zerohedge @zerohedge
Ben Bernanke, December 12 "[if there is no Cliff deal] we would perhaps increase [QE] a bit"... People can lose sight of big pic so easily
Printable View
zerohedge @zerohedge
Ben Bernanke, December 12 "[if there is no Cliff deal] we would perhaps increase [QE] a bit"... People can lose sight of big pic so easily
fiskal kkif vid-yosu
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=c91usT4P1u0[/URL]
* Senato Pazartesi sabah 11 de (TSI 18) toplanmak üzere dağılıyor... Oylama yok, Uzlaşma yok... Yok Yok
hmmmm çok ucu açık abiler
fıçırlar yeşil üwww palanın insafına kaldık
he fıçırlar yeşil ama 12805 de :D
günaydın fiskalciler
pala 98400 ü savunup 1 tur daha yaparmı ? 100300 e.. fiskal fiskal
Yapaydı iyiydi .
şöyle yılın son günü en tepeden rekorla , güzel hatıralarla kapanan bir sene :)
çiflik bura abi yanlış yaptık hiç girmeyecektik..
flat hacı flat...şort kavırma
hacı şöyle kuruyorum olayı; bizde 5-15-60 dakıkalıklar görece iyi dururken, günlük çok önemli dirençte... hani diyporum bu abd li artizler bu fiskali bağlarlar bir şekilde burası da kısa vadelilerin etkisiyle bir hülülülü yapar..sonra ver Allah ver aşşa...veya belki de devasa dirençleri kırar ranar ne biliimm.öylesine geldi aklıma
98800 e yazdım alışı *******
Ho ho ho treydırs..Happy hallowen, yok la pardon happy new year :D
ula içimden bi ses şuvanki kademeleri uzuncana bi süre bi daa görmeyeceğiz (hani düşecez flan ) dio da.du bakalım..zati uykusuzum..
[quote=athlon;424780]ula içimden bi ses şuvanki kademeleri uzuncana bi süre bi daa görmeyeceğiz (hani düşecez flan ) dio da.du bakalım..zati uykusuzum..[/quote]
birkaç sene göremeyebiliriz gibi geliyor bana da :)
hatta belki çok daha uzuuun !!!
[quote=gnome;424781]birkaç sene göremeyebiliriz gibi geliyor bana da :)
hatta belki çok daha uzuuun !!![/quote]
2000 kontı hacimle kapanış fıyatında tutması hiç hoş değil..aklıma 2010 vade sonu geldi..bööle başlamıştı.sonna %4 eksi yaptı yarım gunde..şartlanmayalım da
athlon abi bende onu diyorum abi hiç mi piyasa yok nası bu kadar az işlem oluyor..
Bunlar bi süredir 2. seanstan itibaren coşuyolar, du bakalım bugün napıcaklar..
haci bu faiz geliri vs. olanlardan %35 vergi vs. deniyor bu nedir üwwww
dövize kayış getirir bu.. bence...
goodmorning
goLd ranıyor selÇuklu abi çok yaşa üwwwwwwwwwwww
bizde palaya bakıyoz pehhh
usdtry ne olur arkadeşler
[QUOTE=negrolino;424795]usdtry ne olur arkadeşler[/QUOTE]
son bi dip gelebilir bence ordan dip bulunmuş olur... yön yukarı 2013 diye tahmin ediyorum
yakın vadenin son gününe kadar işlem yapmayı neden seviyorum biliyor musunuz ?
Herkes , siz dahil şubat a gittiniz . Burada ikimiz kaldık fırsattan istifade ortamda tenha çay içip sohbet ediyoruz .
Kimse beni anlamıyor , çok yalnızım diyor :)
Herkesin yeni yılınıda kutluyor :)
Sn. SEAGATE ' e de ayrıca selamlarımı iletin , sıkmasın canını dedi :)
adam ihya oldu 99 bin üwwww bende yanlız kalmak isterim üwwww 70 küsür bin açık pozisyon cash uzlaşmaya gidiyor
ver küsküyü 85 bin bitsin bu hasret
yeni vade de inşallah ...
Asti patronun deyimiyle
trade in gorgunç , trade in gaçınılmaz olduğu günler çok yakın .
Belki yarın ( yarın olmaz tatil :) ) belki yarından da yakın :)))
Global Menkul @GlobalMenkul
İlk seansı rekorla kapatıyoruz ama bu kez en düşük işlem hacmi rekoru. Toplam hacim 396 milyon TL.
[quote=seagate;424807]Global Menkul @GlobalMenkul
İlk seansı rekorla kapatıyoruz ama bu kez en düşük işlem hacmi rekoru. Toplam hacim 396 milyon TL.[/quote]
:))) rekor, rekordur
[IMG]http://www.thefirearmblog.com/blog/wp-content/uploads/2009/10/155mm_suppressor-tfb.jpg[/IMG]
buda iyiymişş ... top patlasa 1700 geçilse iyiydi
[IMG]http://2.bp.blogspot.com/-yGizcwSxfCE/TiM7UO_rZsI/AAAAAAAAJ0c/QWid6Hantyw/s640/Gustav2.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;424810][IMG]http://www.thefirearmblog.com/blog/wp-content/uploads/2009/10/155mm_suppressor-tfb.jpg[/IMG][/quote]
demek tanklarda da kaldıraç oluyomuş şelçuki patron :D
Seagate patron
bu enpara.com için ne düşünüyorsun ?
Herşey enpara.com mu :)
yatır faize yat aşşağı tatlı gelmeli mi ?
abi banka şubesi gibi normal şubede vermedikleri oranı oraya yönlendiriyor. iyide yapıyor. aman kim uğraşacak diyenler tabeladan devam..
85 görelim daa töbee vob mob abowww ömrümü yedi bu ne arkadaş
alırsın tabela oranını kafan rahat huzur var misss 8 e de rağzıyız pala mala ne gerek var
astatin nerde yav moskovayamı gitti
hacilar bu ranar gibi üwwwwww gorguyorum
hacim yoh imdat athlonda yok
sildik 800 leri verdi oraya üwww eyimi yapiyikk
99 üzerindekülerü gapadım ben anapoz fuLL cört devam arkaya yaslanak kongreden bi durum olursa coni tarafından müdahaleye mühimmatımız olsun üwww
yoh namıssız ıhhhhhhh olmiyir
[quote=seagate;424820]astatin nerde yav moskovayamı gitti[/quote]
ha yok burdayım...yılbaşı tatiline temiz kafa gireyim deyu son tırı vırı işleri bitirriiim..bugün bile toplantı vardı **:::