-
[quote=tr_hope05;320695][quote=Astatin;320689]
[COLOR=red]Hocam[/COLOR] Bu konuda daha dikkatli olacağım..SISTEM herkesin kendine özgü olmalı..amacını aşan her şeye karşıyım..Zamanında ROTA sını bulamayan ve [COLOR=red]sizlerle bir çok şeyi öğrenen [/COLOR]bir öğrencinin olmadık yerde parmak kaldırıp, söz almadan cevap verdiğini düşünün..
:o[/quote]
Bunları SAZANgral a söylediğini varsayıyorum..Yok yani suç unsuru falan varsa topikte adres belli edelim o açıdan...:D
Ben sadece aste, asti, asteton, astetron, astettronymus v.b. adlar alabilen ""serbest radikal" im:D
-
Patron madem geyik dedin, geçen haftasonu yaşadığım bir olayı anlatayım...
Arabayla yolda seyir halindeyiz. Hem yolda seyrediyoruz hem de "Giselle" leri seyrediyoruz...İlerde trafik polisi çevirme yapıyor bize işaret etmedi biz geçtik gittik..2-3 km sonra arkamızda bir araba durmadan selektör yapıyor...Anlamadık önce..Sonra durduk..İçinden panik halinde koşarak genç bir çocuk geldi 23-25 yaşlarında..hayırdır arkadaş dedik...abi dedi "ben, polis çevirmesinde kontroldeyken, polis sizin arkanızdan el etti, durun diye, siz görmediniz"... eeeee dedik soran bakışlarla... bize şaşkın şaşkın baktı.."abi geri dönün isterseniz" dedi....
uzun zamandır şaşırmadığım kadar şaşırdım..umarım bu ruh hali yaygın değil ve bu arkadaşa aittir sadece..yoksa pek hayırlı değil......gidişat..."sana iyi yolculuklar goç" dedik...
-
Dün gece ben de radyoda dinlediğim gerçek hikayeyi aktarayım.
Adamın arabası çalınıyor. Çalınmırken görüyor, hemen bir taksiye atlıyor takibe koyuluyorlar. Bu sırada polisi arıyor. Arabam çalındı diyor. Nerdesininiz diyorlar, diyorki şurdayız , gusura bakma jandarma bölgesi diyorlar. Jandarmayı arıyor, Araba nereden çalındı diyorlar, şehir içinde bir yer söylüyor, kusura bakma çalınan yer orası ise, şu anda burda bile olsa müdahale edemeyiz diyorlar. Tekrar polisi aryor, polis tamam diyor, karakola gelin. Adam hülem taksi ile çalınan arabamı takip ediyorum. Gelirsem araba gider diyor. Polis ise gusura bakmayın çalındığına dair imzalı bildirimde bulunmadıysanız bir şey yapamayız diyor. Devamında adamı yayından aldılar.
Program köyün delisi, Bilgin Gökberkin programı idi. Ona da afak geldi. Kesti. Devamını bilmiyorum ama ilginç geldi.
-
Buyur burdan yak.
5 ve 15 dk Longladı yine.
-
Oy sistemler sistemler.
VOB 5 dk.
[IMG]http://i54.tinypic.com/2lna645.png[/IMG]
-
abi günaydın ... yemişim sistemi .... i love ew .. :D:D:D
-
Sazan bu aralar tamamen borsa motivasyonunu kaybetmiştir.
Hem uzun tatil hem işlerdeki yıl sonu sıkıştırması nedeniyle.
SW börtföyde neredeyse 1 aydır hiç işlemim yok. Sadece sistemler ve portföyleri ile işlerimi yürütüyorum. Onlarda tam otomatik çogu zaman gün içinde ne yönde pozisyonda olduklarını dahi bilmiyorum.
Bu nedenle sanırım çok uzun bir süre yazamayacağım / yazmıyacağım.
Herkese bol kazançlar dilerim.
-
[QUOTE=sazan;320901]Sazan bu aralar tamamen borsa motivasyonunu kaybetmiştir.
SW börtföyde neredeyse 1 aydır hiç işlemim yok. Sadece sistemler ve portföyleri ile işlerimi yürütüyorum. Onlarda tam otomatik çogu zaman gün içinde ne yönde pozisyonda olduklarını dahi bilmiyorum.
Bu nedenle sanırım çok uzun bir süre yazamayacağım / yazmayacağım.[/QUOTE]
..üğğğğ ... üvvvv ... ingaaaaaa ..abi özlecez ... hemde çok ... ......:o:o:o:o:o:o:oüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
-
[quote=sazan;320901]Sazan bu aralar tamamen borsa motivasyonunu kaybetmiştir.
Herkese bol kazançlar dilerim.[/quote]
Şimdiye kadar verdiğin karşılıksız bilgiler için çok teşekkür ederim abi. Yazılarını yeniden görmek dileğiyle...
-
Sayın Sazan emekleriniz için teşekkürler.
-
[quote=sazan;320901]Sazan bu aralar tamamen borsa motivasyonunu kaybetmiştir.
Herkese bol kazançlar dilerim.[/quote]
Patron ne oyle uzun zaman yazmayacağım falan..Tamam anladım Fas a gıdeceksın. Gıt abıcım bız kımseye soylemeyız. Forumcek aramızda kalır. Ama oyle "cok uzun bır sure yazamayacagım" da kı ""cok uzun sure" tabırı benı rahatsız ettı sahsen..onu "bır sure" olarak revıze edelım bence. katılanlar barnak kaldırsın..uhuhuhuhu
(emek ve paylasımların ıcın tesekkurler patron)
-
[IMG]http://i51.tinypic.com/23tgwnk.jpg[/IMG]