[quote=oguzhan;275250]bu nk nedir dün soracaktım.[/quote]
saraylı usta nın devridaim makinasına bakmanı tavsiye ederim nalıncı keseri olayı
Printable View
[quote=oguzhan;275250]bu nk nedir dün soracaktım.[/quote]
saraylı usta nın devridaim makinasına bakmanı tavsiye ederim nalıncı keseri olayı
[quote=unlimitted;275257]:..::..::..::..:
Allah da seni güldürsün Lefter yaw...çok güldüm valla. :..:[/quote]
amin hepimizi güldürsün inşallah:..:.brv
[quote=selçuklu;275258]100 lük skalada yetmez bence ... 1.000.000.000.000.000.000.000.000 lük skala uygun bence .. ühühühühü[/quote]
yok abi zaten belirli bir değerin altını 0 a yuvarlıyoz...gözlerimizi yormayalım...
ama bence kendine haksızlık etme, bence iyi not alırsın..bir de kanaat notu felan eklendimi, bakarsın teşekkür ve hatta takdir bile çıkabilir sana:o:o
Fiyat dünden beri 5dk'lıkta 20 EMA'yı çok ciddiye alıyor... Sistem de long'ladı zaten... Ya 20EMA'yı kırar, ya da kalbimi.. üvvv...
üvvv. . istop ... tp yapmış oldum .. don gömlek flat ..
Vay be düşmemekte ısrarlı pala ee madem öyle 522 kont 500-300 e kadar ne diye bastın o zaman
[quote=unlimitted;275257]:..::..::..::..:
Allah da seni güldürsün Lefter yaw...çok güldüm valla. :..:[/quote]
450 den bende varım yalnız değilsin patron
*ŞİMŞEK: MALİ KURALIN EKİMDE OYLANMAYACAĞI ŞEKLİNDE BİR İFADEM OLMADI-CNBCE
Yine basladı kıvırtmalar..bu durumlarda hep bu sekilde haber cıkıyor...ilk basta selale havası sonra bu haberler..hep aynı..
selam ew traderlar selam olsun üwww sonuç nedir hühühühühü
şelaleyi güneşe benzetmek eyi olmamış sürekli batıp çıkıyor arada testereye maruz kalabiliriz ühühühü
sazan abinin dediği sayım böyle
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/912180d2.jpg[/IMG]
[quote=elstock1;275268]*ŞİMŞEK: MALİ KURALIN EKİMDE OYLANMAYACAĞI ŞEKLİNDE BİR İFADEM OLMADI-CNBCE
Yine basladı kıvırtmalar..bu durumlarda hep bu sekilde haber cıkıyor...ilk basta selale havası sonra bu haberler..hep aynı..[/quote]
tabi sonra pişkin pişkin abi oylanmayacak çünkü meclisten geri çekilcek falan da der...
astatin bey ve ben ew den anlamayan kişüler içün selpatros sayım ne der :D:D üwww yükseliş varmı new high felan ühühühü