-
[quote=Astatin;276299]ben o kadar kesin yargılı olmuyorum bu konuda... gelenin kim olduğuna:D:D daha doğrusu nasıl olduğuna bağlı...ohh mondiyo..ne diyorum ben ...:Dnayır..no diskrimineyşın..:D[/quote]
Şimdi Adriana Lima, Bar Rafaeli falan gelse ben de kovmam tabi.. Yemişim istihdam verisini... üvvv... ;)
-
ahada 175 den şort kavır...içimden bi his kavırladığına pişmam oalcaksın diyo ama du bakalım
-
hancı az pilav tavuk döner cips sos
ohhhh mondiyooo
74200 müydü sıradaki üwwww
-
..bu veriler de olmasa destek falan kırılmayacak..:p
ya da;
destek falan olmasa ,veri gelmeyecek...:D
bu ikinci dediğimi,anlamadım??:confused:
-
[quote=Astatin;276306]ahada 175 den şort kavır...içimden bi [B]his[/B] kavırladığına pişmam oalcaksın [B]diyo[/B] ama du bakalım[/quote]
his diyemez.
ses der :D
-
[quote=Astatin;276306]ahada 175 den şort kavır...içimden bi his kavırladığına pişmam oalcaksın diyo ama du bakalım[/quote]
Ben de 200'den cover ve long yaptım ama benzer hisler içindeyim.. üvvv... 75.000 altına fazla bir sarkma olursa stop'larım.. üvvv... Sistemsizlik kötü şey ama işkembesel istisna yaptım... üvvv...
-
ulen sistem madem göçecek bu melet neden uyanmıyonda 76*** lerde al veriyin beee :(dünkü şortu korumuyorsun halbuki ayı olduğumu defalarca söylemiştim ama sistem sistemdir dedik her sinyali dikkate aldık .dng
-
ne veriymiş, iyi verdiler
-
[quote=unlimitted;276312]his diyemez.
ses der :D[/quote]
yok yok derse his der..benim hislerim konuşabiliyo:D:D:D senin pariteler gibi:D:D
-
DAX saatlikteki çubuk çok enteresan.. :) Böyle bir çubuktan sonra düşüşün devam ettiğine hemen hiç rasgelmedim. Sırf bu nedenden bile hafta sonuna long devam edebilirim. Bakalım 75.000 desteği çalışacak mı... üvv...
-
Olmaz böle bişey ya bunlar harbi dumkof, biz veri geldiği saliselerde tepki veriyoruz,admların borsası 7 dk sonra .
Gıraflarında içini etti.
-
hayret ya niye düşmüyoruz dışarı kıpkırmızı uyuz yaaa bu pala offff