[quote=Astatin;92379]ben 5 kere söylersem dilim felç olur herhalde:..::..:[/quote]
alıştırma yap kısa süre sonra performansın artacaktır.:..:
Printable View
[quote=Astatin;92379]ben 5 kere söylersem dilim felç olur herhalde:..::..:[/quote]
alıştırma yap kısa süre sonra performansın artacaktır.:..:
[IMG]http://i41.tinypic.com/2q2nudc.gif[/IMG]
Bana öyle geliyorki spot 30 akşama kadar yerinde sayar ve 30250 gibi kapar, bizim Nisan vadeli tutar +250 farkla 30500 kapar, sadece tahmindir, saygılar...
30200 ü bekleyemedim.29875 flat .
Uzun şimdi:)
30 dk periyodunda kısa vade için olumlu görüntü oluştu..
saatlik grafiğin olumluya dönmesi için 30100 üstüne atmamız lazım.
Alo Kimse Var Mı ?
Sesim Geliyür Mü ?
Yine mi saldırıya uğradık.
Yoksa herkesi ani bir rehavet mi sardı.
Birileri bir ses verse , çok yalnız hissettim kendimi böyle.:o:confused::D
dow, biz kapanmadan 6.900 altına inerse geceye long girerim..:) dow'un açılışını karşılamak için fdow aşağı inecek görünüyor..
dow future 60 dakikalık guncel
[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/9812/dow60.png[/IMG]
vob deniz dibinde su yuzeyine cıkana kadar shortum
plan halen yok
systems
gun system short
15 dakk system short
5 dakk system long
29.700-29.800 un alti long pozisyon icin tehlikeli sulardir.
Bu nedenle "don-Gomlek FLAT" im su anda.
29.500 kirilirsa da Don-Gomlek SHORT olmak gerekir diye dusunurum.
Dun cizdigim grafikdeki alt bandin disina savrulduk sabah itibari ile.
Gunlukde bu savrulma kompanse edilebilir, ancak, assagi gecilme riski de var.
[B]Velhasil kararsiz bolgedeyiz bence.[/B]
Nisan vade olması gereken 30600... ama 29900 e takılı kalıyor, bana kalırsa 1000 puan yukarda olmalıydı ama neyse, idare ediyoruz..
Spot 30 için hala 31000 seviyelerine bir günlük çıkış yapma ihtimali var, fakat yurtdışı belirleyici olacak sanırım, bizde düşüşün yarın devam etme olasılığı, farkın ekside olması, bunlar hep kısa pozisyon taşıyanın, yada geceyi kısada geçirecek olanın dezavantajı, fakat bu hafta düşüşün er geç gerçekleşeceğide avantajıdır, geceye mümkün olduğunca yukardan kısa girebilmek iyi olabilir, bakalım ne yapıcaz, saygılar...
[quote=bull market;92397]Nisan vade olması gereken 30600... ama 29900 e takılı kalıyor, bana kalırsa 1000 puan yukarda olmalıydı ama neyse, idare ediyoruz..[/quote]
dopçik göbek..çok sık ihanet ediyon ayılara..ceza puanı geliyo haberin olsun
30050 altı kaldıkca short..sistem sat da...ama 30050 yi gecerse flat..
[QUOTE=Astatin;92399]dopçik göbek..çok sık ihanet ediyon ayılara..ceza puanı geliyo haberin olsun[/QUOTE]
bu sefer bende ihanet ettim.. geceye sembolik uzun:))
inşaat verisi %3.3 eksı gelms beklenti %1.5 eksi
AAAAH, hep aynı oyunlarla piyasayı aşağıya çekecekler, bu sefer yemez dedim geceye 29950 kısadayım, geceye kısa gireceğim, son kararım, saygılar...
DJI loto 6688.99 :) (manipülasyona girmez dimi bu)
[quote=bull market;92405]Ben üçgünlük djı kapanış tahmini yapıyorum, üç gün geçerlidir, kayıtlara geçsin:)
6666[/quote]
şeytnmısın nesin :) kuralı bozma:..::..: tahminler günlük
[quote=bull market;92403]AAAAH, hep aynı oyunlarla piyasayı aşağıya çekecekler, bu sefer yemez dedim geceye 29950 kısadayım, geceye kısa gireceğim, son kararım, saygılar...[/quote]
hep ayni oyunu oynamazlar arada ayak degistirmeleri gerekebilir
ve 68xx li rakamlara merhaba..
[quote=marakes;92408]ve 68xx li rakamlara merhaba..[/quote]
-da? VOBci :(
cuma'dan -100 DOW şimdide -165 gördük yani -265 DOW ve bunu -475 puanlık düşüşle fiyatlıyoruz.lan nooluyor? kriz nerede? bizde bişey yok hamdolsun!
valla hepimiz farkındayız bir süredir ilginç bir şekilde güçlü duruyor piyasamız.ya hold up yapıyorlar bakın sağlamız gelin yavrucaklar oturun kucağa diyorlar sonra shake it up yapacaklar:p.ya da hakikaten bir bilmediğimiz var.
ya da hiçbirşey yok bize öyle geliyor :..:
iyi akşamlar!
bence 23500 destegıne herkesin alışmasını beklıoylar..ole oldukca buralara yeni alıcılar gelebilir..dıger turlu malı basamadan düşüş olucaktır..o yüzden de dön baba dönelim yapıyoruz..bi de şu arada ısıtılan imf beklentisi,bitmedgnden hala olabilir etkisi bizi zinde tutuyo sanırım..
[quote=SEYYAH;92412]cuma'dan -100 DOW şimdide -165 gördük yani -265 DOW ve bunu -475 puanlık düşüşle fiyatlıyoruz.lan nooluyor? kriz nerede? bizde bişey yok hamdolsun!
valla hepimiz farkındayız bir süredir ilginç bir şekilde güçlü duruyor piyasamız.ya hold up yapıyorlar bakın sağlamız gelin yavrucaklar oturun kucağa diyorlar sonra shake it up yapacaklar:p.ya da hakikaten bir bilmediğimiz var.
ya da hiçbirşey yok bize öyle geliyor :..:[/quote]
durirlar durirlar furirlar... DJ durgunlaştığı bir gün buraya baarlar %5..biz yine sorarız noluyo layn..bilmediğimiz köti bir haber mi var, ergenekon da 546 ıncı dalga mı geliyo, imf e küfür mü ettiler, başbakan obamaya damı van minit dedi, trafoya kuş mu sıçtı, ....faln falan:..: durmak yok şorta devam..
bunlar alıcı bulsa 10000 kere verirdi..alıcı çıkmıo heralde
[URL="http://img9.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1k.jpg]"][URL=http://img9.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1k.jpg][/URL][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/3143/screenhunter1k.jpg[/IMG][/URL]
Uzun aradan sonra 5 dklık al verdi yön yukarı gibi.
[quote=SEYYAH;92412]cuma'dan -100 DOW şimdide -165 gördük yani -265 DOW ve bunu -475 puanlık düşüşle fiyatlıyoruz.lan nooluyor? kriz nerede? bizde bişey yok hamdolsun!
Ben TL'nin son 6 aydaki değer kaybından dolayı dow ve parası değer kaybetmemiş diğer ülkelerden biraz daha dik duracağımızı düşünüyorum. Bu Kasım diplerini görmeyeceğiz demek değildir, ama biz onu gördüğümüzde dow oraları mumla arayabilir. Birde bize borç veren ülkelerin etkisi var o da ayrı bir konu. Paranı almak istiyorsan para vermeye devam.
evet bi de o var.eskiden bizbizeydik batan bizdik.şimdi yanlız degılız ve malesef batan bu sefer cogunlukla da biz olmıycaz...
ben ne zaman kısalarımı kapatsam bizim piyasa göçüyor, yine aynı şey olacak mı bakalım..:)) dolar longlara dokunmadım aynen devam....
arkadaşlar Matriks te expert advisor için nereden yardım alabilirim.
Kurdelaları bana kaptırmak istemeyenleri [URL="http://www.voborsa.com/forum/dji-kapanis-lotosu-t5205p12.html"]DJI Kapanis Lotosu[/URL] konusuna bekliyorum.
saatlikler tam üst bandda kapattı.. aslında doğrusu satışla girmekti..
biz duygusal davrandık ve ilk günden 7000 altı kapatmaz bunlar deyip kısaları kapattık.. hatta az biraz da uzadık.:) sembolik bile olsa huzurlu değilim bu uzunlarla..:))
ayuluga devam.:..:.
Aklıma bir tek şey geliyor ,tamamen varsayımdır olanlara bakınca.
Bizim piyasada yabancı falan yoktur ,
Piyasamız tamamen yabancı kılıgına girmiş fetullahcılar ve yeşil sermayenin eline geçmiş gözüküyor ,
Yoksa bunun başka türlü mantıklı bir açıklaması yoktur.
[quote=saganak;92436]Aklıma bir tek şey geliyor ,tamamen varsayımdır olanlara bakınca.
Bizim piyasada yabancı falan yoktur ,
Piyasamız tamamen yabancı kılıgına girmiş fetullahcılar ve yeşil sermayenin eline geçmiş gözüküyor ,
Yoksa bunun başka türlü mantıklı bir açıklaması yoktur.[/quote]
VOB ta yabancı işlem payı %25 lerden %8 lere falan düşmüş.bununla ilgili bir grafik görmüştüm.
yahu zaten yabancı eski yabancı değil ki.yabancı dediğimiz kim CITI-UBS-DSI-MERRILL v.s. iyi de zaten bunlar kendileri yanıyor alev alev.su bulsular kendi yangınlarını söndürürler.
buldum grafiği.kaynağı vermiyorum reklama girmesin diyerekten.
Ne o kimseickelr kalmamış herkes don gömlek long mu yoksam?