-
Selamlar...Nasıl gidiyor millet? Bunu sormamış varsayın...Ağlamaları duyabiliyorum üwwwww... :) Trend gelsin artık yaw... :( Aslında bugün dataya kadar işlem yapmayıp daha sonra duruma göre piyasaya girmeyi düşünüyordum ama 14:15 barının endamına bakınca dayanamayıp shortladım.(75.600'den anca yetişebildim...) Şu dünkü en düşük değer 74.875'in altına insek ne güzel olur...Olur mu ki...? Aman ne bileyim yaw...Algıları da iyice bozdular zaten... :( Hadi hepinize bol kazançlar...
-
[quote=Astatin;276236]valla içimden geldi söyleyeyim yaniii...777xx den beri, hep aynı şey.. fiyatlarda boğasal esintiler az yavaş yavaş yukar, sonra tek barda haşırt, sistemciyi de dağıt histemciyi de yerine göre...ertesi gün hep ters gaplar ama genelde önceki günkü düşüğün altına yakın yoklamalar felan.....
77xxx e dakılan 5 etiketi yılın modası olabilir...ehehhe[/quote]
bu hep böyle gitmez asti hocam devran döner bigün bize de güler inşallah :)
-
-
[quote=a.kaya;276277]bu hep böyle gitmez asti hocam devran döner bigün bize de güler inşallah :)[/quote]
devran yıllar önce dönmüş kayaboss....ama bence sana gülmesini isteme...iiğğğyyyyy:D:D:D:D
[URL]http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=devran%20%C3%A7a%C4%9Flar[/URL]
-
500 den uzuna deneme atışı, ralli roket dolsun cebimize PARA PAKET
hadi pala
hadi abd açıkla açıkla açıkla :D
-
sitede dow verileri veren kısım geçici devre dışı yazıyo :D
-
Veri nasıl gelirse gelsin önce pis verecekler sonra pis alacaklar gibi hisler geliyor işkembemden... Elim tetikte... Düelloya hazırlanan kovboy gibi hissediyorum kendimi.. üvvv..
En büyük zararlarımı Cuma günleri yazdım hep... Bu tür günlerde... üvvv... :)
-
tarım dışı verisinin iyi gelme şansı yok kanımca :D tarım içi verisi olsa yaz felan ayağına ii gelir :D havada sıcak iş yok yani dışarda iş yok:)
-
pela, ilk hareket aşağı.
konuştuğumuz kibin. :D
-
Önümüzdeki 5dk içinde yanıma misafir falan gelirse anında kovacam... Genel müdür olsa tanımam.... :..:
-
[quote=Strategist;276298]Önümüzdeki 5dk içinde yanıma misafir falan gelirse anında kovacam... Genel müdür olsa tanımam.... :..:[/quote]
ben o kadar kesin yargılı olmuyorum bu konuda... gelenin kim olduğuna:D:D daha doğrusu nasıl olduğuna bağlı...ohh mondiyo..ne diyorum ben ...:Dnayır..no diskrimineyşın..:D
-
bovespa 68,412 degerınde..
Imkb = bovespa +10000 (+-1000 makas)
hal boyleyken bir uyumsuzluk var.. ya bovespayıo satalım ya ımkbyı alalım pala efendı.. bak ay sonu hesabın karısacak yok ordan sattım burdan almamısım dıye.. demedı deme...
bı de vade sonundan once 80 k yı gostermen lazım hala ıvır zıvırla ugrasıyosun.. ayıp , ahlaksızca... ayrıca tarım dışı... :mad::mad::mad::mad: