Benim derdim hepinizle ben de hodri meydan diyorum varmı bana da laf atan
Printable View
[QUOTE=xeony;28522]Benim derdim hepinizle ben de hodri meydan diyorum varmı bana da laf atan[/QUOTE]
Hııı ben varımm.lelele
Kimsin nesin nerdensin iş misin nesin?
Önce Back Round alayım.kom
haa bir de CV
[QUOTE=xeony;28522]Benim derdim hepinizle ben de hodri meydan diyorum varmı bana da laf atan[/QUOTE]
Hııı ben varımm.lelele
Kimsin nesin nerdensin iş misin nesin?
Önce Back Round alayım.kom
haa bir de CV
Son derece seviyeli farklı görüşlerin sunulduğu forumu lütfen kirletmeyelim
Son derece seviyeli farklı görüşlerin sunulduğu forumu lütfen kirletmeyelim
[QUOTE=Vob Trader;28515]sana sataşıyorum. çünkü sessiz çoğunluğu yanlış yönlendiriyorsun. borsalar 3 ayda yükselir üç günde geri verir. böle durumlarda uyumsuzluk işlemez. takii engane çeşit indikatör varken bi indikatörle uyumsuzluk diyorsun bu yanlış. piyasaya tek yönden bakıyorsun. bu bir oyundur ve oyuna tek yönden bakan elbet birgün game over der. Sen game over derken de yanın da başkaları da demesin.... benim derdim bu. Çünkü millet sebepsiz yere sana güvenior.[/QUOTE]
yöneticiye uyarıdır....
sataşma oldugunu kendi yazmış.........
seni ciddiye almıyorum ben.......
niye dersen..... önce bir psiyatriste git... kişilik problemin oldugu kesin....
benim üzerimden burda kendini ispatlama çaban niye.......
tamam kabul.. o zamanda dedim...
sen en büyüksün..sen en iyisin...sen en çok kazanansın...
sen hepsinde bir numarasın....
hala derdin ne...
bak burda biz bir şeyler paylaşmaya çalışıyoruz.... teo hexen catedral mordak fallow bullmarket halojen cbaykus jelibon amonra sentinus nohamura ve diğer arkadaşlar..(aklıma geldikçe yazdım..yanlış anlaşılmasın..)
bu arkadaşlar arasında problem yokken sen niye yırtık dondan çıkar gibi gelip insanın asabını bozuyorsun.........
adam gibi yaz...yazmayı istiyorsan... dogrusunu yaz ve uyar milleti...millete sataşmadan...
ister 20 katı kazan ister 100 katı.. banane ya senin gibi adamın kazancından ...
yok milleti düşünüyorum gibi şeylerin arkasına saklanıpta burda kişilik problemini yansıtmaya çalışma.....
[B]hele benim üzerimden hiç yapma....[/B]
[QUOTE=Vob Trader;28515]sana sataşıyorum. çünkü sessiz çoğunluğu yanlış yönlendiriyorsun. borsalar 3 ayda yükselir üç günde geri verir. böle durumlarda uyumsuzluk işlemez. takii engane çeşit indikatör varken bi indikatörle uyumsuzluk diyorsun bu yanlış. piyasaya tek yönden bakıyorsun. bu bir oyundur ve oyuna tek yönden bakan elbet birgün game over der. Sen game over derken de yanın da başkaları da demesin.... benim derdim bu. Çünkü millet sebepsiz yere sana güvenior.[/QUOTE]
yöneticiye uyarıdır....
sataşma oldugunu kendi yazmış.........
seni ciddiye almıyorum ben.......
niye dersen..... önce bir psiyatriste git... kişilik problemin oldugu kesin....
benim üzerimden burda kendini ispatlama çaban niye.......
tamam kabul.. o zamanda dedim...
sen en büyüksün..sen en iyisin...sen en çok kazanansın...
sen hepsinde bir numarasın....
hala derdin ne...
bak burda biz bir şeyler paylaşmaya çalışıyoruz.... teo hexen catedral mordak fallow bullmarket halojen cbaykus jelibon amonra sentinus nohamura ve diğer arkadaşlar..(aklıma geldikçe yazdım..yanlış anlaşılmasın..)
bu arkadaşlar arasında problem yokken sen niye yırtık dondan çıkar gibi gelip insanın asabını bozuyorsun.........
adam gibi yaz...yazmayı istiyorsan... dogrusunu yaz ve uyar milleti...millete sataşmadan...
ister 20 katı kazan ister 100 katı.. banane ya senin gibi adamın kazancından ...
yok milleti düşünüyorum gibi şeylerin arkasına saklanıpta burda kişilik problemini yansıtmaya çalışma.....
[B]hele benim üzerimden hiç yapma....[/B]
[QUOTE=xeony;28526]ıyi tanırsın beni yanında bir tane kokana vardı nunu adlı ona sor o da iyi tanır.[/QUOTE]
Geldiğin mezbeleliğe geri dönmeni tavsiye ederim. Kaşıntın varsa ıSODERM falan kullan.
[QUOTE=xeony;28526]ıyi tanırsın beni yanında bir tane kokana vardı nunu adlı ona sor o da iyi tanır.[/QUOTE]
Geldiğin mezbeleliğe geri dönmeni tavsiye ederim. Kaşıntın varsa ıSODERM falan kullan.
[QUOTE=xeony;28530]............................................................................[/QUOTE]
ulan adi adamlar.....
bu yaptıgınız şerefsizlik sadece........
senin anan senin kardeşin yokmu........
netin arkasına saklanıpta bir bayana küfredince ne geçiyor elinize.......
[QUOTE=xeony;28530]............................................................................[/QUOTE]
ulan adi adamlar.....
bu yaptıgınız şerefsizlik sadece........
senin anan senin kardeşin yokmu........
netin arkasına saklanıpta bir bayana küfredince ne geçiyor elinize.......