o nasıl mondiyö lem. sanki kaçıyo, 500den 300e tektuş verdi totoşlar...
ürküttünüz beni şahsen
Printable View
o nasıl mondiyö lem. sanki kaçıyo, 500den 300e tektuş verdi totoşlar...
ürküttünüz beni şahsen
[quote=Strategist;275183]NK'da kullandığın hareketli ortalamanın periyodunu düşür, anında onaylar... ;) :)))[/quote]
ıı ııhh ııhh 20 den aşağısı nı hiç tavsiye etmem en sağlamı bendekinde 20 ema ;) öyle her oltaya atlarsak yandık bu arada çok az kaldı NK onaylamasına
[quote=formula9;275142]günaydın
ORB-S noktaları:
75,600 altı sat
75,975 üstü al
Bu arada Sn. Saraylı, Toby Crabel'ın Opening Range Breakout kitabını okuyorum, orada dikkatimi çeken iki şey oldu:
1. ORB'de üst üste dar bantlar olmasının, bir yöne daha güçlü kırılıma olacağının işareti olduğu söyleniyor, bu sizin deneyiminize göre de geçerli midir?
2. Breakout'un seansın erken saatlerinde gerçekleşmesinin ilerleyen saatlerde gerçekleşmesinden daha avantajlı olduğu söyleniyor. Ben de kitabı henüz okumadan bu gözlemi yapmıştım, siz ne düşünüyorsunuz?
İyi bir gün olsun dileğiyle[/quote]
1. olabilir,piyasanın sıkıştığına delalet...
2.doğru...ilerleyen saatlerdeki kırılımlar sanki piyasanın trendi belirlemesi değil de ,canı sıkılan piyasanın bir yöne avare gitmesi şeklinde olmakta..ve marj da fazla bırakmıyor...
bence oRB-S yi ,realizasyon konusunda bilgi vermediğinden sadece kırılmanın yönü için kullanın..yanında str ,etr gibi bi sistem olmalı... tek başına onunla trade etmeyin...
[quote=unlimitted;275197]o nasıl mondiyö lem. sanki kaçıyo, 500den 300e tektuş verdi totoşlar...
ürküttünüz beni şahsen[/quote]
522 kontrat bastı pala şortu her kademeye 500 den 300 e kadar yuh pala be .kom
[quote=a.kaya;275194]keşke sanal değilde gerçek yapsaymışın :::[/quote]
2 yıldır vadelide işlem yapıyorum..hala başladığım yerdeyim..bu iş için bu kadar kafa patlatıp para kazanamamak ya da az kazanmak beni sıktı o nedenle kafayı HARİTA ya takmış durumdayım..Bunu bulmadan işlem yapmıcam..he harita için ipuçları yakaladım özellikle FIBO konusunda ilerledim..devamı burada öğreneceğim şeylerle olacak sanırım..tabi şantiye işleri izin verdiği sürece..
:D :D :D Asti nin toplantıya girdiği nasılda belli oluyor forum sezliğe bürünüyor bi anda :)
günaydın,iyi seanslar !
[quote=saraylı;275202]1. olabilir,piyasanın sıkıştığına delalet...
2.doğru...ilerleyen saatlerdeki kırılımlar sanki piyasanın trendi belirlemesi değil de ,canı sıkılan piyasanın bir yöne avare gitmesi şeklinde olmakta..ve marj da fazla bırakmıyor...
bence oRB-S yi ,realizasyon konusunda bilgi vermediğinden sadece kırılmanın yönü için kullanın..yanında str ,etr gibi bi sistem olmalı... tek başına onunla trade etmeyin...[/quote]
çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için. zaten öyle yapıyorum, str ile birlikte kullanıyorum.
NK tam 20 ye vurdu döndü al da bozdur .dng
[URL=http://img28.imageshack.us/i/x0508.png/][IMG]http://img28.imageshack.us/img28/8199/x0508.png[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
75100 tutunursa ne ala olmadı 74900 olmadı paraşütleri açın derim
birazdan amirale basarlar gibime geliyor izle burayı o zaman :)