-
[QUOTE=mozkan;91897]sayın arkadaşım efg dediğin kurum, koca efg den tek bir kişi mi işlem yapıyor, biri alır biri satar, karşılıklı dersen bile bunun ispatı yoktur.[/QUOTE]
Piyasa Yapıcı denen bir adam var. İş Garanti EFG ve DSİdeki tüm işlemleri kendi sis yapıyor diğer kurumalrdana da arada bir işlem geçiyor kafa bulandırmak için. .dng
Bu kendien küçük yatırımcı diyen yatırım meblağı dişinden tırnağındana rttıkalrıyla oluşan vatandaşın kaybına bahane üretmek için çıkarttığını düşündüğüm söylemlerdir. PY denilen şey olsa olsa bir hedge ya da emeklilik fonu olaiblir. Ondan ötesi zor. O fonlar da büyük meblağlarla belirli kurumlarda işlem yaptıkalrı için dikakt çekiyorlar.
-
nisan vadeli günlük grafik
[IMG]http://img407.imageshack.us/img407/4910/gun.png[/IMG]
-
nısanda tek kademe ılk karlı tradeımı yaptım:D
baslangıc kotu olmasın dıe
haırlı bır nısan dılegıyle:D
-
şubat vadede 30,850 kuvvetli direnç.. altında kaldığı sürece yön aşağı, üstü boğaları sevindirir..
-
eskiden IMKB de dandik kağıtlar tavan olmaya başladığında bir süre sonra önemli düşüş başlardı endekste
-
tünaydın bol kazançlar uyuya kalmışım ancak ayılabildim..kısa bi yorum geçiyim..kademeler iyice boşaldı malum herkes şubat vadeyi kapadı artık..yine de son bi hareket olmasını bekliyorum yukarı olarak.dışarıya da uyduk ögleden once..dow .%2 düşmüş yıne gelıp gelebıldgmız yer 30575 ler..yanlız bunun tabanı onemlı 30300 den baslayıp 31 e mı gıdıcek yoksa 30 600 den baska bı yere mı..shortların ıvedılıkle kapatılması bana long cuların da fazla yukarı yapmadan da bu işten hasarsz sıyrılabıleceklerini gösteriyo.ama ımkan olursa neden kar etmesinlerki.maliyet hesabı tabıkı tahmini.. (30 800 ustu kurtarır bunları su anda en kotu malıyette ler zarar da falan degıller)eger long kesımde herkesın bu vadeden ayıklandgına kanaat getırırlerse yukarı cekıcekler.yok derlerse de buralar uzlasma ıcın ıdealdir kımseye problem cıkarmaz..bu arada tcell e bi kaç kelam daha ekliyim..dun yurt dısnda %9 a yakın deger kaybetti tcell..nedenini bilmiyorum kar beklentileri mi baska bıseymı..ama tcellı n bızm borsadakılerın yanı tek takıp ettgı sey yurt dısndakı tcell..dow dakı ıle bırebır gıtmeye calsıyo hatta dun 5 gibi dowtaki tcell %6 ler cıvarı eksı idi bızde de benzeri bi rakam vardı..
-
Dün piyasaları takip edemeyeceğimden dünkü açılışın ilk 15 dk'sı içinde short pozisyonları kapamıştım (Gerek Sistem gerek EW bugün ögle arasına kadar sat'da idi). Şimdi ise oldukça riskli bir 30.75'den long denemesine giriştim. (EW'ye dayanarak)
Ögle arası 30.85 - 30-75 arası dalgalanmasını ikinci seans açılışına dogru yukarı yönde hareketlenmesini bekliyorum. (Şubat vadeli kontratlardan bahsediyorum)
-
[quote=sazan;91905]Dün piyasaları takip edemeyeceğimden dünkü açılışın ilk 15 dk'sı içinde short pozisyonları kapamıştım (Gerek Sistem gerek EW bugün ögle arasına kadar sat'da idi). Şimdi ise oldukça riskli bir 30.75'den long denemesine giriştim. (EW'ye dayanarak)
Ögle arası 30.85 - 30-75 arası dalgalanmasını ikinci seans açılışına dogru yukarı yönde hareketlenmesini bekliyorum. (Şubat vadeli kontratlardan bahsediyorum)[/quote]
Hareketlenecektir merak etme nisanla beraber.
-
İsterse hareketlendirmesinler.
-
Ahaliii iyi uykular. .uyk .uyk .uyk
-
avrupa da bankalar satışa geldi bugun
acaba diyorum
abd bankalarınada sıra gelirmi bugun
-
jelibon nerde gelsede piyasa beklentisini bilsek
-
düş düşmem çık çıkmam of sıkıldım
-
sabah hexen babanın bahsettiği fdow'da 7.150 altına inip çıkıyoruz.!!
-
[QUOTE=VOBiX;91908]Ahaliii iyi uykular. .uyk .uyk .uyk[/QUOTE]
ne uykusuuuu aksiyon istiyoruz biz.dng
-
-
27.02.2009 14:05:33 *citi, adi hisselerinin yüzde 36'ya yakın kısmına abd devletinin sahip olacağını bildirdi
27.02.2009 14:07:10 *güney afrika'da ocakta dış ticaret açığı 17.4 milyar zar(önceki -9.05mlr)
-
27/02 14:05 *citi, adi hisselerinin yüzde 36'ya yakın kısmına abd devletinin sahip olacağını bildirdi
27/02 14:08 *citigroup, 2008 yılında zarar vergiler sonrası 27.7 milyar dolar, hisse başına 5.59 dolar
-
Citibank arkasını devlete yasladı şimdi ne olacak
-
bofa ya da para aktarırlar her telden çalınmış olr..
-
[QUOTE=HeLLiM;91914][B]Sayın catedral ............................ adresinde yazıyormuş tek tek herkese özel mesajla söylemesi yorucu olacaktır ben onun yerine buraya yazıyorum[/B][/QUOTE]
sayın Hellim siz melekmisiniz yahu çok sabırlı bir okadarda gururlusunuz
-
[QUOTE=jerfin;91912]sabah hexen babanın bahsettiği fdow'da 7.150 altına inip çıkıyoruz.!![/QUOTE]
haguanın graf gore siyah potansta sindi graf yakın plan koyma imkan var?
-
sabahki dibe gelemedik dow fut işlem yapmak lazım
-
[quote=hexen;91920]haguanın graf gore siyah potansta sindi graf yakın plan koyma imkan var?[/quote]
buyrun
[IMG]http://img3.imageshack.us/img3/3469/hagu.png[/IMG]
-
bizim piyasayı tutuyorlar ama döviz ateşlendi..!!
-
[QUOTE=jerfin;91912]sabah hexen babanın bahsettiği fdow'da 7.150 altına inip çıkıyoruz.!![/QUOTE]
Citi yüzünden 7150 filan kalmadı da VOB iyi direniyor.
-
[quote=VOBiX;91924]Citi yüzünden 7150 filan kalmadı da VOB iyi direniyor.[/quote]
vobda şöyle bir durum sözkonusu
-
Nisan vadede 30500 civarı onemli gozukuyor.
[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/2716/vob.png[/IMG]
-
[quote=HeLLiM;91914][/quote]
[quote=gacırt;91919]sayın Hellim siz melekmisiniz yahu çok sabırlı bir okadarda gururlusunuz[/quote]
Kendi sitem olduğu halde burada yazma nedenlerimden biri sanırım yönetimin bu tavrı. Diktatörlük yok. Yazma desinler yazmam. Tek kelime yazım olmadığı halde atıldığım siteler var.
Bu arada sayın teo'nun babası vefat etmiş. Babasına Alahtan rahmet başta teoman bey olmak züere kalanlara sabır ve başsağlığı diliyorum.
-
[QUOTE=VOBiX;91924]Citi yüzünden 7150 filan kalmadı da VOB iyi direniyor.[/QUOTE]
vade sonu olmasından dolayı bugün direniyor evet, fakat pzrts den itibaren fazlasıyla fiyatlayacağız bu düşüşleri bence..
-
[quote=QUEEN;91921]sabahki dibe gelemedik dow fut işlem yapmak lazım[/quote]
vob yönetimi bir şeyler yapsada bir fdjı sözleşmesi çıkarsa süper olur bizim sivrilerdende kurtuluruz
-
[quote=HeLLiM;91914][B]........[/B][/quote]
Sn. Hellim,
Olgunluğunuz herkese verilecek en iyi yanıttır.
Bir kez daha bravo
-
[QUOTE=haguan;91926]Nisan vadede 30500 civarı onemli gozukuyor.
[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/2716/vob.png[/IMG][/QUOTE]
evet
[B]amma [/B]
eyer terkar 30500 üstesi olur.. shorts terkar korkma gerek
-
AYILANA GAZOZ!!.dng
BAYILANA LIMON!!.dng.dng
DOLDUR CUVALA PARALARI!!!.kom.lelele
YTL KAGITTAN KAPLAN!!.lelele
-
*citigroup hisselerinde, seans öncesi işlemlerde değer kaybı yüzde 43.09'u gördü
-
sayın Hexen,
30500 üzeri short olmalı demişsiniz yanlış mı anladım acaba,bana sanki 30500 üzeri long gibi geldi.
[quote=hexen;91931]evet
[B]amma [/B]
eyer terkar 30500 üstesi olur.. shorts terkar olma gerek[/quote]
-
[QUOTE=simba;91934]sayın Hexen,
30500 üzeri short olmalı demişsiniz yanlış mı anladım acaba,bana sanki 30500 üzeri long gibi geldi.[/QUOTE]
evet simba yalnış yazdıdım
30500 üstesinde olur eyer shorts [B]korkma [/B]gerek
-
citi akbank ı o da endeksi aşagı cekmekte.dax da hergun % 4 yapıyo iyi alıştı
-
burdan long oldum
ama 300 puana veririm
-
ben neden tşk veremiyorum, kotamı da doldurmadım..