-
[quote=trader38;275998]daxın pili bittimi?
[/quote]
DAX manyağı olarak şahsi fikrimi söyleyeyim: Hayır. :)
Bu aylık grafik, geçen ay yükseliş barı var, şu an devam eden ayın barı da tam gaz yukarı diyor, bu şartlar altında bu piysanın zayıf olduğunu söyleyemem ben şahsen. Bu grafiğe göre geçen ayın en düşüğünün altına inilmediği sürece zayıflık görmüyorum.
-
3ağustos 77700 den beri gelen düşüşü nasıl sayıcaz? başta saraylı abi, sonra selpatros:))) olmak üzere üstadlar yardımcı olabilirmisiniz?
-
[quote=selçuklu;275995]asteton patron sistem ne durumda . tgg kaç patron ... help emergency .....[/quote]
Patron, iki gündür fast sistem+indikle vuruşuyorum..stro dan kıskandım...:DHatır sen güzel orta yapmışen açıklayayım..:DFast sistemle işlem yaptığımda Monthy Hall abiyi de yanıma alıyorum:D:D yani dün kullandığım fast sistemle para kazandıysam, bugün kesinlikle onu kullanmıyorum..kaybettiysem onla devam şeklinde..bir de early flat yapan indiğimiz var..:D
Kayaboss a da bu yüzden yanıt vermiyorum kızmasa bari...TGG en altta patron....:D
[IMG]http://i36.tinypic.com/2mq3z88.png[/IMG]
-
[quote=Strategist;276001]Normal sistemim çok zigzaglı piyasa koşullarında aldığını geri veriyor diye bu hafta çok hızlı 5dk'lık bir sisteme geçtim ve son derece başarılı oldu.
Her sistemin başarılı olduğu dönem var, başarısız olduğu dönem var.. Ama vasat bir sistem bile uzun vadede şahsi tahminle oynayan trader'a nal toplatır.
Önemli olan sistemin zorlandığı dönemlerde bile para kaybetmemesi, getiri eğrisinin aşağı düşmemesi ve yatay gitmesi.. Şikayet eden sistemcilere bak, [B]para kaybediyoruz demiyorlar, sadece aldığımızı geri veriyoruz [/B]diyorlar... Bu çok önemli...[/quote]
aynen katılıyorum çok önemli bi tespit..... ama histemle yapılanlarda çoğunlukla zarar en azından benim açımdan :::
-
Dün Long idim. Sabah flat. Şimdi Long or short !!! karar veremedim???
-
[quote=trader38;276006]3ağustos 77700 den beri gelen düşüşü nasıl sayıcaz? başta saraylı abi, sonra selpatros:))) olmak üzere üstadlar yardımcı olabilirmisiniz?[/quote]
patron teessüf ederim benden niye yardım almıyorsun.
güzel bi sayım yapmıştım halbuki eskilerden hatırlarsın.
biiiiiiiiiir, çok sıkıldım
ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, yerim çook darr
oooooooooooo senden çok var diyerekten. :D:D
istersen etiketlerini filan göstereyim yani ilgilenirsen :D:D
-
DAX benim gördüğüm 6380 iyi bir direnç noktası..üstüne atamaz ise şuanki rakam 6226 gibi bişi çıkıyor..üstüne atarsa 6630 lar var..kavşakda olduğumuz aşikar artıkın..
-
hiç benim senin gözünde nazarı itibarı kıymetim yokmuş anladım asti hoca üüü o kadar sordum bana bi kısa bi cevap vermedim stro hoca sorunca grafikli gönderiyon bide maşallah vayy tamam öyle olsun :o :o
şaka şaka ama her şakanın altında biraz gerçeklik payı vardır demi :D :D :D
[quote=Astatin;276007]Patron, iki gündür fast sistem+indikle vuruşuyorum..stro dan kıskandım...:DHatır sen güzel orta yapmışen açıklayayım..:DFast sistemle işlem yaptığımda Monthy Hall abiyi de yanıma alıyorum:D:D yani dün kullandığım fast sistemle para kazandıysam, bugün kesinlikle onu kullanmıyorum..kaybettiysem onla devam şeklinde..bir de early flat yapan indiğimiz var..:D
Kayaboss a da bu yüzden yanıt vermiyorum kızmasa bari...TGG en altta patron....:D
[IMG]http://i36.tinypic.com/2mq3z88.png[/IMG][/quote]
-
Heheheheheh...Selpatros ve Stropatro..Başka bir forumdaki moderatör ne yazmış bakın..
"Bir nick bir karakter, iki nick yarım karakter, dört nick çeyrek karakter, fazlası karaktersiz"...
hahahaha..çok güldüm...
-
[quote=Astatin;276007]Patron, iki gündür fast sistem+indikle vuruşuyorum..stro dan kıskandım..
[/quote]
Astetropatro, kazanıyoruz da durum iyi değil patron... üvvv... Buna alışacaz şimdi, trendde pala külahımızı ters giydirecek... üvvv.. Bu hafta efsane gibi çalışan 5dk'lık hızlı sistemim trendlerde nal topluyor... üvvvv...
Yaw öyle bir sistem yapmamız lazım ki, piyasanın hangi modda olduğunu anlasın ve o moda otomatik geçsin. Sonra da eski moduna geri dönsün. Ayrıca çamaşır bulaşıkları da yıkasın, evi temizlesin, yemek yapsın.. üvvv... :) :::
-
[quote=unlimitted;276011]patron teessüf ederim benden niye yardım almıyorsun.
güzel bi sayım yapmıştım halbuki eskilerden hatırlarsın.
biiiiiiiiiir, çok sıkıldım
ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, yerim çook darr
oooooooooooo senden çok var diyerekten. :D:D
istersen etiketlerini filan göstereyim yani ilgilenirsen :D:D[/quote]
üstadlar derken içinde sende varsın abi. etiketlemeni çok merak ediyorum abi. mümkünse paylaşırmısın?:)))
-
[quote=Strategist;276001]Normal sistemim çok zigzaglı piyasa koşullarında aldığını geri veriyor diye bu hafta çok hızlı 5dk'lık bir sisteme geçtim ve son derece başarılı oldu.
Her sistemin başarılı olduğu dönem var, başarısız olduğu dönem var.. Ama vasat bir sistem bile uzun vadede şahsi tahminle oynayan trader'a nal toplatır.
Önemli olan sistemin zorlandığı dönemlerde bile para kaybetmemesi, getiri eğrisinin aşağı düşmemesi ve yatay gitmesi.. Şikayet eden sistemcilere bak, para kaybediyoruz demiyorlar, sadece aldığımızı geri veriyoruz diyorlar... Bu çok önemli...[/quote]
tüm zamanların en çok kazanan traderlarından paul tudor jones derki
iyi bir trader her zaman iyi bir sistemden daha çok kazanır.
piyasanın sadece yüzde 15i trendli olur diğer zamanlar ise testereli geçer.
önemli olan sistemli yada sistemsiz olmak değil önemli olan iyi bir trader olmaktan geçiyor bu forumda iyi trader kim var dersen ben bu forumda iki kişi tanıyorum biri saraylı diğeri selçuklu abi