-
bizde ise spot 30 için, (dikkat vob değil)
bir kısım parasını dışarıda tutmuş imkb yatırımcısı
29500 ü şimdilik fırsat olarak görmektedir.
ve buradan sisteme girmektedir.
gelişmektekilerin aşırı bozulma yaşamaması durumunda buna devam edeceklerdir.
ancak bozulma olursa dikkatli olunmalıdır.
sevgiler.
-
son 1 haftadaki tepki denemelerinin tamamı başlayamadan bitti..
yurtdışına göre daha bir dayanıklı durmamız çok enteresan ?
-
[quote=Astatin;92660]peeeeee.lafa bak..bizim tarafda 400 puanlık DJ düşüşünü [B]badem[/B] ettiler...her puana [B]su[/B] içseydik, sodyum potasyum dengemizden mefta olmuştuk..pamıkçık[/quote]
su hayattır!
hipotansiyona iyi gelir :..:
bademi bilmiyorum ama fındıkta iyidir :..:
-
piyasayı 3 aşagı 5 yukarı yataya sıkıstırıolar..arada bir de hareket yapıp yıne geldıkleri yere gidiyolar..bu sırada yurtdısı da baska bısey de bizi pek etkilemiyo kafadakıler farklı .
şimdi de dax la bırlıkte dusuyoruz..hey allahım ya
-
[quote=SEYYAH;92663]su hayattır!
hipotansiyona iyi gelir :..:
bademi bilmiyorum ama fındıkta iyidir :..:[/quote]
sen yarım saat içinde 4 litre suyu bi aç bakayım..su hayat mıdır değil midir görelim:..::..:
-
[B]İzmir'in ilçesi Dikili'ye bu krizde doğal yollardan müjde. Çünkü, bu ilçede sudan altın akıyor. Hem de dünyadaki örneklerinden kat kat fazla litrede 5 miligram...[/B]
Dikili Belediyesi'nin işlettiği jeotermal enerji kaynağından altın cevheri akıyor. [COLOR=#0000ff]İzmir[/COLOR] Yüksek Teknoloji Enstitüsü Çevre Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yapılan incelemeye göre, Kaynarca bölgesindeki jeotermal su kuyularında bulunan suyun 1 litresinde 4.9 miligram altın bulunuyor.
Cumhuriyet gazetesinden Ozan Yayman'ın haberine göre, uluslararası bilim çevrelerijeotermal akışkandan biyolojik yöntemlerle, siyanür kullanmadan altın elde edilebildiğini ortaya koyuyor. Kaynarca bölgesi Türkiye'nin en büyük jeotermal enerji sahalarından birisi olarak kabul ediliyor. Önceki deneyimler [COLOR=#0000ff]ABD[/COLOR] ve Japonya'da, Dikili'dekine benzer gelişmelerin yaşandığını gösteriyor. [COLOR=#0000ff]ABD[/COLOR] Nevada'da ve Japonya'da göllerden, denizden, jeotermal sahalardaki su kaynaklarından siyanür kullanmadan altın elde edildiğine ilişkin örnekler bulunuyor.
[B]"EKONOMİYE KAZANDIRACAĞIZ"[/B]
Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven gelişmeleri, "Demek ki, siyanür kullanmadan da altına ulaşılabiliyormuş" sözleriyle değerlendirdi. Özgüven, Kaynarca bölgesinde yer alan jeotermal kuyulardan aldıkları su örneklerini analiz ettirdiklerini belirterek, "Dikili'deki jeotermal kuyulardan altın çıkıyor. Bilim insanlarıyla görüşeceğiz ve Dikili'de, cazibe kaynağıyla ulaşılan altını ekonomimize kazandırmanın yollarını arayacağız" dedi.
kaynak hürriyet gündem
-
seyyah, usd/ytl de 5.3.3 başlıyor benim sayımıma göre... pozuma en uygun sayım bu..:)
-
sevgili bonnie,
şu günlerde ekrandan uzak kalacağın bir gün yok mu..:)
-
dalıştayım hala su altında
-
[quote=jerfin;92667]seyyah, usd/ytl de 5.3.3 başlıyor benim sayımıma göre... pozuma en uygun sayım bu..:)[/quote]
ALLAH gözünüzü doyursun be...var ya size kalsa duman edeceksiniz ülkeyi :..:
herşey mümkün...bahsettiğin olasılıkta mümkün...
-
py'nin ayulara çektirdiği işkenden dolayı vicdanı sızlamış..birazda boğalara işkence edelim adaletsizlik olmasın demişler.:D
artık yurtdışı çıkarken yatay takılıp, düşerken düşüreceklermiş..:D
-
Saat 11:30 sistem 10 dk sat konumunda devam ediyor
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/8/mehursistem10.jpg[/IMG]
-
ılgınc bı gun yıne..dunun dıplerını ziyaret edıp ıkılı dıp yapabılrız..bu arada seyyah ın gözünü doyursun be özlü yorumuna katılıyorum..:)
cim yukardan efg aşagıdan basıyolar
-
[QUOTE=SEYYAH;92670]ALLAH gözünüzü doyursun be...var ya size kalsa duman edeceksiniz ülkeyi :..:
herşey mümkün...bahsettiğin olasılıkta mümkün...[/QUOTE]
ülkeyi değil de, şu İMKB binasını dinamitle patlatmayı düşünüyorum..:..:
istinye'de oturanınız yok dimi.:..:
-
[QUOTE=jerfin;92675]ülkeyi değil de, şu İMKB binasını dinamitle patlatmayı düşünüyorum..:..:
istinye'de oturanınız yok dimi.:..:[/QUOTE]
patlatmadan once bizede haber et sana destek long edelim
-
LONG poz. taşıyanlara eziyet seansına dönüştü olay.
DAX sol şeritten kaptırdı gidiyor biz nal topluyoruz.eyle olsun PY sen bilin.para sende nasılsa.öttür canım borunu...
bugünkü teşekkür limitim dolmuş.yahu ek teşekkür kredisi talep etsek hellim hanımdan verir mi acaba? :D
-
[quote=jerfin;92675]ülkeyi değil de, şu İMKB binasını dinamitle patlatmayı düşünüyorum..:..:
istinye'de oturanınız yok dimi.:..:[/quote]
vob izmirde degilmiydi .kom
-
[QUOTE=fXci;92676]patlatmadan once bizede haber et sana destek long edelim[/QUOTE]
ben patlatmadan önce short poz almayı düşünüyordum ama..:D
-
[QUOTE=assassin;92678]vob izmirde degilmiydi .kom[/QUOTE]
vob'u da izmirdekiler halletsin artık.. herşeyi benden beklemeyin canım..:..:
-
[quote=jerfin;92680]vob'u da izmirdekiler halletsin artık.. herşeyi benden beklemeyin canım..:..:[/quote]
kurtaramadik istinyeyi .dng
-
[QUOTE=jerfin;92679]ben patlatmadan önce short poz almayı düşünüyordum ama..:D[/QUOTE]
Tamam işte bende aynı şeyi diyorum. Biz senin shortları alacağız sen kazanıcaksın biz kaybediceğiz .heyk
-
Sanırım 49550-49625 aralığından yukarı dönmeyi deneyebilir, fakat spot piyasayıda kollamak gerek, gerçi fark böyle olunca ne olacak belli olmuyor ama, yinede bugünlük düşüşün ilk desteği diyelim ne diyelim, saygılar..
-
merhaba dostlar
selamun aleyküm
-
[quote=Fantom;92684]merhaba dostlar
selamun aleyküm[/quote]
aleykum selam hoşgeldin dost
-
[quote=neremy;92685]aleykum selam hoşgeldin dost[/quote]
hoşbulduk ve hoşgördük eyvallah saol
-
dikat olun
29875 asayasında zayıfma bolgede vob..
düşüş salıklı devam olma icun 29500 asayası gerek..
systems
5 dakk short
15 dakk short
gun short sinyal
-
[quote=hexen;92687]dikat olun
29875 asayasında zayıfma bolgede vob..
düşüş salıklı devam olma icun 29500 asayası gerek..
systems
5 dakk short
15 dakk short
gun short sinyal[/quote]
plans nedir sayın hexen :)
short devammı
-
[QUOTE=Fantom;92688]plans nedir sayın hexen :)
short devammı[/QUOTE]
vob graf doru plan etme yerde deyil..ondan sadce teknik plan gore harket etme salıklı deyil
güzel plan icun zaman gecme lazım..
bu zaman icte system gore doru kaldırac (2-3 kaldrac) 15 dakk system yonde durarım...
-
[QUOTE=Fantom;92688]plans nedir sayın hexen :)
short devammı[/QUOTE]
fantom plans ve hexen baba bildiğine gore yabancı değilsin galiba hoşgeldin ve kimsin :p
-
jerfin istinyeye ulastn galiba..
-
[QUOTE=marakes;92691]jerfin istinyeye ulastn galiba..[/QUOTE]
:..::..:
istinye'nin havaya uçmak için bana ihtiyacı kalmayacak galiba..:..: kendi kendini imha edecek....
-
[quote=gacırt;92690]fantom plans ve hexen baba bildiğine gore yabancı değilsin galiba hoşgeldin ve kimsin :p[/quote]
Hoşbulduk hoşgördük
Ben normal vatandaş beni bilen bilir diyim pehhh
-
Tamam, buradan depik bekliyom vobdan..
-
[quote=jerfin;92692]:..::..:
istinye'nin havaya uçmak için bana ihtiyacı kalmayacak galiba..:..: kendi kendini imha edecek....[/quote]
İstanbul Boğa destek Kulubünün telefon numarasını bilen var mı?:D
-
açık pozisyon sayısı artıyo şimdilik senaryo 7 ye benziyor durum
-
[QUOTE=bull market;92694]Tamam, buradan depik bekliyom vobdan..[/QUOTE]
bull daha yeni düşmeye başladık, ne tepkisi...boks.
negatif ayrıştık artık biz..:..::..:
-
Bu nasıl piyasa anlamadım ben 3. dünya ülkesinin borsalarına çevirdiler böyle insanları piyasadan soğutuyorlar alır karımı giderim ben kardeş .lelele.kom.komsirk panayırı gibi hareketler yapmaya devam edin bakalım
ama adamlarda haklı bir arkadaş vermişti sanırım geçen ay düşük lotla işlem yapanlar karda kapamışlar artık ne kadarını kurtarırsam mı diyorlar
-
[QUOTE=excali;92695]İstanbul Boğa destek Kulubünün telefon numarasını bilen var mı?:D[/QUOTE]
telefon kabloları boğaların boynuzlarına takılıp kopmuş..:..:.kom
-
[QUOTE=jerfin;92697]bull daha yeni düşmeye başladık, ne tepkisi...boks.
negatif ayrıştık artık biz..:..::..:[/QUOTE]
Bende bilmiyom artık ne tepkisi, ama tepiyo işte:)))
-
dax 60 min
[IMG]http://i445.photobucket.com/albums/qq180/timepricepattern2/DAX1.gif[/IMG]