Flat baby flat... :))) Lem zabahtan çok işim vardı ekran başında değildim hemen yaka paça indirmişsiniz piyasayı.. Ayıp etmişsiniz insan beni bekler... üvvv... :))) Ama günün geri kalanında intikamım acı olacak... :::
Printable View
Flat baby flat... :))) Lem zabahtan çok işim vardı ekran başında değildim hemen yaka paça indirmişsiniz piyasayı.. Ayıp etmişsiniz insan beni bekler... üvvv... :))) Ama günün geri kalanında intikamım acı olacak... :::
84100 DEN LONGLADIK..mesai başladı..amme kanımca carpılacak..sistem günde ortalama 2 -3 işlem yapar..kaldıraç yüksek..hedef karlardan sonra poz. kapanır.
200 puan mokoko oldu..ve kısa..offfffffff.
anlaşılan sabah gaple aldıklarımı fazlasıyla alacaklar..
[quote=excali;323622]Günaydın ISO-TOP:..::..:[/quote]
SELAM HACIEXXXX...
ısodan yana derdim yok...günlükde boll bandı yayılmasını bekliyor..sen vobingen solingen şortingen de
[quote=excali;323622]Günaydın[B] ISO-TOP[/B]:..::..:[/quote]
[quote=Astatin;323716]SELAM HACIEXXXX...
[B]ısodan yana derdim yok[/B]...günlükde boll bandı yayılmasını bekliyor..sen vobingen solingen şortingen de[/quote]
Toptan yana derdin var mı??:D
[quote=excali;323739]Toptan yana derdin var mı??:D[/quote]
İngilizcesiyle sorunun yok...:..: one of TOP 2 winner of 2011 diyorum....:o
Türkçesi ile ise ilgilenmiyorum..ise değilse de ilgilenmiyorum.boks.:D
eski bir türk atasözü der ki, "yılda bir hisse çıkar, öyle bir hareket yapar beşinci tavana yetişemezsin almaya, yılda pek çok gariban çıkar beşinci tavana yetişilemeyecek kağıt buldum diye, denyoluğuna yetişemezsin:D:D"
artık bakacaz..kısmette ne varsa..(şimdiden diyeyim ortalama maliyetim 34...bunun üstünde sattığım her durumda denyo grubundan muafım:D:D)
150 den long denemesi ama sakat diye düşünoyurum ::: ama gene de olsun sistemin canı sağolsun :rolleyes:
Long baby long... Hem VOB, hem GBPUSD... :)))
Lem forum sessizleşmiş biraz.. Tüm KY profesyonelce trade etmeye başladı da duygularını bir kenara bırakıp sistemli mi davranıyor ne... ::: Ot gibi olmaz bu trading işi ben söyleyeyim... Satranç değil tavla bu... :p
[quote=Strategist;323745]Long baby long... Hem VOB, hem GBPUSD... :)))
Lem forum sessizleşmiş biraz.. Tüm KY profesyonelce trade etmeye başladı da duygularını bir kenara bırakıp sistemli mi davranıyor ne... ::: Ot gibi olmaz bu trading işi ben söyleyeyim... Satranç değil tavla bu... :p[/quote]
Şort beybi şort:mad::D:p
patron longda olabilir tabi ama bakıyorum tilkiler aylardır hep yukarı dönüş öncesi son bir aşşağı sağş hareketi yapmışlar sonra almışlar..yani günlük en düşük civarına bir gerişleme daha bekliyorum, sonra longabilir...yada longamaz:..:
[quote=Strategist;323745]Long baby long... Hem VOB, hem GBPUSD... :)))
Lem forum sessizleşmiş biraz.. Tüm KY profesyonelce trade etmeye başladı da duygularını bir kenara bırakıp sistemli mi davranıyor ne... ::: Ot gibi olmaz bu trading işi ben söyleyeyim... Satranç değil tavla bu... :p[/quote]
Yukardaki tabelayı görmedin mi?
"PALA ALWAYS WINS!!":::
[quote=excali;323750]Yukardaki tabelayı görmedin mi?
"PALA ALWAYS WINS!!":::[/quote]
Teminatı görmedin mi, hala 900... ;) :..: :..: :::
[quote=Strategist;323754]Teminatı görmedin mi, hala 900... ;) :..: :..: :::[/quote]
papazı görmedin mi.dng nassı görmedin? habire fx de işlem yapıyon daaaaaa:rolleyes::::