[quote=BORSACIOZGUR;90661]Ya bu dow a ne oldu 8310 dan dönmesi lazımdı yukarı.
Hmmm o zaman 8197 deniyecek olabiir yine kötü oldu..
Neyse her ihtimalle başı yukarıda bitirecek de...[/quote]
DJ neki, olurmu hiç böyle DAX, dönde FDAX a bak hey
Printable View
DJ neki, olurmu hiç böyle DAX, dönde FDAX a bak hey
7249 altındaki yeni diple yukarı için potaya girdi fdow..........
bundan sonrası önemli işte.......
[QUOTE=BORSACIOZGUR;90661]Ya bu dow a ne oldu 8310 dan dönmesi lazımdı yukarı.
Neyse her ihtimalle başı yukarıda bitirecek de...[/QUOTE]
Gözünüz yukarılarda kalmış hem de 1000 puan kadar.
[QUOTE=QUEEN;90663]Bilgisayarınızın yanına kaktüs koyun radyasyonu çekiyormuş nükleer santrallerin olduğu yerlere tonlarca kaktüs ekiyorlarmış[/QUOTE]Çektiği bu radyasyonu ne yapıyormuş? Hani fotosentez yapar gibi başka bir şeye çevirmiyorsa maddenin yoktan var ve vardan yok olmayacağı teoremine göre kaktüs radyasyonlu oluyor. Bir de Cem yılmaz atomdan hızlı mı koşacaksınız gibi bir şeyler diyordu. Bu sebeplerle ilginç geldi bana.
[FONT=Verdana, Nimbus Sans L, helvetica][SIZE=-1]und lasse nsich auch Bernanke´s Wimpel nicht locken [/SIZE][/FONT] Angehängte Grafik: stier_-_torero_.jpg
[IMG]http://www.ariva.de/board/anonymize/attachment.m?aid=218236&resize_x=600[/IMG]
Allah iyiligini versin be kardesim. ama aramizda bayanlar var, ayip olmayacak mi?
[QUOTE=VOBiX;90668]Çektiği bu radyasyonu ne yapıyormuş? Hani fotosentez yapar gibi başka bir şeye çevirmiyorsa maddenin yoktan var ve vardan yok olmayacağı teoremine göre kaktüs radyasyonlu oluyor. Bir de Cem yılmaz atomdan hızlı mı koşacaksınız gibi bir şeyler diyordu. Bu sebeplerle ilginç geldi bana.[/QUOTE]
Bilmiyorum ne yapıyor onu kaktüse sormak lazım :pama şekil itibariyle kaktüs kanser hücresine benziyor
[quote=Larossıan;90664]Bakalım gerçekten dediğiniz gibi tecrübelimisiniz bu akşam test zamanı.[/quote]
Bingooooo.... ) Gold medalımı isterim...
Saat 19:52 Nirden döndük ?
Bi[B]ngoooo. Gold MEDAL ımı isterim. Cuk oturmuş :)))[/B]
[quote=BORSACIOZGUR;90673]Bi[B]ngoooo. Gold MEDAL ımı isterim. Cuk oturmuş :)))[/B][/quote]
hem yukarı döndük hem de artı kapatacak diyorsun yani
herkes dowda son yarım saat showu beklıyor
emtıalarda çok buyuk kıpırtı yok
altın bıle bu duşude gore
995 usd cıvarında
ne dersınız
[quote=okansak;90677]herkes dowda son yarım saat showu beklıyor
emtıalarda çok buyuk kıpırtı yok
altın bıle bu duşude gore
995 usd cıvarında
ne dersınız[/quote]
Şov derken ? "Altın doz/vuruş" yapıp mefta yarısı olma durumu mu, yoksa kızgın kumlardan serin sulaa atlar gibi yukarı bir tepkimi? Tam olarak ne bekliyorsun:D şu an ki 7208 den 7230 a kadar tepkiyi ben garanti ederim..fazlasını göremiyorum.. ama son yarım saat umduğun gibi olmayabilir
dow süprizi seviyo dünyayı parmağında oynatıyo adrenalin........7355 kapatabilir
[IMG]http://img113.imageshack.us/img113/9971/dji60.png[/IMG]
imkb çok kotu yakalandı
tepki beklerken sert satış geldi
yarın ne kadar görece güçlüyüz göreceğiz
bu arada dow da ne oluyo ing bilen arkadaşlar yazarlarsa sevinirim
sabahı beklemelim
[quote=hexen;90681][IMG]http://img113.imageshack.us/img113/9971/dji60.png[/IMG][/quote]
Hexen Baba,
Bu vesileyle uzun zamandır vermemiş olduğum selamımı vereyim..Ayrıca, hexen bizi diskoya götür... Gönül ne vob ister ne vobhane, forum hexen ister vob bahane :) Seni sevmeyen ölsün.brv
asdgasjgdjhasgjhdgasjjgdhsa üüüüüüüüüüüü.boks..boks..boks.
Nolluyo nan ? Dow 8197 yi de kırdı.. :((((
şubat gayet iyi gecerken perşembe gecesi pozisyonundan beri üst üste 2 kere çarpıldım...Allah tan bu gece sisteme uymadım..sistem al da idi ..oysa flat kaldım..sadece 2 günün acı çarpılmasından dolayı korktum açıkcası.[B]son günlerde benin gibi yamulan var mı..[/B]yoksa sisteme veda mı edeyim..gap lerle çarpılıyorum..tek ümidim mbm dir..oda uzun olunca fdow sistemi kurtarır diyorum.
Ben bu dow a guvenmem, conılere hıc guvenmem, yok destek kırıldı, yok lastık patladı, astatınnnn, yetişş, son duzlukteyız, piste deterjanlı su dök, kar yağdır, yolları kapa, artık allah ne verdıyse:)
[QUOTE=BORSACIOZGUR;90685]asdgasjgdjhasgjhdgasjjgdhsa üüüüüüüüüüüü.boks..boks..boks.
Nolluyo nan ? Dow 8197 yi de kırdı.. :(((([/QUOTE]
özgür sana nazar değmiş bence.....üüüüüü
[quote=abka;90687]şubat gayet iyi gecerken perşembe gecesi pozisyonundan beri üst üste 2 kere çarpıldım...Allah tan bu gece sisteme uymadım..sistem al da idi ..oysa flat kaldım..sadece 2 günün acı çarpılmasından dolayı korktum açıkcası.[B]son günlerde benin gibi yamulan var mı..[/B]yoksa sisteme veda mı edeyim..gap lerle çarpılıyorum..tek ümidim mbm dir..oda uzun olunca fdow sistemi kurtarır diyorum.[/quote]
Sayın abka dow u bugün ancak Rabbim kurtarırsa kurtarır Amin diyelim.
[QUOTE=abka;90687]şubat gayet iyi gecerken perşembe gecesi pozisyonundan beri üst üste 2 kere çarpıldım...Allah tan bu gece sisteme uymadım..sistem al da idi ..oysa flat kaldım..sadece 2 günün acı çarpılmasından dolayı korktum açıkcası.[B]son günlerde benin gibi yamulan var mı..[/B]yoksa sisteme veda mı edeyim..gap lerle çarpılıyorum..tek ümidim mbm dir..oda uzun olunca fdow sistemi kurtarır diyorum.[/QUOTE]
sn. abka şu dönemlerde çarpılmayan sistem var mıdır sizce?...
ben biliyorum var ama benim sistemim değil....
sanırım böyle dönemlerde kısa ve orta vadeli sitemle işlem yapıp(gün sonu flat kalmak) uygun... eğer olduysa(kar yeteri kadar varsa) geceye uzun vadeli sistemler doğrultusunda girmek daha faydalı olur ki siz bunu daha önce çok kez işaret etmiştiniz....sanırım biraz risk yönetimi gibi oldu ama farklı bir şey anlatmak istedim....
bol kazançlar...........
[QUOTE=abka;90687]şubat gayet iyi gecerken perşembe gecesi pozisyonundan beri üst üste 2 kere çarpıldım...Allah tan bu gece sisteme uymadım..sistem al da idi ..oysa flat kaldım..sadece 2 günün acı çarpılmasından dolayı korktum açıkcası.[B]son günlerde benin gibi yamulan var mı..[/B]yoksa sisteme veda mı edeyim..gap lerle çarpılıyorum..tek ümidim mbm dir..oda uzun olunca fdow sistemi kurtarır diyorum.[/QUOTE]
Bu ara sistemler yüksek gerilim hattında gibi...
[QUOTE=truva;90683]imkb çok kotu yakalandı
tepki beklerken sert satış geldi
yarın ne kadar görece güçlüyüz göreceğiz
bu arada dow da ne oluyo ing bilen arkadaşlar yazarlarsa sevinirim
sabahı beklemelim[/QUOTE]
Eğer DOHOL, DYHOL ve HURGZ olmasaydı bugün 31,000 üstünde ve çoğu sistem alda iken kapardık.
[quote=abka;90687]şubat gayet iyi gecerken perşembe gecesi pozisyonundan beri üst üste 2 kere çarpıldım...Allah tan bu gece sisteme uymadım..sistem al da idi ..oysa flat kaldım..sadece 2 günün acı çarpılmasından dolayı korktum açıkcası.[B]son günlerde benin gibi yamulan var mı..[/B]yoksa sisteme veda mı edeyim..gap lerle çarpılıyorum..tek ümidim mbm dir..oda uzun olunca fdow sistemi kurtarır diyorum.[/quote]
Sn Abka,
Gerçekten sistemleri çok zorluyorlar, sistemim grafikte gösterilen son 4-5 günde yaptığı tradelerde karlı, ancak ben şahsen bu kadar kazanmakta zorlandığı zamanları çok nadir görmüşümdür. Al ve Sat sinyalleri ise psikolojik açıdan uyulması son derece güç zamanlarda gelmiş durumda. Uydun mu derseniz evet (With the help of bio-mechanical person)
Sistem sinyalleriniz ve sisteminizin güvenilirliği açısından bir kriter olabilmesi açısından sinyalleri veriyorum.
Bol Kazançlar.
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img27.imageshack.us/img27/8729/vob15.png[/IMG][/URL]
Bendeniz:) ama üzülmüyorum çok cephaneyi doldurmuştum 38 000den 31000e düşüşte
USD-JPY burdan kısala..........koy stop uuuu 95 a.........
hayatını yaşa............lelele.lelele
Dax 8250 dow 6500 biz 27 veya 23000 dip gibi duruyor
citi ve baf gunlerce düştü
bugun yukseliyorlar en çok hacim yapan kagıtlar
ama dji düşüyor
ne iş anlamıyorum
[quote=mordak;90689]özgür sana nazar değmiş bence.....üüüüüü[/quote]
Ya sorma yaa. burdan dönmesi gerekiyordu.
Ajanslarda geçmeyen bi haber mi var acaba ?
[QUOTE=truva;90698]citi ve baf gunlerce düştü
bugun yukseliyorlar en çok hacim yapan kagıtlar
ama dji düşüyor
ne iş anlamıyorum[/QUOTE]
abd finans sistemi ilk önce düşmeye başlamıştı..öyleki dow yükseliyordu(wallmart vs. sayesinde)...
kanımca şimdi tam tersi..mart ayında abd banka endeksi dibi görebilir..ama dow diğer hisselerle düşebilir..
[QUOTE=BORSACIOZGUR;90699]Ya sorma yaa. burdan dönmesi gerekiyordu.
Ajanslarda geçmeyen bi haber mi var acaba ?[/QUOTE]
bilmem? ben haber falan pek anlamam.....
her şeyin başı sağlık bir onu bilirim...+.+.+.
[URL="http://imageshack.us]"][URL=http://imageshack.us][/URL][IMG]http://img160.imageshack.us/img160/6452/screenhunter2.jpg[/IMG][/URL]
Bu ara çarpılmamak için 15 dklık sistemle takip etmek gerekiyor.
DJI Haftalık.
Topicte en az 3 defa verdiğim grafiği bir kez daha vereyim. Bence hedef 6780'deki beyaz ok. Bu noktadan itibaren Uzun vadeli Long kontratlar denenebilir. Düşüşte iv ile gösterilen seviyenin hemen yanındaki beyaz okun gösterdiği fiyat yukarı geçilirse pozisyonlar artırılır ve son olarak alçalan kırmızı trendline kırılışı ile extra long pozisyon alınabilir.
Peki aşağı hareket devam edip beyaz ok ile gösterilen yataya hemen vururmuyuz. Eğer hiç duraksamadan hızla aşağı gidip vurursak biraz temkinli yaklaşmakta fayda var ancak vurmadan bir miktar tepki gelişir ise (örnegin mevcut fiyatın hemen üstündeki yatay beyaz'a vuran ve hatta biraz üstüne çıkan) ve sonrasında aşağıdaki hedef vurulur ise düşüşün 3-6 aylık bir periyotta bittiğini düşünürüm.
Bol Kazançlar ve iyi geceler. (Yemesin sizi cüceler..!)
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img22.imageshack.us/img22/9058/djih.png[/IMG][/URL]
pehhhh..........
Umutlar 6800 e kaldı diyecektim ki sn sazan zaten vermiş hedefi. Benişm gibi uzunda olanlara sabır diliyorum. Sabah ola hayrola :)
Büyük fotografa EW disiplini ile bakınca olanlarda bir gariplik yoktur.
Kalıplar yerli yerine oturmadan kimin ne söylediginin ve hiç haberin önemi yoktur.
Dalgalar hedeflerine varıp fırtınalar dinmeden hiç bir şey yerli yerine oturmayacaktır.
DOW da 5.5.1 başlamıştır. olaya bu yönden bakılmalıdır.
23. Februar 2009 19:57 tr saati 20:57
[B]Tiefster Stand seit elf JahrenDow gibt weiter nach[/B]
Sorgen um die Finanzbranche und ein Ausverkauf bei Technologiewerten haben die US-Börsen am Montag auf neue Tiefstände gedrückt.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
DOW son 11 yilin dibini gordu.!!!.dng
finansal sektorundeki darbogazi ve daralan ekonomi .dng teknoloji hisselerinide vuruyor!!!:dü:
[QUOTE=kayahan;90708]23. Februar 2009 19:57
[B]Tiefster Stand seit elf JahrenDow gibt weiter nach[/B]
Sorgen um die Finanzbranche und ein Ausverkauf bei Technologiewerten haben die US-Börsen am Montag auf neue Tiefstände gedrückt.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
DOW son 11 yilin dibini gordu.!!!.dng
finansal sektorundeki darbogazi ve daralan ekonomi .dng teknoloji hisselerinide vuruyor!!!:dü:[/QUOTE]
sorun yok kayahan çok panikletme insanları.....tamam az biraz daha düşecez...
abartı yok....bak bizimkiler dowu takıyor mu yarın...:D:D
Kısayım ama bu gece pokeri olayı hakikaten can sıkıcı.. ne kadar teknik ne kadar analiz yaparsan yap, VOB da geceye kartı yanlış açtınmı, DJ paşaya göre darmadağan olunuyor..trader ın S/L şansı olmalı her zaman..Evet gerçekten VOB un 24 saat olmasa bile en az 23:00 e kadar açık olması lazım.. bu şekilde hiç "fair" değil