Biraz daha aşağı yolumuz var gibi.
Printable View
Biraz daha aşağı yolumuz var gibi.
iyi de mordak ın tepkisi sadece bu konu ile ilgili degıl..ben de dun kendisi ile ufaktan atıştım ama onun tepkisi birileri ayrıldgı için degıl sadece..biraz huzursuz bi dönem gecırıyo hayatında heralde..yani olaylara degıl de genel bi tepki onunkisi
Neyse, ben kaçar:)
herkese bol kazanclar,
[QUOTE=tuareg;91654]Neyse, ben kaçar:)
herkese bol kazanclar,[/QUOTE]
Son kararın buysa, sanada bol kazançlar..
tamam şimdi kaç da, ama yine gel..:)
bak beni asti'nin komploları ile tek başıma bırakırsan burada bozulurum ona göre..:..:
nisan vadede pozisyonlar alınmaya devam ediyor..
[IMG]http://i40.tinypic.com/jziao9.gif[/IMG]
[QUOTE=tuareg;91646]Sayın Hellim,
Sizden üyeliğimin iptalini talep ediyorum,
Dün gece birileri yine ben yokken küfür ve hakaret dol mesajlarına devam etmiş,
Bu ülkede 7 den 70 e herkes yakası acılmadık küfürler hakaretler konusunda yeteneklidir, mesele seviye ve seviyesizlik arasındakı çizgide kişinin nerede duracağıdır.
Sadece belli zamanlarda ortaya cıkan buuyuyan iki çakma nice yanıt vermek benım seviyeme yakışmaz. İlgili kişinin şizofrenik tutumunu tartışmak da benim işim değil, ben psikiyatrist değilim.
Sanırım benım gibi büyük çoğunluk bu seviyesizlikten, kavgalardan ve düzeysizliklerden artık illallah deme noktasına geldi.
Sayın Hellim,
Bu bir duygusal tepki değil, küsme falan hiç değil.
Zaten beni tanıyanlar bilir ki, öyle derin analizleryapmışlığım da yoktur, yani benim olmamam foruma birşey kaybettirmeyecektir.
Özellikle buraya yazdım ki sayın hellim görsün ve talebimi bir an önce yerıne getırsın.
Sevıyelı, olgun, alcakgonullu arkadaslar, aranızda bulnmaktan ugune kadar onur duydum, değerli yorumlarınızdan cok yararlandım,
Hoscakalın.[/QUOTE]
sn taureg
lütfen devam ediniz......
saygılar
[QUOTE=jerfin;91634]en karlı şirketler bile ne fiyatlara geldi sn.marakes..
döne döne hepsinde dibi bulduruyorlar.. ve bence artık sıra tcell'de.. tabi benim kişisel görüşüm..
şimdi düşünüyorum da birçok ülke endeksi 2003 diplerine geldi.. (tr iyi durumda falan hiç inanmıyorum ben bu söylemlere) ve biz son 1 aydır görece güçlüyüz yurtdışına göre.. yani onların bu düşüşlerini fiyatlamadık.. peki bu fiyatlamayacağız anlamına mı geliyor ?.. bence fiyatlayacağız.. fiyatlayamaz isek eğer, yurtdışı güçlü tepkilere başladığında biz onlara göre göreceli zayıf kalacağız.. düşemediğimiz için çıkamayacağız da bence..[/QUOTE]
Ya olaya öyle bakmayın. Bizim 2003te olmamız gereken değerler oralar mıydı? Bizim 2001 krizimiz olmasaydı ve bu sebeple yurtdışından negatif ayrışmasaydık nerede olurduk buna göre değerlendirmek gerekir. DOW 2001 dibinde ama DAX hala o seviyelere uzakta. DOW=IMKB demek de yanıltabilir. Bu iyimserliğimden değil 25,000 ve altını ben de bekliyorum ama hesaplarda bazı şeyleri yanlış yapmayalım.
[QUOTE=jelibon;91648]bu yazı çıktıktan iki dakika içinde düşşüş başladı.:..:[/QUOTE]Ben de ondan koydum zaten .dng
Kayahan ile bu tam zıt kutup.
[quote=tuareg;91646]Sayın Hellim,
Sizden üyeliğimin iptalini talep ediyorum,
Dün gece birileri yine ben yokken küfür ve hakaret dol mesajlarına devam etmiş,
Bu ülkede 7 den 70 e herkes yakası acılmadık küfürler hakaretler konusunda yeteneklidir, mesele seviye ve seviyesizlik arasındakı çizgide kişinin nerede duracağıdır.
Sadece belli zamanlarda ortaya cıkan buuyuyan iki çakma nice yanıt vermek benım seviyeme yakışmaz. İlgili kişinin şizofrenik tutumunu tartışmak da benim işim değil, ben psikiyatrist değilim.
Sanırım benım gibi büyük çoğunluk bu seviyesizlikten, kavgalardan ve düzeysizliklerden artık illallah deme noktasına geldi.
Sayın Hellim,
Bu bir duygusal tepki değil, küsme falan hiç değil.
Zaten beni tanıyanlar bilir ki, öyle derin analizleryapmışlığım da yoktur, yani benim olmamam foruma birşey kaybettirmeyecektir.
Özellikle buraya yazdım ki sayın hellim görsün ve talebimi bir an önce yerıne getırsın.
Sevıyelı, olgun, alcakgonullu arkadaslar, aranızda bulnmaktan ugune kadar onur duydum, değerli yorumlarınızdan cok yararlandım,
Hoscakalın.[/quote]
Talebin reddedildi lütfen gitme
[quote=tuareg;91649]Konu yok ki kapansın diyeyım sevgılı jerfın, bu saldırılra neden başlandığını anlamıs değilim, sanırım astatınle sorun yaşayan malum şahıs, sen, nunu, astatın ve benim şakalaşmalarımızı, ''birbirinin adamı'' statusune koymuş, forum ''lutfen gel'' kampanyası başlatmadıgı ıcın de nöbet geciriyor...
Yasaklama çözüm değil, yarın kaldıgı yerden başlar. Burada sadece piyasa görüşlerini paylaşmak için bulunan insanlara da haksızlık olur.
Sayın Hellim,
Lutfen talebımı işleme koymanızı rica ediyorum...[/quote]
:..::..: tespitlerin doğru...
Ama sen yine de gitme..daha verecek hesapların var bana :) şş gel bakiim buraya
[QUOTE=Astatin;91643]30925 altında saatlik kapanış olursa, benin 60 dklık sistem "sat" verecek..ancak herhangibir sattan farklı bir sat olacak bu..bir başka "ayı" piyasası alarmı indikatörle destekleniyor..en az 2000 puanlık bir düşüş söz konusu olur...nadirde olsa tekrar yukarı yapıp ordan döndüğüde olmuştur bu kombinasyonda..ancak bu durumda 2000 çok daha yüksek bir değr olacaktır..sonuç: kısa devam[/QUOTE]
Aşağıdaki görüşle birleştirilirse boğalar tabakta peynir kalmışçasına hüngür hüngür ağlayabilir.
[QUOTE=saganak;91538]ŞUBAT VADE :
5.5.3.2 Bitti veya son bir atak uzlaşma ile bitecek. en büyük ihtimal bu günün en yüksegini 5.5.3.2 olarak etiketlemek gerekecek.
5.5.3.2 bitti ise yıkıcı 5.5.3.3 başlayacak . çok dikkatli olmakta sayısız faydalar vardır , 5.5.3.3 ün yıkıcı etkilerinden zarar görmemek için.
Şubat vadenin sonlarına yaklaşıldıgından 5.5.3.3 ün yıkıcı etkisi kendisini nisan vadede göstercektir. hedefide 24500-25000 aralıgıdır.
Yatırım tavsiyesi deyildir , amatörce bir paylaşımdır.
Bütün üyelerimize ve misafir konuklarımıza bol şanslar , iyi geceler.[/QUOTE]
Reco her ne kadar erkekliğin onda dokuzu kaçmaktır deseler de sen kaçma! Sen kaçarsan her kimse amacına ulaşmış olur zaten. Kimse kaçmasın hatta onalra inat daha çok yazsın.
[quote=VOBiX;91663]Aşağıdaki görüşle birleştirilirse boğalar tabakta peynir kalmışçasına hüngür hüngür ağlayabilir.[/quote]
Ben düzeltme geçiyorum..Söz konusu "ayı" indikatörü şubat vadede belirdi..Nisan vadede yok..Muhtemelen dünkü abartılı fiyat tutma operasyonu neticesinde o indikatör aktif oldu... Ama sonuçta 60 dk sistem her iki vadede de satta ve hala Şubat vadenin bir günü var :)
[QUOTE=marakes;91653]iyi de mordak ın tepkisi sadece bu konu ile ilgili degıl..ben de dun kendisi ile ufaktan atıştım ama onun tepkisi birileri ayrıldgı için degıl sadece..biraz huzursuz bi dönem gecırıyo hayatında heralde..yani olaylara degıl de genel bi tepki onunkisi[/QUOTE]
evet sn.marakes, onun tepkisi belli kişilere değil..
öyle olsa herkesten önce astatin'i pincik pincik etmesi lazımdı..:..:
[quote=jerfin;91667]....pincik pincik etmesi lazımdı..:..:[/quote]
hayır parça pinçik :..:
[i][b]ABD Ocak Dayanaklı Tüketim malzemeleri Siparişleri (bk: %-2,5) (15:30)
ABD İşsizlik Sigortası Başvuruları (bk: 625 bin) (15:30)
ABD Ocak Yeni Ev Satışları (bk: 330 bin) (17:00)[/b][/i]
vade sonlarını hiç sevmiyorum
[quote=SEYYAH;91668]hayır parça pinçik :..:[/quote]
[quote=jerfin;91667]evet sn.marakes, onun tepkisi belli kişilere değil..
öyle olsa herkesten önce astatin'i pincik pincik etmesi lazımdı..:..:[/quote]
Ne kadar seviyorsunuz beni .kom
700 den kapadım kısaları,flat..
hadi bizde vade sonu..dax ta?
%2 prpmi gördü %0.3 primi de..oynayıp duruyo kendı degısmıne göre en az %0.2 bıze de kıl etme lazım zaten..dax ı kullanıolar işte..bazen bız mı dısarıya bakıyorz dısarısı mı bize anlamakta güçlük çekiyorum..
Almanya Federal Sitatistik Ofisi'nden bir yetkili Subat ayı
enflasyonuna ilişkin ilk verilerin, son tüketici fiyat
verilerindeki sorunlar nedeniyle bugün açıklanamayabileceğini
bildirdi.
Yetkili, 6 eyaletten gelen fiyat verileri ile hazırlanan
Almanya için enflasyon rakamının, dört eyaletten gelen verilerin
geri çekilmesi ve verilerin kontrolünün devam etmesi nedeniyle
geciktiğini vurguladı.
Foreks Haber Merkezi
benim sistemim şaşırdı bi al diyo bi sat bitsn buvade artık
gm hiise başı 7.4 zarar beklenırken hısse basına 15.71 zarar etmiş..
2008 de net zarar 30.9 milyar dolr
[QUOTE=Astatin;91671]Ne kadar seviyorsunuz beni .kom[/QUOTE]
reco seni parça pinçik görmek isteyecektir, tabi bende..:D
[quote=marakes;91676]gm hiise başı 7.4 zarar beklenırken hısse basına 15.71 zarar etmiş..
2008 de net zarar 30.9 milyar dolr[/quote]
Eyyy gidi ey, neo-liberal yağma kültürü ve ikiyüzlülük,
Gelişmekte olan ülkelere, zarar eden kamu kuruluşlarını kapat de, ama kendin zarar eden özel sektör kuruluşlarını besle de besle....
yahu nisan vade makas -425 oldu.akıllara ziyan...
jelibon nerde
dji bugunde mi yukarı gidecek
[QUOTE=truva;91680]jelibon nerde
dji bugunde mi yukarı gidecek[/QUOTE]
bu saatte yazayımmı?
biliyorumda yazmayım.
[quote=jelibon;91681]bu saatte yazayımmı?
biliyorumda yazmayım.[/quote]
yaz yaz yaz yaz !!!!!!!!!!!! ;)
Bay HEXEN, Bay SAZAN,
Plans ve gurt taburları +ew bekliyoruz...hasretle kucaklarız
26.02.2009 14:23:13 *düzeltme-general motors 4.çeyrekte 15.71 dolar hisse başı zarar açıkladı(önceki -2.70)
[QUOTE=jelibon;91681]bu saatte yazayımmı?
biliyorumda yazmayım.[/QUOTE]
yazmazsan da ÖM at
[QUOTE=jelibon;91681]bu saatte yazayımmı?
biliyorumda yazmayım.[/QUOTE]
yaz lütfen sevgili jelibon.. bu çekimserliğinde benim katkım olduysa üzülürüm.. senin dow tahminlerinin çoğu tutar..
[QUOTE=SEYYAH;91682]yaz yaz yaz yaz !!!!!!!!!!!! ;)[/QUOTE]
eksi kapar ancak yine dip yükseltmeye çalışır. yani bugünkü sp dibi 752 den yukarıda olur.
yani dünkü görüntü devam eder.
aman dikkate almayın.
bir haber çıkar değişir, günlük olaylar habere bağlıdır.
[quote=jelibon;91681]bu saatte yazayımmı?
biliyorumda yazmayım.[/quote]
Bence de yaz..Bir de XAUUSD yi de yaz...XAUUSD demişken;
Altın bazen borsalarla aynı yönde - bir kaç ay öncesine kadar - bazense ters yönde - son 1-2 aydır- hareket ediyor... Ben borsalarda düşüş beklerken altında da sınırlı bir düşüş bekliyorum..Yani yeniden bir farklılaşma olabilir diye düşünüyorum
[QUOTE=Astatin;91683]Bay HEXEN, Bay SAZAN,
Plans ve gurt taburları +ew bekliyoruz...hasretle kucaklarız[/QUOTE]
Astatinim graf plan icun uygun deyil flat duryorum. Seyyah gun graft gonderdidi sindi graf bakma imkan yok o graf nerdeyiz sindi ?
[quote=VOBiX;91685]yazmazsan da ÖM at[/quote]
Senden de bir APS APSD analizi alsak :)
bi kötu verı daha gelirse dax %3 olur heralde..gerçi ingilteredeki bankalara destek haberı daha öncelikle degerlendırılyo gibi..yazarken 1.8 artı olmus oynaklıga bak..basabildikleri kadar asagı gosterıcekler tutucaklar bu vadeyi ya yarın yada dıger vade başında bi yukarı olması lazım.neden lazım..spottaki ataklar ve efg nin nisan da vade başında en baştan alıcı konuma girmesi beni böyle dusunduruyo...sonra şelale gelebilir belki..
[QUOTE=jerfin;91686]yaz lütfen sevgili jelibon.. bu çekimserliğinde benim katkım olduysa üzülürüm.. senin dow tahminlerinin çoğu tutar..[/QUOTE]
yok ondan değil, bu ara çok yatay harketler oluyor ondan.
3 gün düşer, 1 gün artar. ama hala dibinden yüksekteyse yorum yapmanın anlamıda kalmıyor. sır vermiyor yani.
sevgiler.