akşama kadar piyasayı 100-200 puana sıkıştırıp, can sıkıntısından öldürüyorlar bizi.. uykum geldi..:)
gel de geyiğe vurma kendini bu piyasada şimdi..:..:
Printable View
akşama kadar piyasayı 100-200 puana sıkıştırıp, can sıkıntısından öldürüyorlar bizi.. uykum geldi..:)
gel de geyiğe vurma kendini bu piyasada şimdi..:..:
asti, yeni avatarın hayırlı olsun... şirine arayışlarında gördüm seni..:..:
akbank ı çekiştirmeye başladılar yine
31100 üstesinde shorts dikat olsun min 32000 yeresine potans eder
ben flat duryorum.
Akşama dow artı yapması yüksek ihtimal diyorum, bu durumda bizim piyasada işler epey karışık oldu, spot düşmesi gerekirken düşmedi, vadelide ky nin kısa aşkına hayran kaldım ama, aynı hayranlığı beslemeyenler bir sürpriz hazılığındalar diye düşünüyorum, vadenin son günü ve diğer vadenin en aktif olacağı ilk günü pozisyon taşımayan stres yaşamayabilir, nasılsa düşecek diyenler için sorun yok diyorum, ama vade değişimi sorunu var tabiii, buradan bir kazık sözkonusu bence, saygılar...
[quote=jerfin;91736]asti, yeni avatarın hayırlı olsun... şirine arayışlarında gördüm seni..:..:[/quote]
Yok Şirine değil Mersiye arayışlarındayım. Yalnız yanlış anlama olmasın :
[B]"Mersiye[/B] Nedir? Tanımı Bir kimsenin ölümü üzerine duyulan üzüntü ve acıyı anlatmak için yazılan şiirlerdir"... bu manada yani...
Şaka bir yana; Foruma hakim olan huzur ve paylaşım havasını temsilen Şirin baba şefkatini kullandım :) odur yani
[QUOTE=Astatin;91740]Yok Şirine değil Mersiye arayışlarındayım. Yalnız yanlış anlama olmasın :
[B]"Mersiye[/B] Nedir? Tanımı Bir kimsenin ölümü üzerine duyulan üzüntü ve acıyı anlatmak için yazılan şiirlerdir"... bu manada yani...
Şaka bir yana; Foruma hakim olan huzur ve paylaşım havasını temsilen Şirin baba şefkatini kullandım :) odur yani[/QUOTE]
Ölümünden bahsedilen zat pozsiyonuna istinaden bu geceki dow olabilir mi?
[quote=hexen;91738]31100 üstesinde shorts dikat olsun min 32000 yeresine potans eder
ben flat duryorum.[/quote]
Hexen Baba,
Vallaha kimseye teşekkür edemez oldum..Belki hexen baba mesaj yazzar da, kotam dolduğundan teşekkür edemem korkusuyla..Hepsini sana saklıyorum hatta senin ihtimaline saklıyorum...
CC: Jerfin (Bak bu da mersiye değil methiye:..::..:)
[QUOTE=hexen;91738]31100 üstesinde shorts dikat olsun min 32000 yeresine potans eder
ben flat duryorum.[/QUOTE]
Nisan da 30,850 mi bu yer?
[quote=VOBiX;91741]Ölümünden bahsedilen zat pozsiyonuna istinaden bu geceki dow olabilir mi?[/quote]
zatlardan biri diyelim :) diğeride fdax canım aklına başka bişi gelmesin :)
[QUOTE=VOBiX;91741]Ölümünden bahsedilen zat pozsiyonuna istinaden bu geceki dow olabilir mi?[/QUOTE]
bu gece dow ölmeyecek ve asti'nin kısaları öldürecek bence..:..:
CC: asti, kısaların için mersiye hazırlıyor musun..:)
[QUOTE=VOBiX;91743]Nisan da 30,850 mi bu yer?[/QUOTE]
yvade bakyorum subat
ha diyeceksin ki şimdi, sende kısasın.:D. ama ben nisan vadede kısayım, kayığımı sağlam yere bağlayayım dedim..:)
[QUOTE=hexen;91746]yvade bakyorum subat[/QUOTE]
İki vade arsında yaklaşık 250 puan var ondan dedim Şubatta 31,100 olan yer Nisanda 30,850 midir diye.
Forum sakinlerinden müsait olan bir arkadaş nisan vade başlangıçtan itibaren takas verebilirmi?
Teşekkürler
[QUOTE=artanis;91749]Forum sakinlerinden müsait olan bir arkadaş nisan vade başlangıçtan itibaren takas verebilirmi?
Teşekkürler[/QUOTE]
[IMG]http://img136.imageshack.us/img136/34/dada.png[/IMG]
[QUOTE=Vob Tüccarı;91750][IMG]http://img136.imageshack.us/img136/34/dada.png[/IMG][/QUOTE]
Tşk ama bu Şubat olmuş. Nisan istemişti arkadaş.
sevgili vob tüccarı sanırım heyecandan şubat vade yapıştırdın.
arkadaş NİSAN istemiş :)))
son graf beli olmayan harket yeresi bura yuvarlak x harket yeresi
[IMG]http://img25.imageshack.us/img25/387/dengesi.png[/IMG]
aslında şubatı vermeside iyi olmuş bitirememiş bir türlü efg longları
sayın Vob tüccarı çok teşekkürler birde nisan alabilirmiyiz
pardon :)
[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/34/dada.png[/IMG]
bu efg tam azılı boğa yarında taşır kalan uzunları nisana
dax düşen kanal direncinden döndü..+.
astiii bu gece dax'da ''bağa gel bostana gel'' olur mu..:..: ona göre artırayım kısalarımı..:)
[quote=jerfin;91759]dax düşen kanal direncinden döndü..+.
astiii bu gece dax'da ''bağa gel bostana gel'' olur mu..:..: ona göre artırayım kısalarımı..:)[/quote]
1) DAX a gel bostana gel
2) Son derece ahlaksız, iğrenclik derecesinde terbiyesiz, akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da.. 7100 altındaki her kapanış bu tanıma uyar.
Metroya selam kısaya devam :) (parderi de yok ortalarda hayırdır)
[QUOTE=Astatin;91760]1) DAX a gel bostana gel
2) Son derece ahlaksız, iğrenclik derecesinde terbiyesiz, akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da.. 7100 altındaki her kapanış bu tanıma uyar.
Metroya selam kısaya devam :) (parderi de yok ortalarda hayırdır)[/QUOTE]
benden de devam kısalara..+. isterlerse 1000 puan yukarı çeksinler, dolarları kapatır ölümüne kısa olurum..:D
vadesonunda islem yapmamak icin ekrana bakama kararı aldı arkadaslar .kom
sayın nunu shortmu ? iste ozaman longtan korkarım
[quote=jerfin;91761]benden de devam kısalara..+. isterlerse 1000 puan yukarı çeksinler, dolarları kapatır ölümüne kısa olurum..:D[/quote]
ben o kadar fanatik değilim :..: en azından VOB konusunda
[QUOTE=Vob Tüccarı;91763]sayın nunu shortmu ? iste ozaman longtan korkarım[/QUOTE]
nunu hiç görünmüyor kaç gündür ortalarda..:(
Astiii, dow bu gece düşmezse bana düşerse sana ... hehehe :)
[quote=Mete;91766]Astiii, dow bu gece düşmezse bana düşerse sana ... hehehe :)[/quote]
Oooo mete gelmiş... naber kuzum:..:..şakacı şirin i değil öfkeli şirin i verseydik sana avatar olarak... :)
[quote=Astatin;91767]Oooo mete gelmiş... naber kuzum:..:[/quote]
iyidir güzelim , avatarı değiştiğin iyi olmuş öteki çok dandikti :D
Şortu çekmişsin yine, üşütme böbrekleri :D
[quote=Astatin;91767]şakacı şirin i değil öfkeli şirin i verseydik sana avatar olarak... :)[/quote]
öfke benim lügatımda olmayan bir sözcük birtanem .dng
[QUOTE=Mete;91766]Astiii, dow bu gece düşmezse bana düşerse sana ... hehehe :)[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;91767]Oooo mete gelmiş... naber kuzum:..:..şakacı şirin i değil öfkeli şirin i verseydik sana avatar olarak... :)[/QUOTE]
Memati ile Bulut gibi oldunuz valla onlar gulum diyorlardı sizde kuzum ;)) +.
[quote=Mete;91768]iyidir güzelim , avatarı değiştiğin iyi olmuş öteki çok dandikti :D
Şortu çekmişsin yine, üşütme böbrekleri :D[/quote]
feyk yedin yine bak..mesajı güncelledim ben:..::..::..: avatar dandik olsun da insanlar dandik olmasın kuzum..sağda solda aleyhimde fitne fücur organize etmişsin yine ama Hellim i çıldırtma istersen, lütfen seviyeli tartışma topiğine yaz VOB dışı mesajlarını:D:D
[quote=Astatin;91771]feyk yedin yine bak..mesajı güncelledim ben:..::..::..: avatar dandik olsun da insanlar dandik olmasın kuzum..sağda solda aleyhimde fitne fücur organize etmişsin yine ama Hellim i çıldırtma istersen, lütfen seviyeli tartışma topiğine yaz VOB dışı mesajlarını:D:D[/quote]
E sen hep böyle dediğin lafı çeviriyorsun dansözler gibi, alışamıyorum :D
Kimseyi organize etmedim pamuk şeker, seni kimselere bırakır mıyım hiç, sen benimsin .boks.
Tamam seans bitsin hadi gel orada seviyeli seviyeli tartışalım seninle.dng
Yeni istasyona ray döşüyorum.:..:
[QUOTE=Mete;91766]Astiii, dow bu gece düşmezse bana düşerse sana ... hehehe :)[/QUOTE]
İyide asti kısa düşerse ona bomabalı paket olmaz ki.
Elinizdeki paket hediyew paketi gibi görünsede yanan fitili görmedik sanmayın.
[quote=VOBiX;91781]İyide asti kısa düşerse ona bomabalı paket olmaz ki.
Elinizdeki paket hediyew paketi gibi görünsede yanan fitili görmedik sanmayın.[/quote]
şşşt çaktırmayın lütfen, her iki durumda da sakallarını kül edeceğim onun:D
Yaa çok enteresan bu gün kimse don gömlek ne kısalmış, nede uzamış. Hava çok soğuk zahir. Herhalde onun için herkes donuna sahip çıkmış..uyk