uzlaşma yakın, dikkatli olmak lazım, en ufak bir olumlu haberde sert yukarı çekebilirler diye düşünüyorum.
Printable View
uzlaşma yakın, dikkatli olmak lazım, en ufak bir olumlu haberde sert yukarı çekebilirler diye düşünüyorum.
uzun devam...
ralli..ralli......
[QUOTE=BORSACIOZGUR;90846][B]Ya bu vob niye düşmüyor. Zaten sabah longlardan lardan yandık. Kızdık kısaya geçtik.
[U]Şimdi Dax diplerde haklı çıktık[/U]. [U]FDOW da sabah açılışıa göre aşağıda.
[/U]
Nedeb düşmüyor bu VOB !!![/B][/QUOTE]
imkbnin bu süreçte göreceli güçlü olacağı belirtilmişti. mortgıç riski yoktur, bankalar tr de fırsattır son bir yükseliş için.
7800-7100 düşüşü bizde ve emerginlerde fiyatlanmamıştır.
21000 düşüşünde imf yoktu ve düşüş abartılmıştı. şimdi ise var.
güçlü düşüş tr için 23200 ün kırılmasıyla gelir. yoksa bant hareketi devam eder.
23500 bugün için kritiktir.
dow için 7550 görülmeden yükselişten bahsedilmemelidir.
tr en azından desteğini 23200 le bulmuştur, ancak şu zigzaglı ortam geçmeden geceleri flat olunmalıdır, bunu da 20 gündür yazıyorum. sermaye erir yoksa.
bu süreçte trde bant olacaktır ve oluyordur.
sevgiler.
Gemi 30200 e demir attı:..::..:
[quote=bull market;90850]Gemi 30200 e demir attı:..::..:[/quote]
Bay BULL,
Bizim fantaziler para etmiyor baksana..DJI ya 230 puan çakıyor fantazi ama TR de karşılığı yok..FED in müdahaleleri gibi..:D
Velakin 15-60 sistem satta olduğundan beklemeye devam...(Dışarısı bi düzelirse burayı pis alırlar korkusu yok mu, var tabi..ama sistem sistemdir..bu kez dinleyeyim diyorum..sistemi dinlemeyen halim, bu kısaları 29900 den kapatırdı o ayrı konu tabi :))
Bu gidişle DAX haftalıkdaki desteği 3620 lere çekilecek DJI de belki 6750 olacak ama, biz vade sonu aşkına destan yazacağızz...eyyy beeeee...arada bi dalgalansada vade değiştirsek beaahhh
Ya bütün bütün göstergeler STO CCI dip dip diplerde. Kısa kalmaya ben de korkuyorum. Düşüşün sonlarına geldik ama. En azından bugünlük Dow un desteği yok 6700 e kadar. Nerden dönecek bilmem ki : (
[QUOTE=Astatin;90852]Bay BULL,
Bizim fantaziler para etmiyor baksana..DJI ya 230 puan çakıyor fantazi ama TR de karşılığı yok..FED in müdahaleleri gibi..:D
Velakin 15-60 sistem satta olduğundan beklemeye devam...(Dışarısı bi düzelirse burayı pis alırlar korkusu yok mu, var tabi..ama sistem sistemdir..bu kez dinleyeyim diyorum..sistemi dinlemeyen halim, bu kısaları 29900 den kapatırdı o ayrı konu tabi :))[/QUOTE]
Niye kapatayım ki? vade sonuna kadar devam ederim ben.lelele
Olduda yukarı koptu, 40000 olacak hali yok ya:D:D, bu sefer taşırım Nisan vadeye oradan devam ederim noolcakki? acelem yok benim, al satttanda bıktım zaten, yatıyorum üstüne kısalarımın:) saygılar...
yaw vade sonu sacmalar dedıınız bu muydu ??
ama dier tarafdan daxda da normal bi dusus olmadı sanki hop -1 hop-2
ne biliiim yine dow kapanınca way imkb oncuymus mu dıecez
+ yaparlarsa yani
Dow %50 düştü tepeden tepki beklenebilir ancak ortam bozuk biz ayrı hava zaten
İYM deki kafası traşlı oğlanlar şaşırdı iyice, bu soğuk havalarda kafayı traşlarsan olacağı bu işte:)
DAX taban çekmediği sürece burası düşmeyecek belli..yaw arkadaşlar yokmu şöyle 1 milyar doları olan güzide bi arkadaş...10-15 kademe boyasada peşine takılsak takviyeli..Şahlarıda vursunlar..
[QUOTE=bull market;90855]Niye kapatayım ki? vade sonuna kadar devam ederim ben.lelele
Olduda yukarı koptu, 40000 olacak hali yok ya:D:D, bu sefer taşırım Nisan vadeye oradan devam ederim noolcakki? acelem yok benim, al satttanda bıktım zaten, yatıyorum üstüne kısalarımın:) saygılar...[/QUOTE]
sn.Bull market nisan vadeye poz.nasıl taşınıyor?
Dünyanın en rezil olmuş ayuları biziz hamamda nasıl bayılır durumu
[QUOTE=Ardasu;90860]sn.Bull market nisan vadeye poz.nasıl taşınıyor?[/QUOTE]
El arabasıyla, kürek kürek atıyosun:..::..:
Şaka tabii, şimdi taşıyabilirsin istersen, 30.075 den uzun yaparsın kapatırsın Şubat vadeyi, gider Nisan vadeden 30125 e satış yaparsın, al sana kısaların vadesini uzatmış olursun, iyimi?
bana göre en iyisini vade sonu flat kalarak hexen baba yapıyor nefsine hayranım
[QUOTE=QUEEN;90861]Dünyanın en rezil olmuş ayuları biziz hamamda nasıl bayılır durumu[/QUOTE]
Evet, bilimum borsa yeni dipler yaparken bizimki inadından vazgeçemedi:..::..:
Kriz bizi teğet geçti ayağına yatıyo, yoksa kerameti yok bizim hisslerin:))), saygılar...
[QUOTE=Astatin;90859]DAX taban çekmediği sürece burası düşmeyecek belli..yaw arkadaşlar yokmu şöyle 1 milyar doları olan güzide bi arkadaş...10-15 kademe boyasada peşine takılsak takviyeli..Şahlarıda vursunlar..[/QUOTE]
Sözüne inansam boyuycamda. !
[QUOTE=suprad;90856]yaw vade sonu sacmalar dedıınız bu muydu ??
ama dier tarafdan daxda da normal bi dusus olmadı sanki hop -1 hop-2
ne biliiim yine dow kapanınca way imkb oncuymus mu dıecez
+ yaparlarsa yani[/QUOTE]
Perşembe ve Cuma günleri bekleriz.
Anlaşıldı, saatlik grafiğe bakarsak yatay takılacak bugün...
Sistemimde 10dk satta saatlik satta 5dk tetik çizgisinde sata geçerse zannımca bi 300-400 points bırakır!
Yurtdışı hakkında şunu söylemek istiyorum.. Dow buradan toparlar beklentileri boş beklentilerdir, henüz en ufak bir işaret yok, hatta şimdilerde düşüşün başında bile olabilir, en az 20 gün kadar belirsizlik devam eder, kesin düşer demek istemiyorum, ama toplar demek yada tepki yapar demekde hatalı olur, saygılar...
kısa vadede dow da olacak ihtimallerden bahsediyim..
Akşama dow yatay takılır, hafif eksi artı kapaması bişey ifade etmez, ama yarın fdow eksi olacak, bizim sabah açılışımızda eksi olması demek istemiyorum, yarın gündüz fdow eksi, bu durum eksi dow açılışını ve nereden kapanacağının belirsizliğini gözterir, durum vahim ama, bizim piasa piasa değil, yarınıda düşmeden atlatsında göriyim..
5dk al verdi 10 dk tetik çizgisinde 175 long
terminal cortladı..fiyat kaç arkadaşlar?
[quote=astatin;90872]terminal cortladı..fiyat kaç arkadaşlar?[/quote]
30150
:confused::confused::confused::confused:
biz daxla ayrildik ok
ama dax nie fdowdan ayrildi yada fdow nie daxtan ayrildi
:confused::confused::confused::confused:
bu nasi dawos
Arkadaşlar bende bir al-sat sistemi kurmak istiyorum.
Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz.
Sanırım bu kolay bir şey değil.
Affınıza sığınarak belki de çok şey istiyorum.
Ama en azından bana yol gösterebilirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar...
30350 den kısa ..
29800 uzun devam
30225 shortcover ve uzun ..
[url=http://www.hizliresim.com][img]http://i0902.hizliresim.com/2009/2/24/946.jpg[/img][/url]
[QUOTE=abka;90877]30350 den kısa ..[/QUOTE]
[QUOTE=mbm;90878]29800 uzun devam[/QUOTE]
30175 uzun devam
Alkışşşş..şubat vade nisan vadenin üstünde..:)
30450 full kısa. 30600 stop
aramizdaki sahtekar numaraci daxmis galiba
Kısa için son tur son şanstı.. bakalım noolacak..
[QUOTE=parderi;90883]30450 full kısa. 30600 stop[/QUOTE]
5 dakk graftan dolayda short ettin parderim ?
[IMG]http://img21.imageshack.us/img21/1681/5dakkk.png[/IMG]
Sabah fdow yine bu seviyedeyken biz %2 daha aşağıda, dax ise %1 daha yukarıda idi. Takip ettiğim sistem şamar oğlanına döndü bir haftada. En tepeden AL, en dipten sat veriyor... Daha doğrusu PY dünki gibi yukardan piyasayı Açıyor tüm sistemler AL a geçiyor daha sonra bir daha o tepe görülmüyor. Ya da bugünkü gibi en dipten açıyor, bi daha oraya inmiyoruz...
[QUOTE=hexen;90886]5 dakk graftan dolayda short ettin parderim ?
[IMG]http://img21.imageshack.us/img21/1681/5dakkk.png[/IMG][/QUOTE]
Hexen baba yorumun nedir piyasa için, plans var mı?
görüşüm şu dur ki..bu vadede cekebildikleri kadar yukarı yapcaklar..ama nisan vadede düşüş muhteşem olucak..