldu..yine ralli olabilir..üwww.
(patron geyik end dediğin zaman haber ver)
Bu arada yine Astatin yapıştırmak serbest mi dedi huzurum kaçtı.
Gerçekten şu konuları bilen biri cevap versin lütfen.
1. Bir sinyal sistemimizden geliyorsa, grafiğini (long Short sinyalleri ile) yayınlamak yassah mı ?
2. Grafiği koymadan Sazan şu fiyattan Long, Şu fiyattan short demek yasak mı ?
3. Pozisyonu belirtti isek, stop loss ve profit target belirtmek yasağ mu ?
4. İlk üçü yasak ise, o zaman günlük EW sayımına göre xxxx seviyesi aşağı geçilmedikçe, Long olmak faidelidir ve fiyat hedefi de yyy'dir demeh de herhalde yasaktır.
Şimdi aklıma geldi, bu huzursuzluk yüzünden bunları belirtmiyor idim. (En azından sistem ve pozisyonları ilgili yorumları.) Uzun süreli tatil ile tamamen aklımdan çıkmışlar.
Bilenlerin 4 soruya cevabı lütfen.
[quote=Astatin;320656]şimdi biraz makro-teknik yada takroteknik yapalım..ehüühühü..
efenim zaten fiyat az şiştiydi...pis NUNU lar vardı graflarda...sonra NUNU da geldi zaten topiğe..hehehhe...TCMB nin karşılıklarla ilgili açıklaması düzeltmeye bahane oldu..yine ralli olabilir..üwww.
(patron geyik end dediğin zaman haber ver)[/quote]
Ölene kadar mokoko (pardon geyik)
[quote=sazan;320660]Bu arada yine Astatin yapıştırmak serbest mi dedi huzurum kaçtı.
1. Bir sinyal sistemimizden geliyorsa, grafiğini (long Short sinyalleri ile) yayınlamak yassah mı ?
4. İlk üçü yasak ise, o zaman günlük EW sayımına göre xxxx seviyesi aşağı geçilmedikçe, Long olmak faidelidir ve fiyat hedefi de yyy'dir demeh de herhalde yasaktır.
Bilenlerin 4 soruya cevabı lütfen.[/quote]
Yok patron bizim burda yılbaşı kutlaması var dansöz oynatıyoruk, ona sordum parayı göstererek "yapıştırmak serbest mi " diye....:D:D yannış annaşıldıysam gusura galınmasın..eüzü
amma yine de yanıtları vereyim...
1. Yasal durum muallak. Kimi para ile satılıyorsa suç diyor kimi ise her durumda suç olabilir diyor.
2. Yasal durum muallak. Kimi para ile satılıyorsa suç diyor kimi ise her durumda suç olabilir diyor.
3. 1-2 Suçsa zaten battı balık yan gider olacak. Yok 1-2 suç değilse bu da suç değil.
4. 1-2-3 Suçsa zaten battı balık yan gider olacak. Yok 1-2-3 suç değilse bu da suç değil.
3 ve 4 ün yanıtları EW mantığında oldu amma:D:D:D
[quote=sazan;320661][COLOR=red]Ölene kadar mokoko[/COLOR] (pardon geyik)[/quote]
Patron Fas a gitmediysen bile (gördüğün gibi hala şüphelerim var:D), ilk tarifeli uçakla (bulursan tarifesiz de olur) gidecekmişsin gibi geliyor bana:::
[quote=sazan;320660]Bu arada yine Astatin yapıştırmak serbest mi dedi huzurum kaçtı.
Şimdi aklıma geldi, bu huzursuzluk yüzünden bunları belirtmiyor idim. (En azından sistem ve pozisyonları ilgili yorumları.) Uzun süreli tatil ile tamamen aklımdan çıkmışlar.
Bilenlerin 4 soruya cevabı lütfen.[/quote]
bu yazı benim yüzümden yazıldı sanırım..bilmediğim talimat var galiba!..üüü..hocam sessizlik bölünmesi amaçlı idi..
sazan abi . .tahmini sayımımda ben kırmızı b etiketini yapıştırdım ... hayırlı olsun ... :o
[QUOTE=selçuklu;320141]günaydın...dopik tozlanmış yine .. .. endeks ewsel .... son duurm ...
[IMG]http://img545.imageshack.us/img545/5584/adszfq.png[/IMG][/QUOTE]
Sevgili Tr_Hope,
Bu bugünün konusu değil. Sizin yapıştırdığınız grafikle ilgisi yok. Rahat olun.
Zamanında sinyal ve pozisyon paylaşmanın ganuni açulardan suç olup olmadığına dair tartışmalar vardı. Sanırım netleşen bir şey de yok. (Astatinin elliott'ist açıklamasından anlayabildiğim kadarıyla)
[quote=sazan;320683]Sevgili Tr_Hope,
Zamanında sinyal ve pozisyon paylaşmanın ganuni açulardan suç olup olmadığına dair tartışmalar vardı. [COLOR=red]Sanırım netleşen bir şey de yok. (Astatinin elliott'ist açıklamasından anlayabildiğim kadarıyla)[/[/COLOR]quote]
:D:D:D+.+.+.
şaka bir yana, güvenilir bir hukukçu..pardon güvenilir hukukçu diye bir şey yoktur:D:D...deneyimli bir hukukçu bana dedi ki, anında işlem yaptırmayacak şekilde az gecikmeyle yayınlanırsa ve bedava yayınlanırsa sorun çıkma ihtimali çok ama çok az....
[quote=Astatin;320689][quote=sazan;320683]Sevgili Tr_Hope,
Zamanında sinyal ve pozisyon paylaşmanın ganuni açulardan suç olup olmadığına dair tartışmalar vardı. [COLOR=red]Sanırım netleşen bir şey de yok. (Astatinin elliott'ist açıklamasından anlayabildiğim kadarıyla)[/[/COLOR]quote]
:D:D:D+.+.+.
şaka bir yana, güvenilir bir hukukçu..pardon güvenilir hukukçu diye bir şey yoktur:D:D...deneyimli bir hukukçu bana dedi ki, anında işlem yaptırmayacak şekilde az gecikmeyle yayınlanırsa ve bedava yayınlanırsa sorun çıkma ihtimali çok ama çok az....[/quote]
Hocam Bu konuda daha dikkatli olacağım..SISTEM herkesin kendine özgü olmalı..amacını aşan her şeye karşıyım..Zamanında ROTA sını bulamayan ve sizlerle bir çok şeyi öğrenen bir öğrencinin olmadık yerde parmak kaldırıp, söz almadan cevap verdiğini düşünün..
:o