[quote=SEYYAH;91333]50 kontrat 31.500 den verirsin 50 kontrat 31.700 den.ortalaman ne olur 100 kontrat 31.600...
kademe analizine bakarsan 1 kontrat dönmüş orada :..:[/quote]
Ortalama mühim:)))
Printable View
[quote=SEYYAH;91333]50 kontrat 31.500 den verirsin 50 kontrat 31.700 den.ortalaman ne olur 100 kontrat 31.600...
kademe analizine bakarsan 1 kontrat dönmüş orada :..:[/quote]
Ortalama mühim:)))
[quote=marakes;91327]şubat vade de vade başından alaman ın kısa miktarı nedir acaba dünün verisi olsa bile yeterli..dernlik olan bi arkadas bakabilirmi?[/quote]
yokmu cevap verebilecek..
[QUOTE=marakes;91336]yokmu cevap verebilecek..[/QUOTE]
benimkiler çok eksik, yanlış hep.
40,000 civarı net kısada diye hatırlıyorum ben..
vob 30.000 lerde iken pozunu kapatmadı da neden şimdi kapatıyor..!! net uzunda olan efg ise bir gün alıcı, bir gün satıcı.. pek poz kapatma derdinde değil yani.. bu da bize vade sonuna kadar kısaların tehlikeli olabileceğini gösteriyor..
insan birine hem küfredip hem de saygı duyar mı..duyar...py
eksik değildir inşallah
günlük yazdıgına bakmayın vade basından
[IMG]http://img21.imageshack.us/img21/34/dada.png[/IMG]
ralli .. oyun var vade sonu ..
syn vob tücarı teşekkürler..syn jelibon,syn jerfin syn unlimtted ilginize teşekkürler..
[quote=marakes;91336]yokmu cevap verebilecek..[/quote]
devlet su işleri 1 eylülden 2008'den itibaren 38.297 averajlı 11.000 kontrat short görünüyor.
[QUOTE=Vob Tüccarı;91340]eksik değildir inşallah
günlük yazdıgına bakmayın vade basından
[IMG]http://img21.imageshack.us/img21/34/dada.png[/IMG][/QUOTE]
ben deutsche diye aklımda kalmıştı 40,000 kısası olan, demek iş yatırımmış:D
o zaman bu tabloya göre deutsche kapattı kısalarının hepsini.. bakalım iş ne yapacak..
hyr bu tablo guncellenms olan olmalı ben 20 bn cıvarı kısada hatrlıodum emindegıldım.yani dün itibariyle..bugune gore kafamdakıyle aynı oluyor
İYM deki kafası traşlı oğlanlar açıkta kaldı, deutsche nin kafası traşlı oğlanları işi biliyor:)
Dün bahsettim daha ama, şimdi İYM nin kafası traşlı oğlanlarına sorarım?
İstikamet neresi acep? belirleyebilecekmisiniz? :)
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/2124/adszyqw.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img26/adszyqw.jpg/1/][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/adszyqw.jpg/1/w964.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=Astatin;91324]ALman kendi ülkesine basıyo burda alıyo.... :( nein wundebarrrr[/QUOTE]
DSI kısaları nisana aktarıyor finans uzunları aktarmış EFG artık hafiften short meyilli bir tavır içinde.
once bankacılık sektoru
sonra sigorta
şimdi sıra otomotivdeki kaygılar on plana çıkabilir mi acaba
[QUOTE=truva;91349]once bankacılık sektoru
sonra sigorta
şimdi sıra otomotivdeki kaygılar on plana çıkabilir mi acaba[/QUOTE]
otomotivden sonra otomotivi besleyen yedek parça sanayii diye devam eder bu daha.
tahviller gümledi, bu nedenle sigorta şirketleri gümlemek üzere peki ya reasürans şirketlerinden haber yok mu? Kayahan yok mu batık bu sektörde?
31450ye potansiyeli oluştu 31000altında ise shortlar rahatlar..hala short devam
[IMG]http://img255.imageshack.us/img255/5413/cameltrading.png[/IMG]
bende dolarlarımı nisan vadeye taşıdım bugün..
bir miktar da endeks nisan vadede kısa açmak istiyorum ama kısa açacaksanız buyrun buradan açın diyorlar resmen..:(
31225den shortlar uzuna döndü..
[QUOTE=furkan;91354]31225den shortlar uzuna döndü..[/QUOTE]
hayırlı olsun furkan .. ben hiç bişey anlamadım bugünden .. sistem ne derse onu yapıyorum .. en son long oldum long devam ...
[QUOTE=selçuklu;91357]hayırlı olsun furkan .. ben hiç bişey anlamadım bugünden .. sistem ne derse onu yapıyorum .. en son long oldum long devam ...[/QUOTE]
guzel gidiyor şimdilik bakalım geceden uzundum 575kısaladım 225kapattım uzunladım şimdide pek işlem yok ama ekran çok izleyemedim ondan.
spotta tcell i hiç almıolar bugun..kar rakamı kötü gelicek diye duyum aldılar acep..endeksi yukarı yada aşagı atmak ıcn bırebır kagıt
[quote=mersiyk;91323]31600 goruldugunde piyasaya fiyatına vermistir sonra extreye bakmamıstır.. ben cok yapıyorum sonra aksam bakıyorum meger 100 puan altına vermisim[/quote]
Syn moderatör verilen satış emirleri oluşan piyasa fiyatının altında gerçekleşmiyor. örneğin 31600 satış emri gönedermişse ya 31600 yada üstünden gerçekleşecek yani 100 puan altında emri gerçekleşmez.
saygılar..
31200 VE 275 ten long RALLİ RALLİ
nisan sabit şort. şubat long flat long flat devam
[QUOTE=falconettin;91360]Syn moderatör verilen satış emirleri oluşan piyasa fiyatının altında gerçekleşmiyor. örneğin 31600 satış emri gönedermişse ya 31600 yada üstünden gerçekleşecek yani 100 puan altında emri gerçekleşmez.
saygılar..[/QUOTE]
benim demek istedigim........piyasa fiyatına 50 adet short emri gonderdigimde kademe 31600 ise ve 31600 de 1 tane alıcı ama 31575 te 49 alıcı varsa 1 tane 31600e 49 tane satısım 31575 e gider veya ilk alıcının oldugu kademeye
[QUOTE=mersiyk;91323]31600 goruldugunde piyasaya fiyatına vermistir sonra extreye bakmamıstır.. ben cok yapıyorum sonra aksam bakıyorum meger 100 puan altına vermisim[/QUOTE]
[QUOTE=falconettin;91360]Syn moderatör verilen satış emirleri oluşan piyasa fiyatının altında gerçekleşmiyor. örneğin 31600 satış emri gönedermişse ya 31600 yada üstünden gerçekleşecek yani 100 puan altında emri gerçekleşmez.
saygılar..[/QUOTE]
Orada aktif fiyattan bahsetmiş. 31600 diye fiyat belirtmiyorsunuz ilk gördüğü yerden işlem gerçeklşiyor.emir limit fiyatla verilirse siz haklısınız ama sayın mersiyk piyasa fiyatı diye belirtmiş. o yüzden mersiykin dediği doğru.
işin özü sn sazan 31600 poz kapa şort yaptım demiş. ama 31600 de 1 adet işlem gerçekleşmiş. kendisi doğru bilgiyi foruma verecektir. amma mesele oldu :) gelince sorarız.
[quote=falconettin;91360]Syn moderatör verilen satış emirleri oluşan piyasa fiyatının altında gerçekleşmiyor. örneğin 31600 satış emri gönedermişse ya 31600 yada üstünden gerçekleşecek yani 100 puan altında emri gerçekleşmez.
saygılar..[/quote]
E-broker da, fiyat kısmında "piyasa" diye bir seçenek var...onu seçerseniz bulduğu satıcıdan alır / bulduğu alıcıya verir..fiyata bakmaz
son 1 haftadır bir gün aşağı gap, bir gün yukarı gap oluyor.. yarın sıra aşağı gapta mı şimdi:))
birde e-brokerın sacmaklığı var ilk alıcı kademsi 31600 gozukurken aktiften short yaparsanız ve derinlige bakmazsanız 31600e verdiginizi sanabilirsiniz ve ebrokerdan cogu kurumda bakmak istesenizde kac kademesine verdiginizi goremezsiniz... ancak foreks emir ekranınız varsa piyasa fiuyatından gerceklesen emri sonradan baktıgınızda gorebilirsiniz
[QUOTE=jerfin;91367]son 1 haftadır bir gün aşağı gap, bir gün yukarı gap oluyor.. yarın sıra aşağı gapta mı şimdi:))[/QUOTE]
Bu işler parayla jerf, sırayla değil diye biliyorum:..:
yaa bay sazan uzun zamandır hep short aç-kapa yapıyor.. ortalaması 31.600 dür belki.. illaki bugün kısa kapatması için bugün mü satış yapması gerekiyor..:))
[QUOTE=jerfin;91367]son 1 haftadır bir gün aşağı gap, bir gün yukarı gap oluyor.. yarın sıra aşağı gapta mı şimdi:))[/QUOTE]
en iyisini hexen baba yapıyo flat
[QUOTE=Vob Trader;91365]işin özü sn sazan 31600 poz kapa şort yaptım demiş. ama 31600 de 1 adet işlem gerçekleşmiş. kendisi doğru bilgiyi foruma verecektir. amma mesele oldu :) gelince sorarız.[/QUOTE]
ortalama yazmıştır .. başka olamaz çünkü ...
piyasa emrini ne için kullanıyorsunuz? ben hiç kullanmadım da
ölcem karnıma ağrılar girdi.40 tane akıllı bi taşı çıkaramadık kuyudan :p
bu arada piyasada fenalık getirdi.soldan soldan geliyorlar bana :mad:
[QUOTE=cırcır;91375]piyasa emrini ne için kullanıyorsunuz? ben hiç kullanmadım da[/QUOTE]
önemli anlarda pozisyonu nerden olursa olsun kapatabilmek için. ama riski de var.
[QUOTE=cırcır;91375]piyasa emrini ne için kullanıyorsunuz? ben hiç kullanmadım da[/QUOTE]
veri zamanı .. çok hareketli zamanlarda işe yarıyor .....ama enir verirken dikkat etmek gerekiyr .. bazen kademeler boş oluyor....