-
[QUOTE=Astatin;463919]siz yine de, eğer sabiha gökçen den uçuyorsanız ve kahve dünyasına takılıyorsanız, ordaki tavan klimanın tam altındaki masaya oturun...klima oraya vurmuyor doğrudan.. yok yok klima çarpmasın açısından demiyorum bunu.... klimaların havalandırma çıkışını, havaalanındaki şüpheli paketlerin açıldığı deponun hemen üstüne vermişler çünkü.. adam paketi açtı, kimysal bişi falan çıktı misal..bum burnunun dibinde..hehehehe..şaka la şaka... yani şüpheli paket kısmı şaka..diğer kısmı doğru[/QUOTE]
:) Amerikalılar'ın bide yunanlılar'ın üstüne paranoyak tanımam hacı.Biri kıyamet gelecek diye 500.000 $'lık yatırımla evinini pentagona çevirior, yıllarca yetecek yiyecek-içecek stokluyor,diğeri malum zaten biz saldırcaz diye kaynakların büyük kısmını askeri harcamalara ayırıyor sonunda koskoca ülkeyi mort ediyor.
Yane gayet sağlıklısın patron :) al sana teşhis .brv
-
[quote=flexy;463925]:) Amerikalılar'ın bide yunanlılar'ın üstüne paranoyak tanımam hacı.Biri kıyamet gelecek diye 500.000 $'lık yatırımla evinini pentagona çevirior, yıllarca yetecek yiyecek-içecek stokluyor,diğeri malum zaten biz saldırcaz diye kaynakların büyük kısmını askeri harcamalara ayırıyor sonunda koskoca ülkeyi mort ediyor.
Yane gayet sağlıklısın patron :) al sana teşhis .brv[/quote]
çok tişikkür ederim.. yannız ben de gıyamet yatırımı yaptıydım az bişi..ama az...o sayılmaz dimi...::: bi de ..saldırmayacakmıydık yaw..ben de öyle sanıodum..deme yaw:::::::p
-
[QUOTE=Astatin;463928]çok tişikkür ederim.. yannız ben de gıyamet yatırımı yaptıydım az bişi..ama az...o sayılmaz dimi...::: bi de ..saldırmayacakmıydık yaw..ben de öyle sanıodum..deme yaw:::::::p[/QUOTE]
Yoo hacı planlar hazır :) ama olsun yine de paranoyaklar .dng
-
Dalır graşmaya başladı.
2. seans davan açar mıyık?
Disko disko partizaniii.lelele.lelele
-
Pangaları 1 kademe daha aldı mı, tamamdır...
-
[quote=excali;463973]Pangaları 1 kademe daha aldı mı, tamamdır...[/quote]
......rın rın
[IMG]http://franklarosa.com/vinyl/BigImg/impossible.jpg[/IMG]
-
Garanti Bankası 8,12 içi zemin hazır..-H.Reçber-
[URL]https://twitter.com/HalilRecber/status/385371497868427265[/URL]
-
bu nerden çıktı laynnn..
BOE/FISHER: ABD BORCLARININ FAIZLERINI ODEMEYI DURDURURSA BUNUN COK CIDDI SONUCLARI OLUR
-MATRIKS-
-
15:15 de abd den veri varmışş.önce yukarı sonra dubra tepişka diyorum
-
[QUOTE=Astatin;463985]bu nerden çıktı laynnn..
BOE/FISHER: ABD BORCLARININ FAIZLERINI ODEMEYI DURDURURSA BUNUN COK CIDDI SONUCLARI OLUR
-MATRIKS-[/QUOTE]
demek birileri yüksek maliyetten yetişti, ezcük daha ucuzdan almak isityolar
-
-
gayahan gelse iyi olacak :..: