5 dakikalık sistemim cover shorts dedi 49325ten ne var ne yok kapattım. Geceye flat giriyorum. Spot 48500e çok yaklaştı ve vadelide epey pozisyon kapandı görüntüsü var.
Printable View
5 dakikalık sistemim cover shorts dedi 49325ten ne var ne yok kapattım. Geceye flat giriyorum. Spot 48500e çok yaklaştı ve vadelide epey pozisyon kapandı görüntüsü var.
Halil Reçber mutlaka bulunduğu kurumdan istifa etmelidir ve matrikse analiz yollaması engellenmelidir. 3000 puan spotta yemiştir, tahmini 3000 puan artıdır.
6000 puan sermaye bitirmiştir. Yazık.
Halil Reçber mutlaka bulunduğu kurumdan istifa etmelidir ve matrikse analiz yollaması engellenmelidir. 3000 puan spotta yemiştir, tahmini 3000 puan artıdır.
6000 puan sermaye bitirmiştir. Yazık.
[QUOTE=teo;28829]haklısın, geceye long, 650 den aldıklarıma 350 den ek alım da yaptım, oturalım trendde :) hehehe[/QUOTE]
vadeli ve spot saatlik uyumsuzluktan tırstım....
425 flatladım...
uyumsuzluktan teperse yarın, yada senin dediğin gibi yukarı olursa bizde yukardan kısalırız...
sistem sattaysa sabah...........:D
[QUOTE=teo;28829]haklısın, geceye long, 650 den aldıklarıma 350 den ek alım da yaptım, oturalım trendde :) hehehe[/QUOTE]
vadeli ve spot saatlik uyumsuzluktan tırstım....
425 flatladım...
uyumsuzluktan teperse yarın, yada senin dediğin gibi yukarı olursa bizde yukardan kısalırız...
sistem sattaysa sabah...........:D
py çuvalları yüklemeye başladı kamyona...
yarından sonra ismail yk nın da cd sini de takar artık sanırım....
py çuvalları yüklemeye başladı kamyona...
yarından sonra ismail yk nın da cd sini de takar artık sanırım....
[QUOTE=jelibon;28834]Halil Reçber mutlaka bulunduğu kurumdan istifa etmelidir ve matrikse analiz yollaması engellenmelidir. 3000 puan spotta yemiştir, tahmini 3000 puan artıdır.
6000 puan sermaye bitirmiştir. Yazık.[/QUOTE]
Ööle demeyin ters indikatör olarak işe yarıyor alet kutusunda bulunmalı mutlaka:D
[QUOTE=jelibon;28834]Halil Reçber mutlaka bulunduğu kurumdan istifa etmelidir ve matrikse analiz yollaması engellenmelidir. 3000 puan spotta yemiştir, tahmini 3000 puan artıdır.
6000 puan sermaye bitirmiştir. Yazık.[/QUOTE]
Ööle demeyin ters indikatör olarak işe yarıyor alet kutusunda bulunmalı mutlaka:D
[QUOTE=mbm;28835]vadeli ve spot saatlik uyumsuzluktan tırstım....
425 flatladım...
sistem sattaysa sabah...........:D[/QUOTE]
dısarsı nassı ? dowda faln uymsuz varmı mbm suan bakmyıyorum ?
[QUOTE=mbm;28835]vadeli ve spot saatlik uyumsuzluktan tırstım....
425 flatladım...
sistem sattaysa sabah...........:D[/QUOTE]
dısarsı nassı ? dowda faln uymsuz varmı mbm suan bakmyıyorum ?