[QUOTE=furkan;92836]hissecilere soru...garanti alınırmı uzun vade için min 1yıl ??[/QUOTE]
ben almam da önermem de..
bankalardan ziyade dip yapmış küçük kağıtlar daha cazip şu anda.. bence tabi..
Printable View
[QUOTE=furkan;92836]hissecilere soru...garanti alınırmı uzun vade için min 1yıl ??[/QUOTE]
ben almam da önermem de..
bankalardan ziyade dip yapmış küçük kağıtlar daha cazip şu anda.. bence tabi..
[quote=furkan;92836]hissecilere soru...garanti alınırmı uzun vade için min 1yıl ??[/quote]
Geçen yıl hiç umutmuyorum..bloomberg de Deidre Bolton aplamız bi analistle söyleşi yapıyo citi nin fiyat gelmiş 50 lere..burdan uzun vadeli alınır mı diye soruyo..Adam da 40 lara kadar beklenebilir dediydi:D:D sadece anı
ayılar bastı ayılar :) ne yapıcaz arkadaşlar parayı uzun vadede ? altın demeyin onun yolu 1250de biter en fazla..
[QUOTE=SEYYAH;92827]bi de bizim piyasa atraksiyon yapsa hiç fena olmayacak.bayıldık yine son 3/4 gündür 500/600 puana sıkışmaktan :mad:
bebe ne yapıyor bebe? uykusuz bırakıyor mu sizi?erkekti yanlış hatırlamıyorsam.adı ne?[/QUOTE]
Adı Doğukan amcası maşallah büyüyo uykusuzlukhad safhada zaten aslında soruyu yanlış sordun uyuyabiliyormusun diyecektin. :) Seninki nasıl?:)
Oh bee, nıhayet,
saatlerdır foruma giriş yapamıyorum
[QUOTE=furkan;92841]ayılar bastı ayılar :) ne yapıcaz arkadaşlar parayı uzun vadede ? altın demeyin onun yolu 1250de biter en fazla..[/QUOTE]
dolar a..... .:..::..:
Ne diyon kardeş ne hissesi git çeyrek altın al o hisseler bööle giderse tuvalet kağıdı olacak.Ortalık kan gölü. .dng.dng
[QUOTE=jerfin;92844]dolar al.:..::..:[/QUOTE]
min 1yıl diyorum ne doları :) oldum olası dolara sıcak bakmamışımdır..
[quote=jerfin;92802]evet yaa yine yapalım..[/quote]
Söylemezsem içime dert olacak,
Bu ne hal jerfin,
Seni 8 yaşında, sacları at kuyrugu bağlanmış ve oyuna doymamış kucuk kızlar gıbı gordum bır an,
hadiiii, oynayalmmmm, oynayalımmmm:D
[quote=furkan;92836]hissecilere soru...garanti alınırmı uzun vade için min 1yıl ??[/quote]
Bence alınır. Ama 10-15 gün sonra. Dip seviyeler öyle sanıyorum ki bu iki hafta içinde oluşacak. Uzun vade tutmak iyi fikir değil. Max 2-3 ay içinde iyi karlara satmak gerekir diye düşünüyorum.
[QUOTE=tuareg;92843]Oh bee, nıhayet,
saatlerdır foruma giriş yapamıyorum[/QUOTE]
kesin asti'nin işidir bu..:..:
[QUOTE=AMON RA;92845]Ne diyon kardeş ne hissesi git çeyrek altın al o hisseler bööle giderse tuvalet kağıdı olacak.Ortalık kan gölü. .dng.dng[/QUOTE]
yüklü parayla altına buradan girmem banka hisseleri -10% daha yapsın ben aldıktan sonra sorun değil 1yıl sonrası içinn 3e katlıcaklar bence...ama hangi hisse garantimi yoksa isbankasımı ? is bayadır çok zayıf kriz başlamada oncede zayıflıgı vardı anlamadıgım bir şekilde..garantide özsermayesi en saglam banka..
[quote=tuareg;92843]Oh bee, nıhayet,
saatlerdır foruma giriş yapamıyorum[/quote]
haydaaaa... o kadar para döktük hellim e reco ya giriş yaptırmasın diye..uykuya daldı herhalde..neyse.boks.
[QUOTE=tuareg;92848]Söylemezsem içime dert olacak,
Bu ne hal jerfin,
[COLOR="Red"]Seni 8 yaşında, sacları at kuyrugu bağlanmış ve oyuna doymamış kucuk kızlar[/COLOR] gıbı gordum bır an,
hadiiii, oynayalmmmm, oynayalımmmm:D[/QUOTE]
öyleyim zaten..:..::..:
hımmm çocukluğuma inilmesi gerekiyor sanırım..:..:
Sana da bir çift lafım var bayım (astatınım)
dow 6660 ilk hedef, tutmadı mı, mesele değil, o zaman bana long fırsatı vermeyen py için S&P 660, o da tutmazsa nasdaq var sırada:)
[quote=jerfin;92853]öyleyim zaten..:..::..:
hımmm çocukluğuma inilmesi gerekiyor sanırım..:..:[/quote]
O zaman içindeki cocukla yaşayanlara kocaman bır merhabaa.lelele
astatın sen uzerıne alınma, hiç büyümedin ki zaten.brv
(ama cocuk kalmak ne guzel yaaa)
yine terse yatırdı dow..
üst üste 4.negatif kapanış..
future lara ne oldu birden ??
Bu arada madalya dağıtımı ne oldu, simdi dowa baktım fdow 6665:)
[QUOTE=tuareg;92855]O zaman içindeki cocukla yaşayanlara kocaman bır merhabaa.lelele
astatın sen uzerıne alınma, hiç büyümedin ki zaten.brv
(ama cocuk kalmak ne guzel yaaa)[/QUOTE]
ama 30 yaşına gelip de büyüyememek de zor ya..:)
sokakta çocukların elinde bisiklet görsem ellerinden kapıp hemen başlıyorum turlamaya..ben vahim vakayımm.:..::..:
ALOOUUUU.. 1 haftadır ayılığın dibine vurdum...ben ayu oldukça DJ düştü 600 puana yakın ama ben nette dişe dokunur bişi atamadım cebe..şu FDJ le yarın yine kar etmezsem, sembolik olarak kadıköy deki boğaya taç giyme töreni düzenleyeceğim..beklerim
[quote=AMON RA;92842]Adı Doğukan amcası maşallah büyüyo uykusuzlukhad safhada zaten aslında soruyu yanlış sordun uyuyabiliyormusun diyecektin. :) Seninki nasıl?:)[/quote]
adı ne güzelmiş.inşallah bahtıda güzel olur!ALLAH sizlerede güzel günlerini görmeyi nasip eder inşallah.
bizimkisi EGE amcası.büyüyor 2,5 yaşında şu an.elimde büyüyor sıpa.hiç ayrılmadık hemen hemen doğumundan bu yana.
bilirim uykusuz geceleri.ama şimdi hatırlıyoruz zaman zaman eşimle ne günlerdi diyoruz.hepsi tatlı bir anı oluyor sonra ;)
Angehängte Grafik: dead_cat_bounce.png
[IMG]http://www.ariva.de/board/anonymize/attachment.m?aid=219822&resize_x=600[/IMG]
[quote=furkan;92841]ayılar bastı ayılar :) ne yapıcaz arkadaşlar parayı uzun vadede ? altın demeyin onun yolu 1250de biter en fazla..[/quote]
yüzde 30 bulmuşuz da daha .... mı arıycaz ? altın 1250 lere kadar gidecekse evi satayım o zaman. altında yüzde 30 yükseliş Vob da yüzde 250 demek..
Angehängte Grafik: sumo_market.gif
[IMG]http://www.ariva.de/board/anonymize/attachment.m?aid=219638&resize_x=600[/IMG]
[quote=jerfin;92859]ama 30 yaşına gelip de büyüyememek de zor ya..:)
sokakta çocukların elinde bisiklet görsem ellerinden kapıp hemen başlıyorum turlamaya..ben vahim vakayımm.:..::..:[/quote]
Seni ve astatını bu yasta bile aynı mahallede düşünemiyorum, çocuk gibi kavga edersınız:)
dow jones future 60 dk guncel halde
[URL="http://img8.imageshack.us/img8/8030/dj600000xc1.png"][IMG]http://img8.imageshack.us/img8/1093/dj600000sm3.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=SEYYAH;92862]adı ne güzelmiş.inşallah bahtıda güzel olur!ALLAH sizlerede güzel günlerini görmeyi nasip eder inşallah.
bizimkisi EGE amcası.büyüyor 2,5 yaşında şu an.elimde büyüyor sıpa.hiç ayrılmadık hemen hemen doğumundan bu yana.
bilirim uykusuz geceleri.ama şimdi hatırlıyoruz zaman zaman eşimle ne günlerdi diyoruz.hepsi tatlı bir anı oluyor sonra ;)[/QUOTE]
Allah acısını göstermesin!Adıyla yaşar İnşallah Benim için öp tosunu
[QUOTE=BORSACIOZGUR;92865]yüzde 30 bulmuşuz da daha .... mı arıycaz ? altın 1250 lere kadar gidecekse evi satayım o zaman. altında yüzde 30 yükseliş Vob da yüzde 250 demek..[/QUOTE]
uzun vadede yuklu miktarda alım satım yapılmaz vobta 1250 dediysekte 10gunde değil yıl sonuna kadar..spotta yüklü mal alıp al-sat yapmadan beklemek istiyorum 1yıl 2yıl bukadar zamanda %30 kazanıcaksam hiç koymam daha iyi..
[QUOTE=kayahan;92863]Angehängte Grafik: dead_cat_bounce.png
[IMG]http://www.ariva.de/board/anonymize/attachment.m?aid=219822&resize_x=600[/IMG][/QUOTE]
Ölü kedi zıplayışı haaa güzel!
Yurtdısına göre nerden bakarsak bakalım en azından temız, kemıksız bır 5000 puan bırıkmışımız var vobda, bır ara bu farkı hatırlarlarsa vah halımıze, allah o gun bızı long pozdan korusun, amin.
Matriksim ve Forexim yok! Vob ve diğer borsaları hiç göremiyorum.Ancak gün sonunda tekareden veri indiriyorum.Gün sonunda gördüğüm hata bandının altından çıkmak yani düşmek için kendine marj yaratan bir piyasaydı! KÖTÜ NETEKİM!
[QUOTE=BORSACIOZGUR;92865]yüzde 30 bulmuşuz da daha .... mı arıycaz ? altın 1250 lere kadar gidecekse evi satayım o zaman. altında yüzde 30 yükseliş Vob da yüzde 250 demek..[/QUOTE]
düzeltmesi hele bir bitisn düşündüğünden daha yükseklere gidecek.
[quote=tuareg;92867]Seni ve astatını bu yasta bile aynı mahallede düşünemiyorum, çocuk gibi kavga edersınız:)[/quote]
jerfınle niye kavga edeyim sen dururken:D
kapitilasyon gelmemesi vixin artmaması
ve gelen iyi haberin seans içinde tüketilmesi
senaryosu halen devam ediyor.
bakalım nereye kadar. daha var unutmayın.
sevgiler.
[QUOTE=tuareg;92873]Yurtdısına göre nerden bakarsak bakalım en azından temız, kemıksız bır 5000 puan bırıkmışımız var vobda, bır ara bu farkı hatırlarlarsa vah halımıze, allah o gun bızı long pozdan korusun, amin.[/QUOTE]
hafızaları yerine gelecek, o farkı hatırlayacaklar reco.. .dng
bu yataylığın aşağı kopma ihtimali yukarı kopma ihtimalinden çok daha fazla..
2 haftalık yabancı takas farkını koydum.. yukarı götürecek adam neden mal çıksın..!!
Oy Oy Oyyy
djf ve spf çıldırdı yarın çok kan akıtacaklar galiba her akşam kısa giren ben malesef uzun girdik :(
sp 700 psikolojik destekten öteye gitmezdi gitmedide.
741 altında,
ve dow önce 6900 ü sonrasında 7100 ler üzerinde kapanışlar yapmadıkça
dönüş sinyali alınmayacaktır.
bu süreçte oluşan gün içi ralller yurtdışı için satış fırsatı, bizde ise bant hareketi kırılana kadar yani
23500 ve 23000-23200 aralığı kritiktir.
23000-23200 altında
20900 e potansiyel vardır.
sevgiler.
[quote=jelibon;92879]kapitilasyon gelmemesi vixin artmaması
ve gelen iyi haberin seans içinde tüketilmesi
senaryosu halen devam ediyor.
bakalım nereye kadar. daha var unutmayın.
sevgiler.[/quote]
haklısınız sayın jelıbom, ama py nin beynını okuma alışkanlıgından da bır turlu vazgecmıyoruz,herkesın bıldıgı sır değildir misali, herkesın bıldıgı hedeflere azar azar düşmesini beklemek de yukarıdakı mantık sılsılesı ıcınde dusunursek saflık olur diye dusunuyorum,
bilirsiniz, piyasalar herkes satıyor dıye dusmez, buyukler sattıgı ıcın duşer, sımdı bunlar (dow ıcın) göstere göstere 6200lere gidecekler mı?
peki piyasa kapitilasyona uğramadan dönermi?
olasıdır daha önce örnekleri vardır,
ancak çok az bir olasılıktır.
beklenmelidir olana kadar.
sevgiler.