-
[QUOTE=Astatin;463878]alla alla....Excali nin son mesajında "144 pin" yazıyo, senin alıntıladığın o mesajda ise "144 bin"...sen alıntı yaptığın mesajda böyle anlamsız bir harflik bir update yapacak kadar hasta ruhlu olmadığına göre, excali önce "bin" olarak yazdı, sonra "pin" yaptı onu::: niye böle bişi yaptı acaba yaw..kıllık olsun diye mi[/QUOTE]
Valla ben bişi yapmadım :D
-
[QUOTE=Astatin;463884]UZUN VADEDE HEPİMİZ ÖLECEĞİZ-Keynes
[URL]http://not-so-dismal-science.blogspot.com/2007/03/in-long-run-we-are-all-dead-uzun-vadede.html[/URL][/QUOTE]
Bize öyle bir bilgi gelmedi
-
[QUOTE=excali;463881]JP MORGAN: TÜRKİYE CEEMEA'DA EN İYİ UZUN VADELİ POZİSYON
[URL]https://twitter.com/DenizVOB/status/385294054725918720[/URL][/QUOTE]
Camiada en eyi poz bizsek..bu dimektir ki trene yolcu alacahlar..:D
-
[quote=flexy;463887]Valla ben bişi yapmadım :D[/quote]
peki ben neden böyle ıvır zıvır detayları fark edecek ve bunları m evzu yapacak kadar hasta ruhluyum acaba::: bi ara bi psikolog argedaşla sohbet ediyoruk, dathille beraber gittiydik kalabalık bi grup.. eleman 10 günlük davranış gözleminden sonra bende paranoyak eğilimler gördüğünü söylemişti, ama çekinerek söyledi..ben acaip mutlu oldum..şaşırdı...neden dedi..ben de yanıt olarak "only the paranoid survive" sözünü hatırlattım..o zaman abi sendeki eğilim seviyesinde değil sen baya baya paranoyaksın dedi...::: ona fiski ısmarladım mutluluktan...:..:
-
[QUOTE=Astatin;463893]peki ben neden böyle ıvır zıvır detayları fark edecek ve bunları m evzu yapacak kadar hasta ruhluyum acaba::: bi ara bi psikolog argedaşla sohbet ediyoruk, dathille beraber gittiydik kalabalık bi grup.. eleman 10 günlük davranış gözleminden sonra bende paranoyak eğilimler gördüğünü söylemişti, ama çekinerek söyledi..ben acaip mutlu oldum..şaşırdı...neden dedi..ben de yanıt olarak "only the paranoid survive" sözünü hatırlattım..o zaman abi sendeki eğilim seviyesinde değil sen baya baya paranoyaksın dedi...::: ona fiski ısmarladım mutluluktan...:..:[/QUOTE]
Masayı titreterek güldüm abi :..::..::..::..: .dng.dng
-
bi de "only the good die young" var...ama onun konumuzla ilgisi yok...yani "young" ken ölmedik diye kötüyüz gibi bir sonuç çıkabilir..o açıdan ..hoşlanmadığım bi cümle yani...
-
[quote=flexy;463895]Masayı titreterek güldüm [B]abi[/B] :..::..::..::..: .dng.dng[/quote]
:cool::cool::cool: bana yaşlı mı demek istedin...ve yaşlanma şansı bulduğuna göre (only the good die young sorunsalı) kötü bir insansın mı demek istedin... bana kötü bir insan derken ruh halinin neşeli olması mimkin olmayacağına göre yukarıdaki sırıtmalar, bana olan nefretini maskelemek için mi... ve masa yı bana olan sinirinden mi titrettin...:cool::cool::D:D:Dhımm uzak durayım senden o zaman.dngsurvive için yani:D
-
[quote=flexy;463890]Bize öyle bir bilgi gelmedi[/quote]
gelir gelir...zamn sadece birazcık zaman::: ya bi amarigan filminde bi sahne vardı...adam araba kullanıyor bi yandan da sigara tüttürüyor püfür püfür.. yanına bir araba yaklaşıyor..camı açılıyor..sürücüsü azrail::: Gülerek "selam yakında görüşürüz" diyor ve gidiyor...eleman sigarayı brakıyor o an:p
-
[QUOTE=Astatin;463902]:cool::cool::cool: bana yaşlı mı demek istedin...ve yaşlanma şansı bulduğuna göre (only the good die young sorunsalı) kötü bir insansın mı demek istedin... bana kötü bir insan derken ruh halinin neşeli olması mimkin olmayacağına göre yukarıdaki sırıtmalar, bana olan nefretini maskelemek için mi... ve masa yı bana olan sinirinden mi titrettin...:cool::cool::D:D:Dhımm uzak durayım senden o zaman.dngsurvive için yani:D[/QUOTE]
Bunca yıllık deliyim, böyle şey görmedim ::: Şaka bi yana, hacı kendini network'e bırak, gereken yerde autoprocess yapsın yaw :)
-
[quote=Astatin;463903]gelir gelir...zaman sadece birazcık zaman::: ya bi amarigan filminde bi sahne vardı...adam araba kullanıyor bi yandan da sigara tüttürüyor püfür püfür.. yanına bir araba yaklaşıyor..camı açılıyor..sürücüsü azrail::: Gülerek "selam yakında görüşürüz" diyor ve gidiyor...eleman sigarayı brakıyor o an:p[/quote]
zamn sadece birazcık zaman:o
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=_BQ9bsYlkkU[/URL]
-
[quote=flexy;463910]Bunca yıllık deliyim, böyle şey görmedim ::: Şaka bi yana, hacı kendini network'e bırak, gereken yerde autoprocess yapsın yaw :)[/quote]
:..::..::..: "önemli olan pure paranoyak olmak veya pure kendini networke brakmak değil yiğen...önemli olan istediğin zaman paranayok istediğin zaman regular olabilmektir"::: bana abi dediğin için ben de sana yiğen diyorum yannış annama:p regular bir söylem olarak yani...sakin sakin..:D
-
siz yine de, eğer sabiha gökçen den uçuyorsanız ve kahve dünyasına takılıyorsanız, ordaki tavan klimanın tam altındaki masaya oturun...klima oraya vurmuyor doğrudan.. yok yok klima çarpmasın açısından demiyorum bunu.... klimaların havalandırma çıkışını, havaalanındaki şüpheli paketlerin açıldığı deponun hemen üstüne vermişler çünkü.. adam paketi açtı, kimysal bişi falan çıktı misal..bum burnunun dibinde..hehehehe..şaka la şaka... yani şüpheli paket kısmı şaka..diğer kısmı doğru