bnim grafik denize daldı
[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/3849/deniz.png[/IMG]
Printable View
bnim grafik denize daldı
[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/3849/deniz.png[/IMG]
abooooo
nooluyo böyle yaw...yine şelale olmuş
[QUOTE=haguan;91926]Nisan vadede 30500 civarı onemli gozukuyor.
[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/2716/vob.png[/IMG][/QUOTE]
teşekkürler sn haguan
[quote=mersiyk;91941]teşekkürler sn haguan[/quote]
Yalnız o grafige gore 29775 seviyesi önemli bir bölge..
Aşağı hareketin hızlanması 29775 in aşağı kırılıp kırılmamasına bağlı.
sn.sağanak daha önce bir grafik vermişti.. EW analizine göre 5.3.2 bitip 5.3.3 başlama noktasında olabiliriz o grafiğe göre.. aklımızında bulunsun diye tekrardan ekleyecektim sayfaya, ama aradım grafiği bulamadım..
astiiii uzlaşmaya mı gideceksin kısalarla..:)
sabahki dj f in son durumu
[IMG]http://img223.imageshack.us/img223/7194/dowff.png[/IMG]
[QUOTE=jerfin;91943]sn.sağanak daha önce bir grafik vermişti.. EW analizine göre 5.3.2 bitip 5.3.3 başlama noktasında olabiliriz o grafiğe göre.. aklımızında bulunsun diye tekrardan ekleyecektim sayfaya, ama aradım grafiği bulamadım..[/QUOTE]
grafik yok ama yazı var
[QUOTE=saganak;91538]ŞUBAT VADE :
5.5.3.2 Bitti veya son bir atak uzlaşma ile bitecek. en büyük ihtimal bu günün en yüksegini 5.5.3.2 olarak etiketlemek gerekecek.
5.5.3.2 bitti ise yıkıcı 5.5.3.3 başlayacak . çok dikkatli olmakta sayısız faydalar vardır , 5.5.3.3 ün yıkıcı etkilerinden zarar görmemek için.
Şubat vadenin sonlarına yaklaşıldıgından 5.5.3.3 ün yıkıcı etkisi kendisini nisan vadede göstercektir. hedefide 24500-25000 aralıgıdır.
Yatırım tavsiyesi deyildir , amatörce bir paylaşımdır.
Bütün üyelerimize ve misafir konuklarımıza bol şanslar , iyi geceler.[/QUOTE]
[quote=haguan;91942]Yalnız o grafige gore 29775 seviyesi önemli bir bölge..
Aşağı hareketin hızlanması 29775 in aşağı kırılıp kırılmamasına bağlı.[/quote]
Bahsettigim 29775 seviyesinin önemi aşağıdaki grafikte gorulebilir.
Düşüş hızlanması 29775 seviyesinin aşağı geçilmesiyle olabilir. Aksi taktirde yuvarlak halka yani 30500 29775 arası hareketleşme soz konusu olacaktır.
Aşağıdaki grafik sabah gönderdiğim nisan vadeli günlük grafiğinin küçük kesiti.
[IMG]http://img223.imageshack.us/img223/2476/bahs.png[/IMG]
-400 nisan-spot makası vay vay vay...
Herkese merhaba dün öğlenden beri kısayım ve geçen yıldan beri kısada hep para kazandım ama huzursuzum. Ülke her geçen gün kötüye gidiyor. Ben 3 aydır boştayım, az önce dayımla konuştum işten çıkarılmış kriz nedeniyle. Bu işsizlik artarak devam edeceğe benziyor. Bütün ülkeler paket üstüne paket açıklarken biz kömür ve beyaz eşya dağıtıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin...
[quote=jerfin;91944]astiiii uzlaşmaya mı gideceksin kısalarla..:)[/quote]
bu fiyattan uzlaşmak istemiyorum ma gidişat o yönde :( oldun 600 puanda yeter...nalet olsun nisan vadede olmamama
[QUOTE=enorton;91955]Herkese merhaba dün öğlenden beri kısayım ve geçen yıldan beri kısada hep para kazandım ama huzursuzum. Ülke her geçen gün kötüye gidiyor. Ben 3 aydır boştayım, az önce dayımla konuştum işten çıkarılmış kriz nedeniyle. Bu işsizlik artarak devam edeceğe benziyor. Bütün ülkeler paket üstüne paket açıklarken biz kömür ve beyaz eşya dağıtıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin...[/QUOTE]
Ben 10. aya girdim.
[QUOTE=enorton;91955]Herkese merhaba dün öğlenden beri kısayım ve geçen yıldan beri kısada hep para kazandım ama huzursuzum. Ülke her geçen gün kötüye gidiyor. Ben 3 aydır boştayım, az önce dayımla konuştum işten çıkarılmış kriz nedeniyle. Bu işsizlik artarak devam edeceğe benziyor. Bütün ülkeler paket üstüne paket açıklarken biz kömür ve beyaz eşya dağıtıyoruz. [COLOR="Red"]Allah sonumuzu hayır etsin[/COLOR]...[/QUOTE]
Amin...
Siz kısadan kazanmasanızda aynı şeyler olacaktı. Tüm bunlar sonuçta Allah ın takdiri. Bolluk ile de Darlık ile de test eden Allah...
teo ya başsağlığı :(
[url]http://www.voborsa.com/forum/bassagligi-t5208.html?t=5208[/url]
teo ya başsağlığı :(
[url]http://www.voborsa.com/forum/bassagligi-t5208.html?t=5208[/url]
City kaçtan işlem görüyor. Gören arkadaş varsa?
biras daha zorlasalar imkb artıya gececek
1.72, %30.1 aşağıda.
[quote=men;91981]City kaçtan işlem görüyor. Gören arkadaş varsa?[/quote]
30650 den flat..PY ye ............................1 haftalık strese 400 puan..breh be ben bu kısaları açtığımda DJ 7350 falandı..yuh dedim
Sayın Teo,
Başınız sağolsun, Allah Rahmet eylesin.
sizlere bol sabırlar.
jelibon gelmiş dji yourumu .....
[QUOTE=truva;91986]jelibon gelmiş dji yourumu .....[/QUOTE]
kapanınca.
[QUOTE=VOBiX;91965]Ben 10. aya girdim.[/QUOTE]
Sizin durum ayrı, siz asker sayılırsınız. Biz ise ne şehittir ne gazi... :D
long giriyom ben
dji bu gece yıkılmaz
3 amerikan endekside artı kapar bugün diye düşünüyorum. ama bence böyle.
piyasa ise bilmiyor yada renk vermiyor.
dün sert hareket gelmedi. (sert değildi)
bugün olacak ya sert aşağı, ya yukarı.
kağıttan kaplan ise bant hareketinde devam ediyor.
spotun dipleri yükselirken tepeleri alçalıyor, kırılım yakın.
bizim için Sayın Seyyahın 3 planından ilki öngörümdür.
sevgiler.
haftaya nasıl bi pişyasa izleyecez çok merak ediyorum
saat 17,14 de oluşan piyasa fiyatından kısaladım..30400...
-karar verdim..artık vadenin son 8-9 işgünü vob a veda..son gün saat 17;14 itibariyle yeni vadeden sistem yönünde poz. alacagım..
-bu şubat vade 4.000 puan karımı ayın 18 den sonra 1.000 puana indirdi..üstelik sıkıntılı gecelerde extrası..
[quote=jelibon;91995]3 amerikan endekside artı kapar bugün diye düşünüyorum.[/quote]
sebep ?????????
Sn. Teo başınız sağolsun. Size ve ailenize sabırlar dilerim.
[B][I]son yazımı dostum teo..ya ithaf ediyorum....belki sizler onu sanal alemde tanıdınız..ama inanın gerçek dünyada da beyefendi..adam gibi gibi bir adamdır...özellikle babasının rahatsızlığından dolayı zor günler geçirmektedir....dostum teo Allah babana şifa ..sana sabır versin.....sana karşı olan haksızlığı kendime yapılmış sayarım....
elveda dostlar.....[/I][/B]
[B][/B]
[I]svg.teo babasının hastalığında çok zor günler geçirdi....biz ona yeterince destek verdik mi..?? neden şimdi burada değil.. para her zaman kazanılır..ama dost kazanmak zordur...kendisiyle dün telefonda konuştum ..konuşacak kelime bulamadım..[B]ben dostumu parayada sanal alem apoletinede değişmem...[/B]..Allah svg. teo ya sabır versin....[/I]
dünkü nisan vade kısaları 30125 den uzuna çevirdim...
geceyede uzun girdim......
herkesin gönlünce olsun.......
Teo,başın sagolsun..Allah tan size ve ailenize sabır diliyorum..Allah rahmet etsin.
[QUOTE=truva;91998]sebep ?????????[/QUOTE]
dowda ne olacağı sabahtan bellidir, sebebi bazı indikatörlerdir. (sihirli küre)
fakat akşama kadar satar insanları yanıltmak için ve bunu sadece bize yapmıyor daxada yapıyor. (dikkat her satış günü ertesi artı olur demiyorum burada)
fakat azda olsaindikatörler bazen şaşar, şaşıncada future artı olur yada yakın kapanış yapar. yakın kapanış yaparsa sert hareket olmadı anlamına gelir.
sevgiler.
[quote=men;91981]City kaçtan işlem görüyor. Gören arkadaş varsa?[/quote]
[IMG]http://www.marketwatch.com/charts/int-basic.chart?symb=C&sid=117685&time=8&startdate=&enddate=&freq=1&comp=&compidx=&uf=&ma=&maval=&type=2&size=1&lf=1&lf2=&lf3=&style=1013&mocktick=1&rand=178260445[/IMG]
Ptesi vob büyük ihtimal yukarı yapacaktır.
şubatta efg ile işin ortalamaya bakın uzlaşmayla aynı hayret ya.
[QUOTE=abka;91999]saat 17,14 de oluşan piyasa fiyatından kısaladım..30400...
-karar verdim..artık vadenin son 8-9 işgünü vob a veda..son gün saat 17;14 itibariyle yeni vadeden sistem yönünde poz. alacagım..
-bu şubat vade 4.000 puan karımı ayın 18 den sonra 1.000 puana indirdi..üstelik sıkıntılı gecelerde extrası..[/QUOTE]
Sevgili Abka sistemler her ne kadar bize yönü göstersede gece pozlarında sıkca yanılabiliyor.Borsada ters düşünmek gerekiyor bunu gördüm son zamanlarda çok kötümser havada alıcı çok coşkulu havada satıcı olmak gerekiyor.Bugünkü durum oldukça kötümserdi sadece 5 dak sistem al verdi.Umarım kazanırsınız.şu anda trend oluşmuş değil her ne kadar gözümüz kısada olsada böyle zamanlarda terse getiriyorlar sevgiler.Piyasa psikolojisi hakkında (havayı koklamak)yorumu olan varsa okumak isterim.:)
Şimdi Abd önemli desteklerine gelmiş hava kötü sistemler satta bu hafta sisteme uydum çarpıldım uymadım yine çarpıldım şubata lanet olsun diyorum ama işte ne zaman alıcı ne zaman satıcı olunacak öğreniyoruz birtek sistemle malesef olmuyor ayrıca milyon tane gösterge var acaba hangisi doğru hep kazanmasakta hep kaybetmeyelim.
tek aylarda sistem(2007 eylülden beri) enaz 5.000 puan kar etmiş..çift aylarda neyse(zarar ettiği aylar var)...ama tek aylarda sisteme güvenim tam...her şeyin sisteme dahil olduğuna inanıyorum..py herşeyi düşünüp fiyata katmıştır...benim şahsi düşğncem budur..