fdji arsız arsız yukarı gidiyo
sen yaz da önümüzü görelim
Printable View
fdji arsız arsız yukarı gidiyo
sen yaz da önümüzü görelim
daxa kalsa dibe vurmuştuk
bugun görece guclu borsadan eser yok
zamanlamada
sır vermek istemiyorlar, kafalar karışıyor.
bizde o yüzden bant hareketi yapıyoruz.
sp deki tobo 790 ı görürse 825 i hedefler.
aşağıda ise 740-752 yükseliyormu ona bakmak lazım.
kırarsa tehlikeli.
sevgiler.
jelibon o senin mi piyasanın mı beklentisi
DOW da enerji endeksine dikkat.
finansallardan ziyade , yönü enerji endeksi belirleyecektir. pıçak sırtında geziniyor , stres yüklü.
pozisyondan uzak durulmalı kanımca.
sebebi ya bugün ya cuma sert hareket olacak dowda.
sevgiler.
[QUOTE=truva;91696]jelibon o senin mi piyasanın mı beklentisi[/QUOTE]
piyasanın.
ama piyasa kararsız.
eski kapasa future artı olsa yine anlamı olmayacaktır.
birde bugün ve yarın sert hareket olasılığı var.
iyice anlamsız pozisyon taşımak.
benim genel beklentim başka.
sevgiler.
bant hareketi derken yatay bant mı demek istiyorun
yoksa düşen kanalın altı bandı mı
[quote=saganak;91697]DOW da enerji endeksine dikkat.
finansallardan ziyade , yönü enerji endeksi belirleyecektir. pıçak sırtında geziniyor , stres yüklü.[/quote]
Selam,
Yanlış hatırlamıyorum değilmi? GBPJPY de şov yapan arkadaşsın sen :)
esas gösterge biziz anlamadınızmı hala,dow kaç kez yanıltı ki bizleri,biz önceden yükselip önceden düşmüyor muyuz genelde...[B]bence...[/B]
[QUOTE=truva;91700]bant hareketi derken yatay bant mı demek istiyorun
yoksa düşen kanalın altı bandı mı[/QUOTE]
bizim için bant var şimdilik.
onlar için değil.
[quote=Astatin;91701]Selam,
Yanlış hatırlamıyorum değilmi? GBPJPY de şov yapan arkadaşsın sen :)[/quote]
hayır , vadeliden başka hiç bir yerde pozisyonum yoktur. spot dahil .
tek pozisyonum başından beri vadeli de.
[quote=hexen;91689]Astatinim graf plan icun uygun deyil flat duryorum. Seyyah gun graft gonderdidi sindi graf bakma imkan yok o graf nerdeyiz sindi ?[/quote]
canım abicim yanlışın olmasın ben göndemedimdi graf.yoksa gönderdimdi mi?
yok ben göndermedim.sazan ile seyyah karışmış olmasın abi :confused:
sazan abide gün graf göndermedi diye hatırlıyorum.kim gönderdi arkadaş o gün grafı çıksın ortaya.güncellesin bi zahmet.
tamam abi sen merak etme.dur şimdi buluruz o graf sahibini ;)
altın için 850-870 e kadar gevşeme beklentimdir.
[QUOTE=SEYYAH;91705]canım abicim yanlışın olmasın ben göndemedimdi graf.yoksa gönderdimdi mi?
yok ben göndermedim.sazan ile seyyah karışmış olmasın abi :confused:
sazan abide gün graf göndermedi diye hatırlıyorum.kim gönderdi arkadaş o gün grafı çıksın ortaya.güncellesin bi zahmet.
tamam abi sen merak etme.dur şimdi buluruz o graf sahibini ;)[/QUOTE]
seyyahim eskiden gonderdidin gun graf
[QUOTE=Astatin;91690]Senden de bir APS APSD analizi alsak :)[/QUOTE]
Vade değişimelri döneminde APSD yanıltıcı olabilir çünkü hangi pozsiyonun evladiyelik (vade sonuna akdar tutulacağı) hanigsinin trade amaçlı olduğu bilinemez. Haftaya veririz APSD analizlerini. Fakat fiyat yatay olduğu için piyasa NÖTR etkide şimdi.
Şubatta 30,850yi nisanda 30,575i görebiliriz güniçinde.
[QUOTE=hexen;91707]seyyahim eskiden gonderdidin gun graf[/QUOTE]
bu grafmı babacım
[url]http://www.voborsa.com/seyyahvadeli-gunluk/[/url]
adam spread yaptırmıyor evvelsi gün denedim olmadı.
dün biraz oldu.
bugün hiç olmuyor.
[QUOTE=mersiyk;91709]bu grafmı babacım
[url]http://www.voborsa.com/seyyahvadeli-gunluk/[/url][/QUOTE]
evet +.
[QUOTE=mersiyk;91709]bu grafmı babacım
[url]http://www.voborsa.com/seyyahvadeli-gunluk/[/url][/QUOTE]
Bu grafsa mavi e? bitmiş. Şelaledena atlıyor olmamız lazım. Hatta yukarı eğimli kırmızı bden gelen destek seviyesinin de altında bir yerlerdeyiz. Tabi SEYYAH sayım değişmediyse. SEYYAH bir güncelelme yapabilirse daha iyi olur.
[QUOTE=VOBiX;91708]Vade değişimelri döneminde APSD yanıltıcı olabilir çünkü hangi pozsiyonun evladiyelik (vade sonuna akdar tutulacağı) hanigsinin trade amaçlı olduğu bilinemez. Haftaya veririz APSD analizlerini. Fakat fiyat yatay olduğu için piyasa NÖTR etkide şimdi.
Şubatta 30,850yi nisanda 30,575i görebiliriz güniçinde.[/QUOTE]
İlk paragraf piyasanın hareketi son cümle benim beklentim. .dng
Kardan pay da almam zarardan mesul de olmam .kom
asastin bu gece de short musun sen
bu jelibon aga beni korkuttu
sert hareket falan diyo
acaba bi gun ara verip flat mı girsek
[quote=jelibon;91698]pozisyondan uzak durulmalı kanımca.
sebebi ya bugün ya cuma sert hareket olacak dowda.
sevgiler.[/quote]
Ben bu akşam yada cuma akşamı sert yukarı bekliyorum dowdan hayırlısı bakalım görecez.
o graf güncelleme ister...
şöyleki hala ÜÇGEN ihtimali devam ediyor benim için.ve şu an aşağı b dalgası bitmiş olabilir.c içün yukarı gitmeliyiz.
c için ideal hedef yeresi %50 fibo ret. 33.950 veya %61,8 fibo ret. 34.925
ardından aşağı tıfıl bir d 32.000/32.500 lere daha sonra yukarı daha tıfıl bir e 33.500 lere falan ve sıkışma sonunda GÜM....şelale...
henüz bunu yabana atmış değilim.olasılık dailinde bu ihtimal.graf gece koyarız.bir iki ihtimal daha var.onlarıda paylaşırız...olasılıkları masaya yatırmak bişey kaybettirmez!
VOBIX, yaratıcı mesajlarını bekliyorum :)
[quote=SEYYAH;91717]o graf güncelleme ister...
şöyleki hala ÜÇGEN ihtimali devam ediyor benim için.ve şu an aşağı b dalgası bitmiş olabilir.c içün yukarı gitmeliyiz.
ardından aşağı tıfıl bir d 32.000/32.500 lere daha sonra yukarı daha tıfıl bir c 33.500 lere falan ve sıkışma sonunda GÜM....şelale...
henüz bunu yabana atmış değilim.olasılık dailinde bu ihtimal.graf gece koyarız.bir iki ihtimal daha var.onlarıda paylaşırız...olasılıkları [COLOR=red]masaya yatırmak[/COLOR] bişey kaybettirmez![/quote]
Ayaktakilrin hangisi sendin :..::..:
[quote=Astatin;91719]Ayaktakilrin hangisi sendim :..::..:[/quote]
şapkalı olan beni yatar vaziyette olanda VADELİ :..:
[QUOTE=Astatin;91718]VOBIX, yaratıcı mesajlarını bekliyorum :)[/QUOTE]
Olmaz ben özelden gönderiyorum sen ifşa ediyorsun. .boks.
[quote=SEYYAH;91717]o graf güncelleme ister...
ardından aşağı tıfıl bir d 32.000/32.500 lere daha sonra yukarı daha tıfıl bir e 33.500 lere falan ve sıkışma sonunda GÜM....şelale...
henüz bunu yabana atmış değilim.olasılık dailinde bu ihtimal.graf gece koyarız.bir iki ihtimal daha var.onlarıda paylaşırız...olasılıkları masaya yatırmak bişey kaybettirmez![/quote]
[quote=VOBiX;91722]Olmaz ben özelden gönderiyorum sen ifşa ediyorsun. .boks.[/quote]
ne tilkisin sen..istesen geyik topiğini coşturursun ya neyse...yok söz ifşa etmeyeceğim bu sefer..harbi söz..bak göndermezsen bi daha forumda yazmam haaa:)
[QUOTE=Larossıan;91716]Ben bu akşam yada cuma akşamı sert yukarı bekliyorum dowdan hayırlısı bakalım görecez.[/QUOTE]
olasıdır,
bugün az eksi kapar,
yarın sert yukarı atar.
yada tersi olur.
bizde vade sonu bu harekete katılmayabiliriz ve banbtta oyalan dur.
tabii olasılık bunlar.
verielr kötü yine ..işszlik maası basvuruları 667 bn-beklnti 625 bin..
dayanıklı mal siparişleri düşüşü %5.2 eksi---beklenti %2.5 eksi
benim beklenti cnbc e de yazan altyazıya göre..yanlış anlaşılmasın
[color=#ff0000] 26.02.2009 15:30:11 *abd'de ocakta dayanıklı mal siparişleri yüzde 5.2 azaldı(beklenti -3.0%, önceki -3.0%)
26.02.2009 15:30:15 *abd'de haftalık işsizlik başvuruları 36 bin arttı(beklenti -2.000, önceki 0.0)[/color]
[QUOTE=Vob Trader;88111]dün bile -4 dü seans sonu. birde ne zaman garantşye fortis vursa ertesi gün devamı geliyor.[/QUOTE]VOb Trader yok mu? Fortis GARANda mal çıkıyor yine.
[QUOTE=VOBiX;91727]VOb Trader yok mu? Fortis GARANda mal çıkıyor yine.[/QUOTE]
he ya nerde bugün:..:
fortis gecen garan 2.1 e geldıgnde de bsmstı 2 lere geldı kagıt..adam bilinçli işlem yapıo kazanmaması çok zor napsın:)ilk seans tamam da 2. seans da satıcı mı fortis?bu arada şubat vade 200 puan öne gectı gececek spottan
dow 7500'e kadar gitse bile bizim piyasa tınmayacak galiba.. hale bak..
[QUOTE=marakes;91729]fortis gecen garan 2.1 e geldıgnde de bsmstı 2 lere geldı kagıt..adam bilinçli işlem yapıo kazanmaması çok zor napsın:)ilk seans tamam da 2. seans da satıcı mı fortis?bu arada şubat vade 200 puan öne gectı gececek spottan[/QUOTE]
asıl dün sattı.
[QUOTE=jerfin;91730]dow 7500'e kadar gitse bile bizim piyasa tınmayacak galiba.. hale bak..[/QUOTE]
en az volatilite bizde.
evet dün de sattı..ama karsındakı alıcılar farklı bugun, normalde o adam 3 kurum calsıyo bugn yanlız..vob bıktırma seansı yapıo su an..hareket etmemesı normal.millet desnkıbu vade bıttı artık hadı gıdelım..dertlerı o..
[QUOTE=jelibon;91732]en az volatilite bizde.[/QUOTE]
öncü göstergeyiz...;)