Bozuldu yükseliş trendi bana göre tabi ki bakalım tekrar toparlayabilecek mi yoksa tekrar sat gelicek ve düşüş devam mı edecek 15 dk lık yalnız
Printable View
Bozuldu yükseliş trendi bana göre tabi ki bakalım tekrar toparlayabilecek mi yoksa tekrar sat gelicek ve düşüş devam mı edecek 15 dk lık yalnız
[QUOTE=jerfin;256142]ayu kardeşlerine ihanet edersin sen haa....dng
asticiğimle beni bi başımıza bıraktın kağıt mendillerimizle başbaşa..:..:üüü[/QUOTE]
apla long stop oldu ya .. üvvvvv .. du belki gısalırım ...
[quote=Strategist;256147]Abi maç atmosferi tamam da Pala yakında Vuvuzela çalmaya başlayacak diye korkuyorum... :..:[/quote]
işte bu kötü haber..
ben o yüzden maçları sessiz seyrediyorum...:::
sağır yapıyomuş o alet...:D
[quote=abka;256146]sistemi matriks de denemek için(20 dak) kısa süreliğine nasıl sahip olunabilir..deneme süresi falan var mı..
stratejitin dediği gibi ms 5 ve 60 dak uygun..gerisi türetilmiş...[/quote]
Sitesinde 15 gunluk demo vardi devam ediyor olmali indirebilirsiniz, ozel bir sistem değilse formulu yollarsaniz testte edebilirim.
vuvuzellaz nası bi eziyettir yav .. inanılmaz :) üww 15 dk zieztem alı bozmiyir ilginç üwww
yyld...en rahat gece pozisyonu dow %1 eksi iken girilen uzundur..nıkkeı de zaten 2 günde epey çakıldı..
Toparlıyo bakalım
[quote=seagate;256154]vuvuzellaz nası bi eziyettir yav .. inanılmaz [/quote]
Ben de aynı şeyi VOB için düşünüyorum... üvvvv... :..:
vurdu goll olduuuu.gollllllllllllllllllllllllllllll.Tribünler coşku içinde millilerimizi alıkışlar.Gözlerime inanamıyorum sevgili izleyenler.Bütün tribün ağlamaya başladı.Sevinç göz yaşları sel oldu akıyor.Bravo miller, bravo pala.
gözler hakemde.bakalım golü verecek mi :D
mentalray ... dopik tadından yenmiyor yuaw
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/61a06e23.png[/IMG]
Arkadaşlar maç muhabbetimle inş. sıkmadım kimseyi.Hergün ekranı izlemediğim için bugün biraz geyik çevirdim.hakkınızı helal ediniz.
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/983ea0fe.png[/IMG]
düşen kanalizasyon gırıldı tam sınırda üwww de üwww gıramadımı yoksa üwww filat üwww :(
cerfin neetmişin kız...500-025-yine 500 vışş...üwwww
istop olduktaan sonra dahada bulaşmadım ... geceye sembolik kısa giriyorum ben şahsen ... güzek gündü ... herkese teşekkür ...
sazan abinin dopikte .. fdow sayımım var .. ona ayıb olmasın diye sembolik gısa ...
antisistemik fekat deep histemik olarak kısa
astatin abi ankara karışmış abi :D merak etmiş herkes heyecan felan üwww :D :D
[URL]http://www.haberturk.com/yasam/haber/526175-mecliste-gizemli-sarisin[/URL]
seansda bitmişken üwww :D işin sırrı renktemi acaba üww kolyedemi :P
Herkese iyi akşamlar....lelele
T..C
iyi akşamlar
[QUOTE=selçuklu;256169]sazan abinin dopikte .. fdow sayımım var .. ona ayıb olmasın diye sembolik gısa ...[/QUOTE]
he kısa.....
% 50 şansımı kullandım bu gece..........
dövjöns düşsede bizimkiler sağlam durdu........
gece artı kapatırsa yarın sabah oyarlar bizi........
geceye kısa girdim.. iyi akşamlar..
iyi akşamlar.
[QUOTE=mbm;256177]he kısa.....
gece artı kapatırsa yarın sabah oyarlar bizi........[/QUOTE]
oooo mbm hoşgeldin..
yoklamalarda yoktun epeydir, devamsızlıkların max sınıra dayandı..:)))
[QUOTE=Astatin;256167]cerfin neetmişin kız...500-025-yine 500 vışş...üwwww[/QUOTE]
hee top çevirdiler işte.. hpy spikerimiz eşliğinde zevkli bi maçtı ama.. gerçi gol göremeden bitti seans..:..:
ama hakkımızı yedi bizim pala asti patron.. dow düşerken bi penaltımızı vermediler.. üüww
sistem al olunca uzun girdim..
ama efg çok satmış..dow çökecek mi ne..
neyse iyi akşamalr
[QUOTE=mbm;256177]he kısa.....
gece artı kapatırsa yarın sabah oyarlar bizi........[/QUOTE]
mesut abi hoşgeldin .. .. dow çöker abi bence ..... deprik ederim :::::::::.. saygılar hörmetler ..... .brv.brv:D:D:D
ben daytrader oldum abi ... geceye poz bırakmıyorum artık .. bazen fdow falan sayıma göre .. .sembolik poz alıyorum .... shortlar gol olur bence tahminim .... :D:D
avatrda 10 numara ha ... tekrar deprik ederim mesut abi .. yaylana yaylana yürüyo eleman .. düşüş trendi gibi ... .. eheuhehuhue ... :D:D:D:D
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=403&dateline=1273249674[/IMG]
Cümleten iyi aksamlar
geceye long
%3.89 düşer..dow...down
[quote=jerfin;256181]hee top çevirdiler işte.. hpy spikerimiz eşliğinde zevkli bi maçtı ama.. gerçi gol göremeden bitti seans..:..:
ama hakkımızı yedi bizim pala asti patron.. [COLOR=red]dow düşerken bi penaltımızı vermediler[/COLOR].. üüww[/quote]
bunu genelde dowun gece çökeceğini biliyorlarsa, VOB a güçlü süsü vermek için yaparlar..ertesi günde vob da -2000 gap filan...::::::
[QUOTE=Astatin;256198]%3.89 düşer..dow...down[/QUOTE]
az o oran bence hacı astetronomiousync patron .. flash crash olsun bence .. ama herşey gayahana bağlı .. seans odasınada yazdım::: ..karacumali abiyede seslendim dopikte:D:D ... .. athlon pathlon nereye kayboldu ya .. gayahana bir kez şakacıktan ralli yazdırtabilirsek ... %10 düşebilir bence tom emmi .. üvvvvvvvvvvvvvv .... :::::::::
[quote=fXci;256163]mentalray ... dopik tadından yenmiyor yuaw
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/61a06e23.png[/IMG][/quote]
FX ci;
Gordugum en ıyı sıstem dıyebılırım senın bu mentalray'a.
Basarılı tradeler dılerım.
dow toparlıyor.. sabah iyi bir gap yiyeceğiz anlaşılan..
asti mendilleri 20 pakete çıkar..:)
[quote=jerfin;256223]dow toparlıyor.. sabah iyi bir gap yiyeceğiz anlaşılan..
asti mendilleri 20 pakete çıkar..:)[/quote]
30 hazır..ü[url]www...DOW[/url] da pis pupular var üww..
neyse dow kapanışını beklerkene bir oyun oynayalım..:..::..:
Yeni nickli, şutlanmış eski üyeleri tespit yarışması yapalımmı:D:D:D ben iki dene biliyorum..sen kaç dene biliyon:D:D
niye toparlıyor dow .. geçirsenize tepesine sopayı .. tom emmiye bak vayyyy******* **** * ** ..... dur ben biraz çakayım kafasına ... bu gece çökmesi lazım bence .. sayım live ...:o:o:o
[B][I][SIZE=3]1.)Kırılma Noktaları
[/SIZE][/I]SRB:[/B]
[B][COLOR=black]70.525[/COLOR] :yü:[/B]
[B]70.175 :dü:[/B]
[B]---------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]2.)Trend Takibi[/SIZE][/I][/B]
[B]ETR: :yü:[/B]
[B]----------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]3.) Günsonu Yüksek/Düşük /Kapanış[/SIZE][/I][/B]
[B]ÖGY: 70.900[/B]
[B]ÖGD: 69.675[/B]
[B]ÖGK: 70.425[/B]
[B]---------------------------------------------- [/B]
[B][I][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 74.000[/B]
[B]3.Direnç : 72.775[/B]
[B]2.Direnç : 71.550[/B]
[B]1.Direnç : 70.975[/B]
[B]Pivot : 70.325[/B]
[B]1.Destek : 69.750[/B]
[B]2.Destek : 69.100[/B]
[B]3.Destek : 67.875[/B]
[B]4.Destek : 66.650[/B]
strategist patron bi sayım abi emergency .. ewli projeksyonlu crashli ... üvvv ....:o:o:o
[quote=selçuklu;256229]strategist patron bi sayım abi emergency .. ewli projeksyonlu crashli ... üvvv ....:o:o:o[/quote]
Patron Dow'un şu ana kadarki hareketinden çıkardığım sonuca göre en yüksek ihtimalli devam bu şekilde. Tibet'li rahiplerden öğrendiğim EW sırlarını uyguladım.... Bu sayımı zamanında görebilseydim geceye long girmezdim.... üvvvvvv... üüü :..:
Daytrader tablosuna "Wavetrader" diye bir bölüm koyuyorum...
bu bölümde swing trading açısından,piyasanın gücü hakkında:
-EW
-KTA
-Trading Sistemleri
-Piyasa Hassasiyeti
gibi analiz kalemleri açısından;subjektif kendi notumu her akşam vereceğim...:)
Bu not;
1 ila 10 arasında değişecek...
[B]1..............güçlü şelale[/B]
[B]2..............güçlü aşağı trend[/B]
[B]3..............aşağı trend[/B]
[B]4..............negatif[/B]
[B]5..............dengede ,görünüm negatif[/B]
[B]6..............dengede ,görünüm pozitif[/B]
[B]7..............pozitif[/B]
[B]8..............yukarı trend[/B]
[B]9..............güçlü yukarı trend[/B]
[B]10............güçlü ralli[/B]
Wavetrader ; benim piyasa hakkındaki subjektif değerlendirmemdir;sizin algınıza ters olabilir,yanlış çıkabilir,sonuçta benim algımdır.:rolleyes:
:cool:
patron geceye çok az sembolik shortum .. istediği yerden gapatsın çok önemli değil .. ama .. kafamdaki scenario dowa bağlı biraz ... exxxx olsun istemiyorum:o:o:o .... üvvvvvv ..
eline sağlık stro patro zor zamanda imdada yetişiyosun .. sağolsın .. saygılar hörmetler ...:D:D:D.brv.brv.brv