-
[QUOTE=hexen;92607][B]15 dakk graf nerde [/B]
detay graf deyil amma idare etceyiz detay graf daha hazır olmadı
[IMG]http://img25.imageshack.us/img25/7759/15dakkkkkvp5.png[/IMG][/QUOTE]
yukarki graf direnc donmesi oldu
amma
29800 asayası olmasa dusme devam olmaz olmasa terkar yukarya donme sans eder
-
[QUOTE=abka;92612]en çok merak ettiğim DYHOL un EW si..hisse 7,70 den 0,45 e gelmiş...bu hisse konusunda fikri olan var mı..bilinen haberlerden dolayı değil..ew teknik olarak..[/QUOTE]
dalgası mı kaldı diyorsunuz...10. dalganın 10. dibinde...:):):)
-
[QUOTE=abka;92619]dalgası mı kaldı diyorsunuz...10. dalganın 10. dibinde...:):):)[/QUOTE]
yanlız dohol'daki düşüşü 7'den değil, 2'den sayacaksın..:) '7' bölünmelerden önceki seviyesi..
pardon, yanlış okumuşum.. sen dyhol demişsin.:)
-
trde ise gerek imf anlaşması ve gerekse seçim dönemi olması
önceden alınmayan önlemlerin şimdi yavaş yavaş alınmaya başlaması
önceden kabul edilmeyen krizin şimdi kabul edilmesi
ve bankaların mortage riski olmaması ve 2000 de düzenlenmiş olması.
hala kar yapmaları.
ayrıca 58000 den gelen düşüşün 21000 e gittiğinde aşırı abartılması..
gibi nedenlerle
ayrıca çinin büyümesinin devam etmesi nedeniyle
gelişmektekilerin gelişmişlere göre olan göreceli (satışlı olsa bile) güçlü duruşları nedeniyle.
yeni dip olmamıştır. ve hala 20 gündür bahsedilen bantta sıkışmıştır.
ancak gelişmektekiler bozuluresa dikkatli olunmalıdır.
sevgiler.
-
herzamanki gibi dax silkeledi heryeri
-
Doğana ew çalışmaz, ona van minut açısından bakacaksınız.
-
yaptılar yine numaralarını..dünden devir şortlrın çoğunu avladılar...yeni long açanları vldılar..DJ ya bu gece teperse kokrusu ile yeni kısa açma da yürek ister..elde var 0
-
[quote=aslan;92623]Doğana ew çalışmaz, ona van minut açısından bakacaksınız.[/quote]
Ona , maliye çalışıyor gibi gözüküyor :)
-
bu 23500 ü hayatınm boyunca unutmayacağım.
-
[quote=abka;92619]dalgası mı kaldı diyorsunuz...10. dalganın 10. dibinde...:):):)[/quote]
yıllardır spotta işlemim yoktu.az evvel 1.000 adet DYHOL aldım 0,46 fiyattan.isterse tahtası kapansın soğuk su içeriz.ne zengin eder beni ne de batırır 1.000 adet DYHOL.hepi topu 460 TL.1 kontrat parası bile değil :D
bakalım nasıl bir performans sergileyecek olası bir yukarı çaplı düzeltmede.bu parayı yok sayıyorum.3/5 ay sonra bakacağım ne olmuş diye :..:
zarar edersem A.D'na çok güzel özlü sözler söylerim :..:
al-sat-tut-hopla-zıpla-sallan-yuvarlan tavsiyesi değildir!
-
[quote=jelibon;92626]bu 23500 ü hayatınm boyunca unutmayacağım.[/quote]
Sadece siz değil bizde unutmayacağız. :D
-
30050 uzunları 925 tne stop!
vuruşa vuruşa uzun kovalamaya devam :)
-
29900 üzeri satış fırsatı oldu, bakalım fırsatmı değilmi?
Fakat bu düşüşe direnmenin sonu çok kötü, yurtdışının tepkilerinde düşeceğiz heralde, yada kriz teğet geçti derken şok dalga vuracak adeta, ne biliyim elliot sayanlar bu tip şok dalga varmı, tsunami benzeri bişey yani, belki vardır onu bekliyo bzimkiler:) hani 533 değilde 666 (altı altı altı) her rakamın altı yani, üstü değil:) gibi bişeylermi olacak:)saygılar..
-
[QUOTE=jelibon;92626]bu 23500 ü hayatınm boyunca unutmayacağım.[/QUOTE]
ben de hiç unutmayacağım.:)
unutmadığım bir rakam daha var gerçi..:) geçen sene mayıs ayında 39.000 de tam 3 hafta tutmuşlardı.. kısaydım o zaman da ve illallah demiştim o rakama.:mad:
-
[QUOTE=SEYYAH;92627]yıllardır spotta işlemim yoktu.az evvel 1.000 adet DYHOL aldım 0,46 fiyattan.isterse tahtası kapansın soğuk su içeriz.ne zengin eder beni ne de batırır 1.000 adet DYHOL.hepi topu 460 TL.1 kontrat parası bile değil :D
bakalım nasıl bir performans sergileyecek olası bir yukarı çaplı düzeltmede.bu parayı yok sayıyorum.3/5 ay sonra bakacağım ne olmuş diye :..:
zarar edersem A.D'na çok güzel özlü sözler söylerim :..:
al-sat-tut-hopla-zıpla-sallan-yuvarlan tavsiyesi değildir![/QUOTE]piyasalar durulsun dyholden ben de alış yapacağım...vergi işi aleyhte bile sonuçlansa ,dogan gurubunun 3,5 kat. şirketlerinde nakidi var(petrolofs,dohol,dyhol,hürriyet)..
-
Tüm sistemler şort signal.de..Emme 200 points yukarı yapsa 5-15 ala geçer..ytay piysa sendromu ile tırsmakta ve işlem yapmamaktayım
-
[QUOTE=jerfin;92631]ben de hiç unutmayacağım.:)
unutmadığım bir rakam daha var gerçi..:) geçen sene mayıs ayında 39.000 de tam 3 hafta tutmuşlardı.. kısaydım o zaman da ve illallah demiştim o rakama.:mad:[/QUOTE]
hatta tobo'lar, dip analizleri havada uçuşuyordu o zaman da.. sonrasında sert aşağı kopmuş, 30.000'e inmiştik.. 1 aylık bir sıkışmadan sonra tabi.. tarih tekerrür edecek mi bakalım...heyk
-
[quote=Astatin;92633]Tüm sistemler şort signal.de..Emme 200 points yukarı yapsa 5-15 ala geçer..ytay piysa sendromu ile tırsmakta ve işlem yapmamaktayım[/quote]
Forex işlemleri ne durumda?
-
[quote=jerfin;92634]hatta tobo'lar, dip analizleri havada uçuşuyordu o zaman da.. sonrasında sert aşağı kopmuş, 30.000'e inmiştik.. 1 aylık bir sıkışmadan sonra tabi.. tarih tekerrür edecek mi bakalım...heyk[/quote]
Tobo ile aşağı giden endeks, gün gelir obo ile yukarı yapar. :)))
-
[QUOTE=aslan;92636]Tobo ile aşağı giden endeks, gün gelir obo ile yukarı yapar. :)))[/QUOTE]
:..::..:
o tobo'dan:..: aşağı kopuşta bir haftada 7.000 puan vermişti piyasa... bir ay işkenceden sonra fena puan değil dimi.. ama kısacı bırakırlarsa tabi.:..:
-
[quote=jerfin;92634]hatta tobo'lar, dip analizleri havada uçuşuyordu o zaman da.. sonrasında sert aşağı kopmuş, 30.000'e inmiştik.. 1 aylık bir sıkışmadan sonra tabi.. tarih tekerrür edecek mi bakalım...heyk[/quote]
syn jerfin ;
TCEEL e dikkat ,
-
29950 short şu 29850 yi kırsada rahatlasak.
-
[QUOTE=saganak;92638]syn jerfin ;
TCEEL e dikkat ,[/QUOTE]
7.90 altında harakiri yapar mı..:D
-
tcelle dün newyork da %8 çakmışlardı bugun tınlamadı yine de..
-
evet 29850 altına indik şimdi sıra 29725 altı,hedef 29500 eğer oraya ulaşırsa kısaları kapatacağım.
-
bullmarket hocam imageshackta resimin direk linki artık en üstte
-
Ben pabucu kurtardım 29800 flat.
-
yurt dışı düşerse yatay da kal, yurt dışı teperse coş, vob oyun planı bu galiba agaların.
dow dün gece 300 puan eksi yaptı , az önce fdow gün içi tepeden 100 puan eksi yaptı, bana mısın demediler, tebrik eder saygılarımı sunarım, burak aga içine ettin piyasanın
-
Hangi linki kopyalasam olmuyor sn gacırt..
[IMG]http://img90.imageshack.us/img90/7733/300409.png[/IMG]
-
[quote=jerfin;92640]7.90 altında harakiri yapar mı..:D[/quote]
TCEEL ,
Bu gün itibari ile , market fiyatlar 5-22-60-200 ho ların altına sarktı günlükte , ve 5 günlük ho 22 ve 60 ho yu aşagı kesti.
Dahada önemlisi 8050 kalıcı ve hacimli aşagı geçildiginde 2002 yılından itibaren yükselen trendi kırılmış olacak.
EW olarak 5 dalgalık çıkışın , A düşüş , B çıkış ve C düşüşün sonlarındayız. C zaman olarak çok uzun sürdü. Bütün bunlardan sonra tceel de 5 dalgalık düşüş yeni başlayacaktır.
yatırım tavsiyesi deyildir , amatörce bir paylaşımdır.
-
sn.şengöz az önce güncel analizler eklemiş bloguna okumanızı tavsiye ederim.
DJI-S&P ve CITI analizleri ve yorumları var...
-
buyrun dj future guncel
[URL="http://img22.imageshack.us/img22/7524/djfutjl5.png"][IMG]http://img22.imageshack.us/img22/9181/djfutmo1.png[/IMG][/URL]
-
bu ne böyle şmdi..ne al var ne ver
-
-
[quote=marakes;92653]bu ne böyle şmdi..ne al var ne ver[/quote]
EFG ben ne dersem o olur demeye getiriyor herhalde
-
[quote=YAVUZHAN;92654]efg koydu takozu..[/quote]
ne ?nolduu yani?:confused:
-
[QUOTE=SEYYAH;92650]sn.şengöz az önce güncel analizler eklemiş bloguna okumanızı tavsiye ederim.
DJI-S&P ve CITI analizleri ve yorumları var...[/QUOTE]
güzel analizler, tamamen hemfikir yazdıklarıyla.
esas 4000-5000 çöküşünden önce,
tepki gelmelidir, 6500 dende olabilir 6000-6300 arasınanda. beklenilen ve bir türlü olmayan, olamayan C dalgası.
aksi önce 706x üstü teyidli kapanışlarla gerçekleşir.
sevgiler.
-
evet buhar ettiler DAX'ın 40 puanlık yukarı gidişini...soğuk su içelim bari :o
-
uzun vadeli konjektür,
analizinde olan sp deki M şemasıdır. çift tepe.
kısa vadeli düşüş bitince orta vadeli yükseliş olmalı sonrasında uzun vadeli düşüş olmalı.
orta vadeli buralardan daha aşağıda başlaması muhtemel yükselişin güdük kalma ihtimali vardır.
sevgiler.
-
[quote=SEYYAH;92658]evet buhar ettiler DAX'ın 40 puanlık yukarı gidişini...soğuk su içelim bari :o[/quote]
peeeeee.lafa bak..bizim tarafda 400 puanlık DJ düşüşünü badem ettiler...her puana su içseydik, sodyum potasyum dengemizden mefta olmuştuk..pamıkçık