-
[quote=saraylı;276043]eyvallah abim,.brv
duygularıma tercüman olmuşsun...:D
öngörü ; şöle yapılabilir,mesela 77.775 te tepe oldu zanedersem dedim,görünüş öyle idi,ama bunun daytade e fazla bi yararı yoktu,sadece genel piyasa yönü hakkında bi fikir idi...
hiç demeyebiliridim,ama topiği takip eden swingçidostlar olduğunu bilidiğim için dedim...
yoksa tamamen haklısın,sistemi alıp daytrade yapcan arkadaş ,budur....kom[/quote]
Ben de aynen katılıyorum. Yalnız disiplin eğer bir yerde satılsaydı fiyatı ne olursa olsun gider alırdım. Masamın üstüne kağıt bile yapıştırdım sistem dışına çıkmamam için ama ona rağmen bazen disiplinden uzaklaşıyor ve her seferinde olmasa bile çok büyük oranda pişman oluyorum...
-
Ultra baba veri var ya, bundan sonra süründürürler piyasayı veriye kadar... üvvv...
Cobra'nın sitesinde ([URL]http://cobrasmarketview.blogspot.com/[/URL])
bugünkü veri iyi gelirse genelde ne oluyor, kötü gelirse genelde ne oluyor ilginç istatistikler var. Buna göre veri kötü gelirse yükseliş var, iyi gelirse de yükseliş var, ancak iyi gelirse long'lar açılıştan sonra flat'lenmeli. İstatistik sadece bu tabi.
Tabi biz o saatlerde kapalı olduğumuzdan çok işimize yaramıyor ama hafta sonuna pozla girecekler için ilginç bir bilgi..
-
[quote=Strategist;276017]Astetropatro, kazanıyoruz da durum iyi değil patron... üvvv... Buna alışacaz şimdi, trendde pala külahımızı ters giydirecek... üvvv.. Bu hafta efsane gibi çalışan 5dk'lık hızlı sistemim trendlerde nal topluyor... üvvvv...
Yaw öyle bir sistem yapmamız lazım ki, piyasanın hangi modda olduğunu anlasın ve o moda otomatik geçsin. Sonra da eski moduna geri dönsün. Ayrıca çamaşır bulaşıkları da yıkasın, evi temizlesin, yemek yapsın.. üvvv... :) :::[/quote]
Ha abi deidm ya..Derinlik Sarhoşluğu olacak..Sonra yiyecez krampı:D:D
-
uyarı yapayım...15 dakka durum vahim aşağı inecem deyii..hatta aldığını geri verecem deyi...
-
markete kola almaya gittim küskü olmuş üwww tobo felan olmasında üühühühü
-
-
74800 lerden gelen trend çizgüsüde beylece kırıldı teprik ederim:D
-
istatistikler ve tecrübe derki slow traderlar uzun süre sonra sata geçtikten sonra gap yer ve endekste yükseliş öğlene kadar sürer ve yüzde 70 olasılıkla yükseliş sonrasında öğleden sonra düşüş gelir
-
[quote=trader38;276006]3ağustos 77700 den beri gelen düşüşü nasıl sayıcaz? başta saraylı abi, sonra selpatros:))) olmak üzere üstadlar yardımcı olabilirmisiniz?[/quote]
limitsiz üstad hariç cevap gelmediüüü limtsiz abininde şarkısı yetmedi saymaya. keşke yetmişşş, seksennn, doksaannn, diye saysaydın abi:)))
-
[quote=trader38;276061]limitsiz üstad hariç cevap gelmediüüü limtsiz abininde şarkısı yetmedi saymaya. keşke yetmişşş, seksennn, doksaannn, diye saysaydın abi:)))[/quote]
rne nin sayımı var
o ilerliyor gibi baya tuttu
u3074500 e düşüş bekliyordu dün görüldü orda bitip 75900 üzeri yükseliş sonra gene düşüş bekliyordu ben anlamıyorum pek :D
-
[quote=tr_hope05;276055]uyarı yapayım...15 dakka durum vahim aşağı inecem deyii..hatta aldığını geri verecem deyi...[/quote]
75750 --75800 fiş çekilecek noktalar olabilir..tutmazsa burası dediğim gibi aldığını geri verir hatta fazlasını verir..;)
forumda ne kadar kalırım bilmem ama 2.hafta da 15 dakkalık grafik izlemeyi, fiyatlara bakmamayı öğrendim..
yaw nerdeydiniz bugüne kadar..!..sağolun..
-
[quote=tr_hope05;275992]76bin gısa 75775 flat yerim..sanal ne kolay diil mi.. :)[/quote]
bu da tuttu..way be ..