bendeki kanalizasyon ..350 dirençti ...
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/7c4f8400.png[/IMG]
Printable View
bendeki kanalizasyon ..350 dirençti ...
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/7c4f8400.png[/IMG]
üwwwww ya bu ne şimdi resmen oynuyor herif bi aşağı bi yukarı kitaro hocam pala şimdi yönü yukarımı çecirdi asti hoca ya bi şey soramıyorum artık bari size sorayım :)
[quote=selçuklu;275967]bendeki kanalizasyon ..350 dirençti ...
[/quote]
Seninki daha güzel çalışmış patron.. +. +.
Benim kanalizasyondan pis kokular geliyorudu zaten... üvvv.. :..:
bu avatarı kullanan varmıydı googledan buldum bide telif ödemeyelim
shorttan zarar üstüne teminat kazığı üstüne telif olmasın ühühühü ne biçim gün
kapanış 73 olursa belki moralim düzelir ühühühü
[QUOTE=seagate;275966]seLçuKLu abi bu testere işi bozdu testere seansları bitsin düşüş başlasın trend şeklinde abi ne yapmam gerek resim bulim :D[/QUOTE]
heh iyi olmuş patron .. yalnız şartlanmamak gerekir patron yöne ... en tehlikeli iş bence borsada ...
[quote=a.kaya;275968]üwwwww ya bu ne şimdi resmen oynuyor herif bi aşağı bi yukarı kitaro hocam pala şimdi yönü yukarımı çecirdi asti hoca ya bi şey soramıyorum artık bari size sorayım :)[/quote]
hepiniz sistemlere yüklenirseniz olacağı bu abi ne zannettiniz titan saadet zincirimi sandınız sistemleri:D:..:
[QUOTE=kitaro;275973]hepiniz sistemlere yüklenirseniz olacağı bu abi ne zannettiniz saadet zincirimi sandınız sistemleri:D:..:[/QUOTE]
patron 77775 hayırlı olsunmu abi .. sen onu söyle .. kitaro patron ... üvvvvvvv :o:o:o
[QUOTE=kitaro;275973]hepiniz sistemlere yüklenirseniz olacağı bu abi ne zannettiniz titan saadet zincirimi sandınız sistemleri:D:..:[/QUOTE]
sistemlere yüklenene kızmican sistemlerin reklamını yapana kızıcan:p
[quote=selçuklu;275975]patron 77775 hayırlı olsunmu abi .. sen onu söyle .. kitaro patron ... üvvvvvvv :o:o:o[/quote]
abi ben sabah aldım 500 puan okuttum ama buraya yazamadığım için söylemedim patron bilemem ama slow traderları silkeleme zamanları çok haraketli oluyor endeks şuan ne desem yalan olur düşen paraları toplamak lazım bence
içimden bi ses bugünün zirvesinin tarımdışı verisi ile geleceğini söyler oldu.
hayırdır inşallah. :)
[QUOTE=Strategist;275969]Seninki daha güzel çalışmış patron.. +. +.
Benim kanalizasyondan pis kokular geliyorudu zaten... üvvv.. :..:[/QUOTE]
bana hiç bi faydası olmadı patron 350 de stoplamadım pozu öyle bi faydası olabilir belki :D:D:D.. üvvvvvvv
925 altında 5'lık kapanışa shortlarım