bull, sizin havaalanını ne cins bi yere yapmışlar yaa.. üni kampüsünün içinde havaalanı mı olur..:)
Printable View
bull, sizin havaalanını ne cins bi yere yapmışlar yaa.. üni kampüsünün içinde havaalanı mı olur..:)
[QUOTE=jerfin;91849]ben napıyorum kolonları doldururken biliyor musun.. foreks ekranımdaki herhangi bir sektör sütununu seçiyorum, ve o sektöre dahil hisselerin son kapanış rakamlarını yazıyorum.. ama hiç tutturamadım daha bu sistemle..:..:[/QUOTE]
Ben de yurdışı endeksleri açıp onalrın değerlerinden çıakrıyordum örneğin dow 7182,08 kapattı ya 7*18*20*8 SPX 752,83 buradan da 28 ve 3 işte kupon 3*7*8*18*20*28 gibi.
[QUOTE=VOBiX;91853]Ben de yurdışı endeksleri açıp onalrın değerlerinden çıakrıyordum örneğin dow 7182,08 kapattı ya 7*18*20*8 SPX 752,83 buradan da 28 ve 3 işte kupon 3*7*8*18*20*28 gibi.[/QUOTE]
dur bu hafta da onu deneyeyim.. imkb hisselerinde bulamadım şansımı, yurtdışında bulurum belki.. hatta dow hisse fiyatlarını mı yazsam ki..:..:
son durum itibariyle
30500 açılış ve 30000 degecegimizi düşünüyorum
[COLOR=#4b5961][FONT=Courier New]ABD’de revize 4. Çeyrek GSYH kotu gelirse eger[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4b5961][FONT=Courier New][/FONT][/COLOR]
Yarın spot 30 endeksimizi 29500 civarına bekliyorum..
[quote=bull market;91857]Yarın spot 30 endeksimizi 29500 civarına bekliyorum..[/quote]
kardesım bende kısadayım agzın bal yesın ama sankı bıraz abartı gıbı geldı bana umarım allah soyletmıstır .lelele
bu arada gs olanları tebrik ediyorum
[QUOTE=bull market;91857]Yarın spot 30 endeksimizi 29500 civarına bekliyorum..[/QUOTE]
yarın vade sonu olduğu için makası 200-300 puandan öte manipüle edemezler. VOBu da 29,800 bekliyor olursunuz ki destek emstek kalmaz o seviyelerde. mbm in ayısı balıkları tutmaya başlar.
[QUOTE=truva;91859]bu arada gs olanları tebrik ediyorum[/QUOTE]
GS resmen tarihe geçti. 6. saniyede gol yiyerek en hızlı gol yiyen takım oldu. Bir maçta 2 dkda iki gol atıp 2 dkda iki gol yemeyi başardı. Üstelik bunalra rağmen maçı da aldı. Sadece GSlileri değil Türkiye'yi tebrik etmek laızm. GS de biim takımımız. Kol kırılır yen içinde kalır.
Dow jones future son durum grafiği
Acaba sabaha hangi okla karşılıycak.
Destek kırılana kadar yeşil ok menzilindeyiz. hexen babanın dediği gibi şimdilik yeşil ok potanstayız.
Buyrun grafik
[IMG]http://img11.imageshack.us/img11/5718/37205362.png[/IMG]
sn haguan sanat eseri grafiklerinizi özlettiniz bu iş değişikliği nezaman biticek özledik breh breh
[quote=mondargafrondak;91866]sn haguan sanat eseri grafiklerinizi özlettiniz bu iş değişikliği nezaman biticek özledik breh breh[/quote]
Teşekkür ederim bu sıralar fazla fırsatım olamıyor her fırsatta göndermeye çalışıyorum.
[quote=VOBiX;91861]GS resmen tarihe geçti. 6. saniyede gol yiyerek en hızlı gol yiyen takım oldu. Bir maçta 2 dkda iki gol atıp 2 dkda iki gol yemeyi başardı. Üstelik bunalra rağmen maçı da aldı. Sadece GSlileri değil Türkiye'yi tebrik etmek laızm. GS de biim takımımız. Kol kırılır yen içinde kalır.[/quote]
şu çılgın türkler dedirticez herkese illa :D
Bunlar ortak çalışıyor yandaşlarına mal aldırmak için istediği gibi çevir kazı yanmasın yapıyorlarda bakalım bugün akşama shortlayabileceklermi merak ederim.
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]27 Şubat Cuma Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[B][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi [/B][/U]
[B][/B]
EUR TÜFE (a/a) (Oca) 12:00 -%0,8 -%0,1 Orta
[U]EUR TÜFE (y/y) (Oca) 12:00 %1,1 %1,6 Yüksek [/U]
[U]EUR TÜFE (Çekirdek) (y/y) (Oca) 12:00 %1,8 %1,8 Yüksek[/U]
EUR İşsizlik Oranı (Oca) 12:00 %8,1 %8,0 Orta
[U]USD GSYH (y/y) (Q4) 15:30 -%5,3 -%3,8 Yüksek [/U]
USD Kişisel Tüketim (Q4) 15:30 -%3,5 Orta
[U]USD Kişisel Tüketim Harcamaları (q/q) (Q4) 15:30 %0,6 %0,6 Yüksek [/U]
USD GSYH Ürün Fiyat Endeksi (Q4) 15:30 -%0,1 -%0,1 Düşük
[U]USD Chicago PMI Endeksi (Şub) 16:45 34 33,3 Yüksek[/U]
[U]USD Michigan Güven Endeksi (Şub) 17:00 56,2 56,2 Yüksek [/U]
USD Fed-Yellen'in Konuşması 17:00 Düşük
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
[B][/B]
Deutsche Telekom (DT) ---$ (Zaman Belli Değil)
The Blackstone Group (BX) -0.3$ (Zaman Belli Değil)
[B][U]Türkiye Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
TÜİK, Ocak ayı dış ticaret istatistiklerini açıklayacak (17:00)
[B][U]Bol Kazançlar..[/U][/B]
ımf`nın dıs ılıskıler bolumu`nden davıd hawley, turkıye`ye saglanacak
yenı kredı konusunda bır cok konu uzerınde gorusmelerın devm ettıgını
soyledı.
Hawyel, gorusulen konuların orta vadelı fınansal reformların yanı sıra
2009 ve 2010 butce gurunumu ve global ortamın daha da kotulesmesı ıhtımalıne
hazır olunması oldugunu belırttı.
-matrıks-
ee iyi....DJ aşağıda...FDJ %0.30 artılardan eksiye geçmiş..IMF yine güzel açıklamalar yapmış.. USDYTL 1.68 görüp 1.694 e gelmiş..düşüş için her şey hazır...Ama Şubat vade sonu olayımız var ki, tüm bu faktörleri yiyebilir
[B][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT][LEFT]Borsalarda Dün Kapan[/FONT][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT]lar ve Bu Sabahki Geli[/FONT][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT]meler:[/LEFT]
[/B][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT]Obama dün 3,55 trilyon dolarl[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]k 2010 y[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]l[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]bütçe tasar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]s[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]Kongre’ye sundu ve bu
sunum sonras[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]nda olumlu seyir içerisindeki ABD Borsa endeksleri gelen sat[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]larla günü
%1,5’u bulan dü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]lerle kapatt[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]. (Nasdaq’daki dü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]%2,91 oldu)
Gelen sat[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]lar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n ana nedeni ilgili bütçe tasar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]s[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]nda 1,75 trilyon dolarl[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]k aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]k bekleniyor
ki bu rakam önceki y[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]l[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n 4 kat[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ve bu sene dünya sert bir ekonomik kriz ya[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]yor.Obama’da
haz[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]rlad[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]bütçede aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]daraltma ad[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]na ABD halk[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n sa[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]l[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]k harcamalar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]azaltmay[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/LEFT]
[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT]planlamas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]dün NY Borsas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]nda sa[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]l[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]k ve ilaç sektörüne sert sat[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]lar getirdi.
Bu sabah ise; Wall Street Jurnal’de geçen bir haber çok konu[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ulacak gibi duruyor. Zira
habere göre; ABD Hazinesi ile Citigroup yeni sermaye deste[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]i hakk[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]nda anla[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]t[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]. ABD
Hazinesi Citigroup’a sermaye deste[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]i verecek ve verilecek sermaye deste[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]i ile daha önceden
ABD Hazinesi taraf[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ndan Citigroup’tan al[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]nan imtiyazl[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]hisseler adi hisseye çevrilecek. Yeni
verilecek sermaye deste[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]i de adi hisse ile kar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]lanacak ve Citigroup’taki hazine pay[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]%30-40
aral[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]bulacak.[/LEFT]
[/FONT][B][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT][LEFT][/FONT][/B][FONT=TimesNewRomanPSMT] [/LEFT]
[/FONT]
ya yuh artık diyorum ya kapatın gitsin şu vadeyi vob tarihinin en sıkıcı sözleşmesini şubat vade ilan ediyorum.dng.dng
[QUOTE=artanis;91877]ya yuh artık diyorum ya kapatın gitsin şu vadeyi vob tarihinin en sıkıcı sözleşmesini şubay vade ilan ediyorum.dng.dng[/QUOTE]
ömrümü yedi benim :)
Niye çıt yok ? Herkes longdamı kinem ?
günaydın arkadaşlar,bol kazançlar,yeni vade sıkıntısız olur dilerim.....
xu100 potans beli olmayan yer
[IMG]http://img205.imageshack.us/img205/2966/xu100.png[/IMG]
Nisanda longa devam
[quote=haguan;91862]Dow jones future son durum grafiği
Acaba sabaha hangi okla karşılıycak.
Destek kırılana kadar yeşil ok menzilindeyiz. hexen babanın dediği gibi şimdilik yeşil ok potanstayız.
Buyrun grafik
[IMG]http://img11.imageshack.us/img11/5718/37205362.png[/IMG][/quote]
+. aynı benim baktım graf 7155 asayasında siyah ok potansta olur sindi halen yeşil
[QUOTE=suprad;90856]yaw vade sonu sacmalar dedıınız bu muydu ??
ama dier tarafdan daxda da normal bi dusus olmadı sanki hop -1 hop-2
ne biliiim yine dow kapanınca way imkb oncuymus mu dıecez
+ yaparlarsa yani[/QUOTE]
NAsıl geçiyor vade sonu? .dng
[QUOTE=mersiyk;91878]ömrümü yedi benim :)[/QUOTE]
Sayın Mod'um Nisan vadede iseniz bu gün bir miktar daha ömür yersiniz. Heyecan sevenler buyursun Şubat vadeye. Bakın neler olacak bu gün. Kolumuz olmasada varsın bir kaç parmağımız feda olsun. Adrenalini yeter.:D:D
[QUOTE=VOBiX;91884]NAsıl geçiyor vade sonu? .dng[/QUOTE]
trcellle bağlan şortlara..:..:+.
[quote=VOBiX;91884]NAsıl geçiyor vade sonu? .dng[/quote]
elınden gelenı ardına bırakmadı
masalllahh
dıorum
[QUOTE=jerfin;91886]trcellle bağlan şortlara..:..:+.[/QUOTE]
Normal gün olsa katılırımda... Bu gün değil turkcell , gemi halatı olsa ne long nede short tutulur. Gün içi çok fazla işlem yapma tutkusu olan arkadaşlara bu gün için bir şeye bulaşmadan kenardan izlemelri şiddetle tavsiye olunur.
[QUOTE=parderi;91888]Normal gün olsa katılırımda... Bu gün değil turkcell , gemi halatı olsa ne long nede short tutulur. Gün içi çok fazla işlem yapma tutkusu olan arkadaşlara bu gün için bir şeye bulaşmadan kenardan izlemelri şiddetle tavsiye olunur.[/QUOTE]
tcell 7.90 altına indiğinde.. kan, dehşet, korku, panik...:..::..:
[QUOTE=jerfin;91889]tcell 7.90 altına indiğinde.. kan, dehşet, korku, panik...:..::..:[/QUOTE]
Doğruda bu gün değil. Şubatta uzunda kalan ağaların hepsinin gözü onda , dengede tutacaklardır. Ha kısa bir süre çakılma olabilir ama aynı süre içinde toparlarlar.
30300 onemli altında 29600potansiyeli var ...
[QUOTE=parderi;91890]Doğruda bu gün değil. Şubatta uzunda kalan ağaların hepsinin gözü onda , dengede tutacaklardır. Ha kısa bir süre çakılma olabilir ama aynı süre içinde toparlarlar.[/QUOTE]
evet bugün oralara inmesi zor.. ama inecek ve ben onu 5'de bekliyorum, kafasına vurmak için..:..:.dng
beni çok bekletmez umarım..
nisan systems
5 dakk short
15 dakk short
gun short sinayl
plan yapma graf yok
Nisan vade alım için biraz daha beklemek lazım gibi geliyor.Fdjı toplama yerinde gibi akşama gene bir numara yapacaklar sanki.
nisan vadede EFG oltanın ucuna takılacak fırıldaklıkla hareket ediyor.
bi en iyi alıcılar listesinde 2 numara, bi en iyi satıcılar listesinde.
pes diyorum. kendilerine ait döneklik rekorunu kimsenin kıramayacağı bir seviyeye mi taşımaya çalışıyorlar anlamadım ki.
lafım burayı okuyan bir EFG'li trader varsa onadır:
abi derdiniz buysa boşa uğraşmayın. size ait olan o rekor kırılabilecek gibi değil zati.
[quote=hexen;91883]+. aynı benim baktım graf 7155 asayasında siyah ok potansta olur sindi halen yeşil[/quote]
Evet son guncel hali grafigin aşağıda 7150 altında yeşil ok potansiyeli biter.
[IMG]http://img134.imageshack.us/img134/9596/djfut.png[/IMG]
[quote=unlimitted;91895]nisan vadede EFG oltanın ucuna takılacak fırıldaklıkla hareket ediyor.
bi en iyi alıcılar listesinde 2 numara, bi en iyi satıcılar listesinde.
pes diyorum. kendilerine ait döneklik rekorunu kimsenin kıramayacağı bir seviyeye mi taşımaya çalışıyorlar anlamadım ki.
lafım burayı okuyan bir EFG'li trader varsa onadır:
abi derdiniz buysa boşa uğraşmayın. size ait olan o rekor kırılabilecek gibi değil zati.[/quote]
sayın arkadaşım efg dediğin kurum, koca efg den tek bir kişi mi işlem yapıyor, biri alır biri satar, karşılıklı dersen bile bunun ispatı yoktur.