şindi grafta nerdeyiz ?
önem yer 30300 yeresi üstesinde shorts dikat olma gerek asayasında longs..
amma bu grafta
uzun yol gitcek harket potans tahmint etme zor
[IMG]http://img10.imageshack.us/img10/2755/hexxja6.png[/IMG]
Printable View
şindi grafta nerdeyiz ?
önem yer 30300 yeresi üstesinde shorts dikat olma gerek asayasında longs..
amma bu grafta
uzun yol gitcek harket potans tahmint etme zor
[IMG]http://img10.imageshack.us/img10/2755/hexxja6.png[/IMG]
04.03.2009 15:15:16 *abd'de özel sektörde istihdam şubatta 697 bin azaldı(beklenti -680.000, önceki -522.000)-adp/ma
*abd'de özel sektörde istihdam şubatta 697 bin azaldı(beklenti -680.000, önceki -522.000)-adp/ma
yine vermiycez dıyolar
[QUOTE=mersiyk;93075]burdayım burda shortta sindim sesim cıkmıyo :)[/QUOTE]
kankiş, 28.500 de kapatırız bu kısaları..+.
yazı tura formasyonu 200 den kısa dedı kısaldık, napalım, ben sısteme uyuyorum:)
şortlar duble oldu... 4/% durmak yok şorta devam
[QUOTE=jerfin;93095]kankiş, 28.500 de kapatırız bu kısaları..+.[/QUOTE]
En fazla Haftaya pazartesi Salı günü oradayız diyorum...
[color=#FF0000][b] 04.03.2009 15:16:08 ABD'DE ÖZEL SEKTÖRDE İSTİHDAM ŞUBATTA 697 BİN AZALDI-ADP/MARCOECONOMİC ADVİSERS [/b][/color]
ABD'nin özel istihdam hizmetleri şirketi ADP ve Marcoeconomic Advisers, ABD'de özel sektörde istihdam büyümesi rakamlarını açıkladı.
ADP ve Marcoeconomic Advisers tarafından hazırlanan indikatörlere göre, Şubat ayında özel sektörde istihdam 697 bin kişi azaldı. Piyasalarda istihdam beklentisi 680 bin düşüş olarak belirlenmişti. Geçen ay 522 bin düşüş olduğu açıklanmıştı.
ADP ve Marcoeconomic Advisers, her ay istihdam verileri açıklanmadan önce özel sektörde istihdam büyümesini açıklıyor.
ABD Çalışma Bakanlığı, tarım dışı istihdam verilerini Cuma günü açıklayacak. Piyasalarda tarım dışı istihdam düşüşün 652 bin olacağı tahmin ediliyor. Tarım dışı istihdam Aralık ayında 598 bin kişi azalmıştı. Foreks Haber Merkezi
28500 mu, ne yaptın sayın jerfın
30200 kısaları 30175 hedefleyerek aldım ben
28500 uzayda kesfedılmemıs bır galaksı benım ıcın
kankınle hedeflerınde basarılar:)
köpeng balıkları kol bacak avında aman dikkat.top pozisyonuna geçtim hala yüzeydeyim suyun kaldırma kuvvetinden faideleniyrum
[QUOTE=Astatin;93097]şortlar duble oldu... 4/% durmak yok şorta devam[/QUOTE]
Allah yardımcın olsun. Terse gelirsen gerçekten üzülürüm ama. Seni shortsuz olarakda görmeyi merak etmiyor değilim hani. :D:D
[QUOTE=tuareg;93099]28500 mu, ne yaptın sayın jerfın
30200 kısaları 30175 hedefleyerek aldım ben
28500 uzayda kesfedılmemıs bır galaksı benım ıcın
kankınle hedeflerınde basarılar:)[/QUOTE]
ben biraz açgözlü ky yim reco.. öyle ufak marjlar dişimin kovuğuna yetmez..:..:
[quote=parderi;93102]Allah yardımcın olsun. Terse gelirsen gerçekten üzülürüm ama. Seni shortsuz olarakda görmeyi merak etmiyor değilim hani. :D:D[/quote]
şşşşşşşşşş:cool::cool::cool::cool:
(Metro cephesinde yeni bişi var mı:D:D:D)
altın ufaktan başladı yukselmeye
[QUOTE=Astatin;93104]şşşşşşşşşş:cool::cool::cool::cool:
(Metro cephesinde yeni bişi var mı:D:D:D)[/QUOTE]
Yeni geldim shortçu avlıyolardı.
Astatın şahsına gaz vermeyelım, 28500 hedeflerını zorlamayalım, metro olayına girmeyelım, hadı beyler hanımlar, ilerleyelım arkada boş yer var.
175 dıyerek py ye şaşırtma yaptım, 150 den kapatılmıstır,
yenı hedefler ıcın ellerı görelım..
uzlaşma fiyatında zaman aralıgı azaltıldı mı, takıp eden arkadaslar yanıtlarsa sevınırım, sankı 5 dakıkada bır guncellenıyor gibi:(
[quote=jerfin;93095]kankiş, 28.500 de kapatırız bu kısaları..+.[/quote]
Hımm.. Ya ben de bir kankim olsun istiyorum...Acaba kim olabilir, bakalım,
1) Hellim : Iııhh kadının ve kankinin elinde aşırı güç olanı pek çekilmez. Zaten yüzyılda bir mesaj yazan kankiyi ben ne edeyim.
2) Jerfin : Çok yanar döner, uçar kaçar türden. Hr an satabilir..Mayası kanki olmaya müsait değil.
3) Mersiyk : Iııhh olmaz.. O etek boyuyla laf maf atan olur, müdahale etmem zorunlu hale gelir. Laf atan neremy nin eski avatarındaki gibi bir şeyse dayak yeriz boş yere bir ton..Adamın başını belaya sokar böyle kanki
4) Reco: Çöl- deve-bedevi üçlemesi prensip olarak kötü şeyler çağrıştırıyor. Adım böyle şeylere bulaşmasın..Zaten Kanki değil, "kan ki o kan recoya aittir" türden bir cümle ile ağıt yazarlar arkasından ilk gün onu tepeleyeceğimden.
5) VOBIX: Çok sakin ve dengeli.. Mayamız uymaz..Adam üni de "denetim" dersi alırken ben üni de "kaos ve bulanık mantık" dersi alıyordum..uymaz
6) PAMIK: Yok kardeşim EW ciden dost olmaz. Gerçi postunun rengi pek şirin ama..
7) Parderi: Adam ömrünü metrolarda gazete okuyarak geçiriyo..Bana yaramaz
......
yok yok..ben "serbest radikal" olarak gezmeye devam ediyorum..istemem kanki falan...
.dng.dng.dng.dng
yazı tura formasyonu 150 den al vermıstı, tırstım, 50 puan bağıra bağıra gıttı, asti dikkatımı dağıtma lutfen, hesaplar reco dan dıyınce elım ayağım tıtredı,
garanti bayrağı aldı efg den..
[IMG]http://i42.tinypic.com/4k6xko.gif[/IMG]
astatın şahsı, kankı yazın orhan velı şiirine benzemiş, o olmaz bu olmaz, lafı dolaştırma, 'benden kımseye kankı olmaz' desene....:)
[quote=tuareg;93112]astatın şahsı, kankı yazın orhan velı şiirine benzemiş, o olmaz bu olmaz, lafı dolaştırma, 'benden kımseye kankı olmaz' desene....:)[/quote]
yanlış, "kimseden bana kanki olmaz" doğrusu :)
ayem nat embeddıd :)
200 den yenıden short, ve fakat korkarım ve ürkerim ki bunları 250 den kapatmak zorunda kalıcam, 50 puna kuş olup ucacak:(
Yavuzhanda olmasa pastaya mastaya bakacağımız yok valla, bugün sankodakiler ne dümen çevirmeye çalışıyo onu düşünüyodum:)))
uzun devamm looooo....ralli ralli......
Aman Allahım en sonunda beklediğim ralli gerçekleşiyor galiba, çok mesudum:) 30200-30300 aralığına yerleşiyoruz kalibam:)
Hemen 30300 den terse döndüm kısadayaımmmm...he heeee:)
yurt dışı coştu..
[QUOTE=mbm;93116]uzun devamm looooo....ralli ralli......[/QUOTE]
sn mbm denizin ustunde tek ikimiz kaldık yanyana kalalım barim ..delta kanadın varmı bu arada
bunlar ya sıkıstırp mal alıyo yada iyice piskopata bagladılar bız kendi kavalımızı canımız ısteynce calarız dıyolar
[QUOTE=fXci;93120]sn mbm denizin ustunde tek ikimiz kaldık yanyana kalalım barim ..delta kanadın varmı bu arada[/QUOTE]
şambiyel var olurmu.....:D he heee
Sanırım ben yine tezcanlılık örneği gösterdim veeee, yurtdışı manyaklaştı, olsun, kısadan dönenin kaşığı kırılsın hesabı yapıyorum kendi kendime:) saygılar...
30400 e de göstermelık 900 kontrat yazılmış..bugun hacim çok yogun sanki..%1 marj var ama 350 kontrattan asagı kademe de cok az..
dolar uçurum kenarındaydı itekleyiverdik hafif :)
şaka maka 15 tik aşağıya geldi 45 dk da.
[IMG]http://i39.tinypic.com/mk7klg.gif[/IMG]
[QUOTE=mbm;93122]şambiyel var olurmu.....:D he heee[/QUOTE]
olur olur :D oh be.. seyyahtada motor vardı onuda aldımmı tamamdır.
bakbak dalgalar kabarmaya başladı
[IMG]http://img13.imageshack.us/img13/8415/denizciww6.png[/IMG]
350 den ilave kısa, maksat jerfının 28500 hedefınde yalnız bırakmamak, bir de terse gelırsek yaktım çıranı jerfın
yaz py yaz 1000 de oraya yaz:)cover cılar alır diye mi beklersin...
rusya'da durum nedir arkadaşlar? artısı eksisi yüzde kaç?
[QUOTE=tuareg;93127]350 den ilave kısa, maksat jerfının 28500 hedefınde yalnız bırakmamak, bir de terse gelırsek yaktım çıranı jerfın[/QUOTE]
sen bana bakma reco.. ben günlük düşünerek almıyorum pozu..benim kaldıraç düşük, yukarı gitmesi işime gelir, çıktıkça satarım..:)
%3.94 yukarda ruslar..jerfin bırak da yükselellim tcell in ustune de kabus gibi çöktn zaten:)