Bugün tekrar 30100-30200 aralığına gelirse ne yaparım, sanırım kısaları fullerim ama bakalım, hele bi gelsin, kapanışı nereden yapacak bugün meraklanmaya başladım, fakat dow açıldıktan sonra neler olacak göreceğiz, saygılar...
Printable View
Bugün tekrar 30100-30200 aralığına gelirse ne yaparım, sanırım kısaları fullerim ama bakalım, hele bi gelsin, kapanışı nereden yapacak bugün meraklanmaya başladım, fakat dow açıldıktan sonra neler olacak göreceğiz, saygılar...
30375 yukarısı longları sevindiricek 30375 aşagısı shortları
[QUOTE=marakes;93131]%3.94 yukarda ruslar..jerfin bırak da yükselellim tcell in ustune de kabus gibi çöktn zaten:)[/QUOTE]
daha çökmedim ki.. çöktüğüm zaman kalkmam 5'e kadar..:D
[quote=jerfin;93134]daha çökmedim ki.. çöktüğüm zaman kalkmam 5'e kadar..:D[/quote]
söylentin yetti son konstgmzda 8.7 idi daha yaklasamıo oralara:)newyorktakinin bile belini büktün:) 3 günde %10 dan fazla düştü
Dow şimdi +12 açılıp eksiye dönermi? olur olur vallaaa, dj futura bakmayın, sersemleşti futur ne yaptığını bilmiyo...
[QUOTE=fXci;93133]30375 yukarısı longları sevindiricek 30375 aşagısı shortları[/QUOTE]
doru dedin 375 asayasında shorts seviner üstesinde longs
neden doru dedin asayadaki grafta
amma dikat olma gerek cunki vob sindi karar verme guc cekiyo ondan dengesiz
[IMG]http://img26.imageshack.us/img26/2929/dorudedijn4.png[/IMG]
04/03 16:29 OBAMA YÖNETİMİ MORTGAGE YENİDEN YAPILANDIRMALARI İÇİN KURALLARI AÇIKLADI
Obama yönetimi, mortgage yeniden yapılandırmaları için kuralları
açıkladı.ABD hazine Bakanı Getihner, kreditörlere için teşviklere
uygulanacağını, kuralların yeniden yapılandırmalar için standartları
belirlemeyi amaçladığını söyledi.
ABD Hazine Bakanlığı açıklamasında, açıklanan teşviklerin
ikinci hacizlerdeki yangını söndürmek için olduğunu belirtti.
Açıklamada, hizmet sağlayıcıların, mortgageleri yeniden yapılandırmaya
hemen başlayabileceklerini belirtirken, yeniden yapılandırmanın
31 Aralık 2012'ye kadar geçerli olacağını vurguladı. Yeniden yapılandırma
için 1 Ocak 2008 ve öncesinde oluşan krediler kabul edilecek.
Hizmet sağlayıcılar, her yeniden yapılandırma için ücret, prim
alacak.
Foreks Haber Merkezi
[color=#FF0000][b] 04.03.2009 16:29:10 OBAMA YÖNETİMİ MORTGAGE YENİDEN YAPILANDIRMALARI İÇİN KURALLARI AÇIKLADI [/b][/color]
Obama yönetimi, mortgage yeniden yapılandırmaları için kuralları açıkladı.ABD hazine Bakanı Getihner, kreditörlere için teşviklere uygulanacağını, kuralların yeniden yapılandırmalar için standartları belirlemeyi amaçladığını söyledi.
ABD Hazine Bakanlığı açıklamasında, açıklanan teşviklerin ikinci hacizlerdeki yangını söndürmek için olduğunu belirtti. Açıklamada, hizmet sağlayıcıların, mortgageleri yeniden yapılandırmaya hemen başlayabileceklerini belirtirken, yeniden yapılandırmanın 31 Aralık 2012'ye kadar geçerli olacağını vurguladı. Yeniden yapılandırma için 1 Ocak 2008 ve öncesinde oluşan krediler kabul edilecek.
Hizmet sağlayıcılar, her yeniden yapılandırma için ücret, prim alacak. Foreks Haber Merkezi
30,900'e götürselerde biraz daha short yapsam..:)
yarın yaparsın belki kısmet artık:)
[QUOTE=marakes;93141]yarın yaparsın belki kısmet artık:)[/QUOTE]
bugün yapmazlarsa yarını beklerim sorun değil..:)
yukarı çıkmasını en az boğalar kadar istiyorum yani..:)
spotu bırakıp herkes vob a geldi heralde dgrudurust hacim kalmadı..
Flatmı kalsak naapsak, inatlaşmak doğru değil ama bakalım, saygılar...
set çektiler 400'e hayret birşey yaaa
sert hareket gelcek belli..kademeler asırı dolu..ve hareketler cok hızlı
[IMG]http://i44.tinypic.com/jgl4w3.gif[/IMG]
[QUOTE=bull market;93144]Flatmı kalsak naapsak, inatlaşmak doğru değil ama bakalım, saygılar...[/QUOTE]
bu gece büyük ihtimal artı kapatır yurtdışı...
ama sabah futureler ne olur bilinmez..:)
[QUOTE=jerfin;93148]bu gece büyük ihtimal artı kapatır yurtdışı...
ama sabah futureler ne olur bilinmez..:)[/QUOTE]
Gece artı kaparsa futurlar sabaha eksi olur, o zaman bizde 30400 ü kaldırmaya hazırlık var şimdi, 400 kaldırılırsa yükselerek kapar yarın eksi açılış yaparız, yok düşerek kaparsak işte o zaman ne olur bilmem, ben bunu çözemedim anlıyormusun? saygılar...
[QUOTE=bull market;93149]Gece artı kaparsa futurlar sabaha eksi olur, o zaman bizde 30400 ü kaldırmaya hazırlık var şimdi, 400 kaldırılırsa yükselerek kapar yarın eksi açılış yaparız, yok düşerek kaparsak işte o zaman ne olur bilmem, ben bunu çözemedim anlıyormusun? saygılar...[/QUOTE]
artık yurtdışını hiç tınmıyorum ben.. ne yaparlarsa yapsınlar.. nasıl olsa kolerasyon kalmadı.. ben önümdeki ekrana bakıyorum sadece..:)
ya bu nasıl manzara anlamayom..gelene veriyolar..la mal vereceksen çek yukarı ver...gece muhtıra verilcekde bunlar mı biliyo :)sistem de hala satta ..200 de verdiği satı koruyor...
bence geleni alıyolar..bole kasıp kasıp yarın gaplı acılıs hesap edıyo olabılrler
dax %1 cıkıyo ınıyo bız 75 puan ıcnde hareket edıoruz
bakın şimdi kapanışta dolar kontratlarını çekecekler yukarı..:)
hergün aynı şeyi yapıyorlar.. yukarı aç, sonra gün boyu aşağıya gevşet biraz ve kapanışta tekrar al.. ve ertesi günü tekrar yukarı aç.....:D
çok eğlenceli oluyor izlemesi..:D.dng
[QUOTE=jerfin;93150]artık yurtdışını hiç tınmıyorum ben.. ne yaparlarsa yapsınlar.. nasıl olsa kolerasyon kalmadı.. ben önümdeki ekrana bakıyorum sadece..:)[/QUOTE]
bende bakmıyorum yurtdısına ... tınmıyorum yani. 2 gündür longy... bugun kafama martı pislemezse iyi olur..
artık köpeng balıkları tarafından yenilme ihtimalim %50 mbm var yanımda :D
oda mümkün..Dj i %5 yaptırırlr sabah açılışta verirler bilem kaç gap i yukarı
sistemler al da..30100 üzeri kapanışta rahatlıkla uzun..
Öf beee, oynamıycam diyom şu meretide yinede ayrılamıyoz başından, şunların ızdırabına bakın, düşürmeyecekler bu piyasayı onu anladık...
syn yavuzhan kademelerde en cok calısan hangısı su an acaaba
[QUOTE=fXci;93154]bende bakmıyorum yurtdısına ... tınmıyorum yani. 2 gündür longy... bugun kafama martı pislemezse iyi olur..
artık köpeng balıkları tarafından yenilme ihtimalim %50 mbm var yanımda :D[/QUOTE]
yanında sevgili mbm var, korkma.:) o, bu forumun en iyi traderlarındandir..
şu noktadan sonra sistemin içimizi rahatlatmakdan başka bi fonksiyonu yok..bellili yarın sabah bir tezgah var...bakalım kime "verecekler" ayarı,,,ayulara mı boğalara mı..DJ zaten artıda olduğu için geceye kısa..ama DJ %5 yaparsa ihtimalide aklımda...morkıç paketi fiyatın içinde var...ama EW cilerin bir keleği olabilir...PAMIIKKK nerdesin....
:):)))papaz hergün pilav yer mi..dow hergece artıdan eksiye mi geçecek..bakalım..hergün pilav yemek dengeli beslenme değildir..:)))
uzun devam geceye....bu hafta ne böyle ya... marj yok bişe yok
[quote=bull market;93157]Öf beee, oynamıycam diyom şu meretide yinede ayrılamıyoz başından, şunların ızdırabına bakın, düşürmeyecekler bu piyasayı onu anladık...[/quote]
aynen.
resmen koca günü boşa geçirmiş gibi hissediyorum kaç gündür...:mad:
yaz yaz 5000 yaz artis:)
[quote=marakes;93158]syn yavuzhan kademelerde en cok calısan hangısı su an acaaba[/quote]
[IMG]http://i44.tinypic.com/25ri9v7.gif[/IMG]
Full kısada kaldım:)
[QUOTE=mbm;93162]uzun devam geceye....bu hafta ne böyle ya... marj yok bişe yok[/QUOTE]
hadi bakalım kaldıkmı okyanusun ortasında bibaşımıza şambiyelle :D
bullll, geceye eskisi gibi kim nasıl girdi bi tablo oluştur bakalım...kimler çoğunlukta görelim..:..:
[URL="http://img15.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1m.jpg]"][URL=http://img15.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1m.jpg][/URL][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/8256/screenhunter1m.jpg[/IMG][/URL]
Sistem short kapattı tabi bende:)
ayıyım ama dolarda :)
amerika 4 gündür eksi kapanış yapıyor.
5.yi de yaparsa canı sağolsun :)
[quote=bull market;93166]Full kısada kaldım:)[/quote]
Eskiden don gömlek deyimi vardı, artık yenı ifadeler ulmak lazım, anadan üryan nasıl:)
bendenız de kısa kaldım ama cok cüzi, şekil olsun dıye, :)