-
[QUOTE=teo;28795]onun için önerim , önünüzde sadece grafik açık olsun, fiyat derinliği kapatın, fiyat korkutuyor sizi, sadece grafige bakın, sisteme göre al/sat yapın aktiften, kaça aldım, veya sattım diye merak edip bakmayın bile.
Fiyatı bilmek çoğu zaman korkutur.
Psikolojik olarak aldığınız fiyattan düşünce paniklersiniz, halbuki fiyatı görmez de grafige bakarsanız, korkunuz ortadan kaybolur.
Korku korkaktır.Bu şekilde yenebilirsiniz.[/QUOTE]
Bide öyle deniyim, bu arada iklinci seans en kısa periyod ilkdefa yukarı dedi, sebebi ne acaba:)
-
[QUOTE=teo;28795]onun için önerim , önünüzde sadece grafik açık olsun, fiyat derinliği kapatın, fiyat korkutuyor sizi, sadece grafige bakın, sisteme göre al/sat yapın aktiften, kaça aldım, veya sattım diye merak edip bakmayın bile.
Fiyatı bilmek çoğu zaman korkutur.
Psikolojik olarak aldığınız fiyattan düşünce paniklersiniz, halbuki fiyatı görmez de grafige bakarsanız, korkunuz ortadan kaybolur.
Korku korkaktır.Bu şekilde yenebilirsiniz.[/QUOTE]
Bide öyle deniyim, bu arada iklinci seans en kısa periyod ilkdefa yukarı dedi, sebebi ne acaba:)
-
786 trilyon islem HACMIYLE %2 DUSUS hangi mantik alir bunu?
-
786 trilyon islem HACMIYLE %2 DUSUS hangi mantik alir bunu?
-
Fiyatı bilmek çoğu zaman korkutur.[/QUOTE]
Sanırım bu yüzden Ken Wood Woodies CCI da tamamen gösterge ile trade ediyor. Orda grafik bile yok sadece göstergeyi trade ediyorlar.
-
Fiyatı bilmek çoğu zaman korkutur.[/QUOTE]
Sanırım bu yüzden Ken Wood Woodies CCI da tamamen gösterge ile trade ediyor. Orda grafik bile yok sadece göstergeyi trade ediyorlar.
-
Tamam uzuna geçmenin tam zamanı grafiğe göre şimdi bakalım, saygılar.
-
Tamam uzuna geçmenin tam zamanı grafiğe göre şimdi bakalım, saygılar.
-
[QUOTE=follow;28799]786 trilyon islem HACMIYLE %2 DUSUS hangi mantik alir bunu?[/QUOTE]
sevgili Follow,
hacme bakma, ağustos 20 herkes tatilde.
-
[QUOTE=follow;28799]786 trilyon islem HACMIYLE %2 DUSUS hangi mantik alir bunu?[/QUOTE]
sevgili Follow,
hacme bakma, ağustos 20 herkes tatilde.
-
[QUOTE=jelibon;28805]sevgili Follow,
hacme bakma, ağustos 20 herkes tatilde.[/QUOTE]
herkes tatildeyse bu herifler %2 dususle kime mal veriyor ki hele yurtdisinin arti oldugu bir gunde.Benim ilk dikkat ettigim sey hacimdir.
-
[QUOTE=jelibon;28805]sevgili Follow,
hacme bakma, ağustos 20 herkes tatilde.[/QUOTE]
herkes tatildeyse bu herifler %2 dususle kime mal veriyor ki hele yurtdisinin arti oldugu bir gunde.Benim ilk dikkat ettigim sey hacimdir.