Bu gece, Ben amca için, eski güzel günlerin hatırına ,çılgın bir yükseliş bekliyoruz. Yarın en az 1500 puanlık yuksek bir gaplı açılış işin kaymağı olacak inş..
Printable View
Bu gece, Ben amca için, eski güzel günlerin hatırına ,çılgın bir yükseliş bekliyoruz. Yarın en az 1500 puanlık yuksek bir gaplı açılış işin kaymağı olacak inş..
Benim takibettiğim sistemde 5-10 dk alda diğerleri sat da, uzuna geçmem için en az 60 lık alda olması lazım, oda bugün çok zor, yarın da pek mümkün olacağını sanmıyorum, saygılar...
[quote=bull market;91014]Benim takibettiğim sistemde 5-10 dk alda diğerleri sat da, uzuna geçmem için en az 60 lık alda olması lazım, oda bugün çok zor, yarın da pek mümkün olacağını sanmıyorum, saygılar...[/quote]
saatlik sistem çıtanızı epey yüksek tutmuşsunuz :)
merak ettim doğrusu :)
bende saatlik bakıyorum ve 15:00 çubuğunda al verdi..
800 u gecemıo ..bu kez dax yukselıo bız eşlik edemıyoruz bi direnç bulduk
kısa vadeli alçalan trend direnç seviyesi 30825 te..
[IMG]http://i41.tinypic.com/2powmk8.gif[/IMG]
[QUOTE=marakes;91016]800 u gecemıo ..bu kez dax yukselıo bız eşlik edemıyoruz bi direnç bulduk[/QUOTE]
30,800 tepelerinde uyumsuzluk var gibi ondandır.
DJi de kisa vade..
Bir [B]Tepki [/B]soz konusu..
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/VOB/dji26subat.jpg[/IMG]
[QUOTE=YAVUZHAN;91015]saatlik sistem çıtanızı epey yüksek tutmuşsunuz :)
merak ettim doğrusu :)
bende saatlik bakıyorum ve 15:00 çubuğunda al verdi..[/QUOTE]
Sn. yavuzhan, daha 15 dk lık al vermedi, ona göre hesabedein işte:), tabii başka saatlikler var alda, hemde 14:00 barında al vermiş, onlara göre işlem yapmıyorum hiç, saygılar..
Nisan
[IMG]http://i44.tinypic.com/2i1ghsk.gif[/IMG]
Şimdi bakıyorumda, ne biçim sistemim varmış, sanki sistemin kendisi ayı:) Nisan vade 10 dakikalık bile al vermemiş:) hayret bişey.. vardır heralde bi bildiği..
[quote=bull market;91020]Sn. yavuzhan, daha 15 dk lık al vermedi, ona göre hesabedein işte:), tabii başka saatlikler var alda, hemde 14:00 barında al vermiş, onlara göre işlem yapmıyorum hiç, saygılar..[/quote]
teşekkürler cevap için..
aslında bu havada sizin gibi sistemleri daha muhafazakar yapmak doğru olabilir ancak ben bugün büyük hissediyorum ya :)
kolay gelsin !
[quote=bull market;91022]Şimdi bakıyorumda, ne biçim sistemim varmış, sanki sistemin kendisi ayı:) Nisan vade 10 dakikalık bile al vermemiş:) hayret bişey.. vardır heralde bi bildiği..[/quote]
senin hafifletici nedenin var yani :) sistem..benim 15 dklık son 550 de al verdi tekrar uymadım..işin komiği saat 5 de fiyat 825 ve üzei olursa 60 dklıkda al verecek..bakalım
24.02.2009 16:53:37 JP MORGAN, S&P 500'ÜN KISA VADEDE YÜZDE 8 YÜKSELMESİNİ BEKLİYOR
JP Morgan Sacurities analisti Thomas Lee, S&P 500 Endeksi'nin
kısa vadede yüzde 8 yükselmesini beklediğini bildirdi. Lee,
yaşanan son düşüşlerin büyük ölçüde bankaların kamulaştırılmasından
korkanların satışlarından kaynaklandığını vurguladı.
Lee, kısa vadede S&P 500 için hedef olarak 800 puan seviyesini
gösterdi. Stop loss olarak ise 725 puanı işaret ediyor.
Foreks Haber Merkezi
şuradan bi kaç kişi nisan vadeye gelsin ya,veriyolar 3 kademe düşüyor alıyolar 3 kademe yükseliyor :)
[QUOTE=Astatin;91024]senin hafifletici nedenin var yani :) sistem..benim 15 dklık son 550 de al verdi tekrar uymadım..işin komiği saat 5 de fiyat 825 ve üzei olursa 60 dklıkda al verecek..bakalım[/QUOTE]
Öyle bi sistem bendede var, ayın 19 unda 31250 uzlaşma ile kapattığımız gün ben uzunda kalmıştım, sırf dönüş günleri geldi bu zıbıdık sistemde alda kapadı bari uzunla gireyim geceye dedim, hemde full uzun, ertesi gün ayın 20 sinde gaplı aşağıya açılışla çarpıdım, toparlar dedikçede düştüydü, ben vazgeçtim akşama topladı kapadı.
Şimdi o sistemde saatlik al verecek seninki gibi, kapanışta yapıyor namussuz:) ama yemezler bu gece asti, daha o sistemlere uymam, saygılar...
[quote=YAVUZHAN;91026]şuradan bi kaç kişi nisan vadeye gelsin ya,veriyolar 3 kademe düşüyor alıyolar 3 kademe yükseliyor :)[/quote]
nerde evliya sabrı? :..:
Son derece terbiyesiz, iğrençlik derecesinde ahlaksız bir o kadar patavatsız, akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da...7000 in altındaki her kapanış bu tanıma uyar..
Sazan dükkanı kapatır. Benim açımdan karlı bir gün olmasa da , bugün forum çok güzeldi. (Bol miktarda analiz, sistem sinyalleri , piyasaya dönük yorumlar ve kavgasız bir gün olması nedeniyle.)
Herkese esenlikler ve bol kazançlar dilerim.
800 e gel dön.. yoyo gibi oldu endeks
Senin işin bu gece olur gibi asti, baksana dow un artısı 26 puan indi, geceye topal ördek gibi sallana sallana tepeden aşağıya iner diyorum:)
O değilde, bizim durum vahim galiba, artıda olan piasa yok yav:) artımı kapatcaz biz şimdi?
[quote=unlimitted;91028]nerde evliya sabrı? :..:[/quote]
.brv.brv.brv
Dow eksiye geçmek üzereeeee:) +12 point
geceye uzun... 29800 den...
kayıtlara geçsin lütfen......
unutmadan;
DAX a gel bostana gel
30900 uzeri kapanış longları öne geçirir..geceye uzun
10-15 kere yaptı heralde 30700 30800 hareketini
geceye son poz long devam ... dow tahminim .. 7555,55 kayıtlara geçsin ..
geceye don gömlek long
bende kısa giriyom hemde dunden kalan kısalarla
bizim piyasada satış yiyicek ama ne zaman ?
dow 7400 üstü kapar
Yürü be Ben Amca, Ağzından bal damlasın. Ver gazını DJI'ye. 7500 ustunde bir kapanıs yaptırt.
longlar imkb göre mi karar veriyo
dji göremi
eger imkb göreyse sakat
7014 dow kapar...
Geceye müzminleşen kısalarla devam, yarına %5 düşüş bekliyorum artık, yeter bu kadar dalga geçtikleri:) iyi akşamlar..
[quote=truva;91045]longlar imkb göre mi karar veriyo
dji göremi
eger imkb göreyse sakat[/quote]
bizzat kendisine göre..
30900 dedik 30850 yaptılar bir destek daha atamadınız dimi
EEee şimdi sadece 3 kişimiyiz kısa..Bull, Ben ve Truva..... Truva nın isminden ötürü bir bildiği vardır diyorum :)
850den kısa dow kaapnışı6990
Ben de kisayim...
Ancak nisan vadede acmaya basladim, yavas hareket edecegim...
[QUOTE=Astatin;91050]EEee şimdi sadece 3 kişimiyiz kısa..Bull, Ben ve Truva..... Truva nın isminden ötürü bir bildiği vardır diyorum :)[/QUOTE]
[QUOTE=bgungor68;91044]Yürü be Ben Amca, Ağzından bal damlasın. Ver gazını DJI'ye. 7500 ustunde bir kapanıs yaptırt.[/QUOTE]
he 7555,55 kapatır .. dow .. ralli ralli ralli ...