[quote=Tradeprof;275166]ne salak saçma piyasa **[/quote]
koskoca garan'ı çocuk oyuncağına çevirdiler, gelen bi alttan vuruyo kademe kalkıyo bi üstten vuruyo kademe düşüyo.
vuranlar da mahallenin dayıları değil 7-8 yaşındaki bebeleri :D
Printable View
[quote=Tradeprof;275166]ne salak saçma piyasa **[/quote]
koskoca garan'ı çocuk oyuncağına çevirdiler, gelen bi alttan vuruyo kademe kalkıyo bi üstten vuruyo kademe düşüyo.
vuranlar da mahallenin dayıları değil 7-8 yaşındaki bebeleri :D
[quote=trader38;275032]crash tüm hızıyla yolda.::: genç longcular rahatsız.dng
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/5df364d0.png[/IMG][/quote]
dün akşam verdiğim senaryoyu öne alallım. senaryo belli, yygdsb
Yalnız spotu kaç gündür ısrarla 59800 üstünde tutuyorlar.Üstünde durdukça şortlar badem olacak gibi bir his var içimde....dng
NK sistemin sinyalini bi onaylasa rahatlayacam da stress devam ediyor dünden açılan şort beklemede :rolleyes:
[quote=a.kaya;275181]NK sistemin sinyalini bi onaylasa rahatlayacam da stress devam ediyor dünden açılan şort beklemede :rolleyes:[/quote]
NK'da kullandığın hareketli ortalamanın periyodunu düşür, anında onaylar... ;) :)))
zero işlem gısa devam ben şahsen ...
[quote=a.kaya;275169][quote=tr_hope05;275139]şuanki indikatörler dip yapmış bende..fiyat yukarı gitmeli eğer gidemiyorsa hacimsiz anında başka yerde olabilir..renk
belli olmadı henüz..[/quothocam hangi vd de dip yapmış günlükte değil sanırım[/quote]
baktığım 15 ve 30 dakkalık...günlük de oyun havası devam ediyor..kalıcı düşüş için daha var deyii..o nedenle bir yukarı bir aşağı olacak..
Ben flatım, rahatım, Pala 600-975 arasınra gidiiiii , geliiiii , gidiiii, geliiii :D
sanal işlemelre başladım bakem bu ay kaç çekicem..850 kısa 400 kapat..
[quote=Sekube;275178]Yalnız spotu kaç gündür ısrarla 59800 üstünde tutuyorlar.Üstünde durdukça şortlar badem olacak gibi bir his var içimde....dng[/quote]
asti bak yalnız değilmişim sekube kardeşde de varmış :)
owwwwwwwwww ..mondiyo ..
[quote=tr_hope05;275189]sanal işlemelre başladım bakem bu ay kaç çekicem..850 kısa 400 kapat..[/quote]
keşke sanal değilde gerçek yapsaymışın :::