[QUOTE=bull market;93329]Bu teşekkür butonlarına noolduki?:confused:[/QUOTE]
duruyor.
Printable View
[QUOTE=bull market;93329]Bu teşekkür butonlarına noolduki?:confused:[/QUOTE]
duruyor.
longa gel bostana gel,
şorta gel destana gel,
PY izin vermezse,
yalandan flat e gel,
şort ayrı bostan ayrı,
ayuoğlu yaşar mı vay,
kalsa şorttan ayrı,
[QUOTE=unlimitted;93321]seren serengil'in taksiye bindiğinde taksiciye abla dediğinden kızması üzerine taksicinin "abla dediysek hata mı ettik teyzeee" demesi geldi aklıma. :..:
yanlış anlaşılma olmasın, sırf aklıma geldi diye söylüyorum. jerfin zaten kompleksi olmadığını belirtmiş.[/QUOTE]
evet, taksiciler, pazarcılar, esnaf v.s.... çok kullanır bu 'abla' kelimesini..:..: artık dil alışkanlığı olmuş.. onlar kullanınca yadırgamıyoruz artık da, belli kültür seviyesine gelmiş insanlarında aynı tabiri kullanmasını yadırgıyorum.. düşünsenize lise yada üni arkadaşınızla yolda karşılaşıyorsunuz ve size abla naber diyor.. hehehee onun gibi birşey oluyor işte ne bileyim..:..:
[QUOTE=jelibon;93330]duruyor.[/QUOTE]
Bende çıkmıyo sabahtır valla gcık kaptım niye çıkmıyo şimdi, pc mi bozuktur nedir?
Bide benim gönderilerde iforex reklamı çıkıyo kıl oldum bu reklama, mahsus bende çıkıyo gibi geldi bana, yatırma başlayın butonunu düzeltsinler bari yaaa..
Hayret bi şeydir ya. Dow'a baktık geceden full uzun girdik. Netekim dow + kapadı . Tamam bu defa pabuçları yeniliycez dedim. Şu hale bak . Dakkalıktan tutta aylığa kadar hepsi satta.
Ama bozmıycam pozisyonu. İnadım İnat. Gazetem iki kanat.
30 binden kısa..
piyasa isteksiz,1 haftadır tüm yükseliş denemeleri zayıf kaldı.
hoş aynı durum aşağı yön içinde geçerli..
30150 üstünde duruma bakarız yeniden.bu seviye altında kaldıkça satış baskısı sürebilir günün kalanında..
valla ben dünden kalma 30.325 şortları 975 e verdim gitti...iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum.sıkıldığım için kapattım.başka sebebi yoktur.bayıldım ben mıy mıy piyasadan...ben anlam veremiyorum 3/4 gündür oluşan bu düşerken takoz koy düşme çıkarken duvar ör çıkma hareketlerine.
piyasa açsın kendini biraz bakarız çaresine :..:
ama dilek ve temennim şu beklediğim dibi bir an önce yapmamız yönünde.boğalar kızmasın gayrı ama düşüş istiyorum.hepimizin menfaati için.
[QUOTE=bull market;93333]Bende çıkmıyo sabahtır valla gcık kaptım niye çıkmıyo şimdi, pc mi bozuktur nedir?
Bide benim gönderilerde iforex reklamı çıkıyo kıl oldum bu reklama, mahsus bende çıkıyo gibi geldi bana, yatırma başlayın butonunu düzeltsinler bari yaaa..[/QUOTE]
teşekkürde günlük sınırlama vardı bir ara belki ondandır.
reklam bendede çıkıyor.
yaw bu piyasanın efegesi döçesi nerde
birisi şunları dürtsün loow burda da bi piyasa vardı hatırladınız mı diyerekten.
[quote=parderi;93334]Hayret bi şeydir ya. Dow'a baktık geceden full uzun girdik. Netekim dow + kapadı . Tamam bu defa pabuçları yeniliycez dedim. Şu hale bak . Dakkalıktan tutta aylığa kadar hepsi satta.
Ama bozmıycam pozisyonu. İnadım İnat. Gazetem iki kanat.[/quote]
Pardericim,
Senin long olmandnhemen önce sinemalarda oynayan "Ayuların Aşkı" filmini izlemedinmi..Başrolde benle DOW vardım..Ben DOW la ayu ayu meşkederken, DOW metresim olarak istediğim her şeyi yaparken ve beni meşgul ederken, burdaki eşimiz VOB yemiş bitirmiş bizi..aaahhhh bi döndün baktım cepte beş kuruş kar yok...Filmin mesajı : Oynaştığın kişiye değil evli olduğun kişiye odaklan..:..::..:
[QUOTE=jelibon;93337]teşekkürde günlük sınırlama vardı bir ara belki ondandır.
reklam bendede çıkıyor.[/QUOTE]
Ama olmazki, bugün daha yeni girdim forumu ve hiç teşekkür etmedim, yanlışlıkla beni sınırladılar anlaşılan.
Bu reklam şimdi görüyorum herkesde çıkıyor:)
[quote=unlimitted;93338]yaw [B]bu piyasanın efegesi döçesi nerde[/B]
birisi şunları dürtsün loow burda da bi piyasa vardı hatırladınız mı diyerekten.[/quote]
paraları kalmamış :..:
ohoooo hergün bi seçim mitingi oluyor...veriyorlar müziği sonuna kadar.. kafa beyin kalmadı artık.. :mad::mad:
Dow a bir dakika saygı durusumu yapıyorlar ne yurt dışındaki hareketler dondu
Bir de küçük not..Diğer forumdaki (VB) ters indikatörler alda...bilginiz olsun diye diyorum
[quote=SEYYAH;93341]paraları kalmamış :..:[/quote]
neye yatırmışlar küne :D
dax, toplayıp 4000-4100 aralığını deneyecektir..
ama bizimkiler bu arada ne yapacaklar bu önemli işte..:)
Aşağı az bi yolumuz daha var gibi sanki sonrasına pc karar verecek bakalım.
[quote=jerfin;93346]dax, toplayıp 4000-4100 aralığını deneyecektir..
ama bizimkiler bu arada ne yapacaklar bu önemli işte..:)[/quote]
dax çıkar vob bakar formasyonu
vob 60 dk guncel durum grafigi
29850 altı olmazsa kırmızı çember içerisinde kalmaya devam eder.
[IMG]http://img17.imageshack.us/img17/1652/60dkkak.png[/IMG]
[QUOTE=marakes;93348]dax çıkar vob bakar formasyonu[/QUOTE]
yurtdışının tepki çıkışı bitene kadar bizi bir süre daha yatayda tutabilirler.. ama artık o kadar sıkıştık ki uzun süre tutamayacaklar yatayda gibi..
Hah valla teşekkürü buradan edeyim sn. haguan, bende buna istinaden uzuna geçtiydim, daha doğrusu ağır hareketlerde olsa olsa burada yataylık ve sonrasında bir yukarı denemesi olabilir diye, saygılar...
ooooooooo
ne bu kontrat miktarları ya.
ne trade olur ne bilmem ne.
hayret yani.
efg falanda bundan yok.
korkuyor herkes.
100 puan gıpraşma yok.
az önce aldığım fısıltı gazetesi haberine göre devlet su işleri çok ama çok sağlam zarar ettiği için, uzunca bir süre piyasalardan uzak kalacağını, kurum adına işlem yapılmayıp sadece müşteri bazında işlem yapılacağını karara bağlamış.
ne kadarı doğru bilemem...
adı üstünde, fısıltı gastesi. :..:
[quote=bull market;93351]Hah valla teşekkürü buradan edeyim sn. haguan, bende buna istinaden uzuna geçtiydim, daha doğrusu ağır hareketlerde olsa olsa burada yataylık ve sonrasında bir yukarı denemesi olabilir diye, saygılar...[/quote]
birşey değil sn bull
yukarıdaki grafikte 29850 kanal destegi yakın planla bakıldıgı icin keyfen cizilmiş gibi gozukebilir.
İçini koyulttuğum kırmızı kanalın onemi geçmişten geliyor.
Bir de HEXEN plans alsak çok şık olacak...Ayrıca MBM nin yorumlarını da görmek isterim
dalışa geçiyorum şambiyelin havası söndü
kısaya devam.. yanlız çok kırgınım py'ye.. sabah yukarı gap yapmadı ve bana kısaları fulleme imkanı vermedi..
artıramıyorum kısaları.. dax düzeltmesini yaptı 4.000 e doğru fişekleyecek ondan çekiniyorum..:)
[QUOTE=jerfin;93358]artıramıyorum kısaları.. dax düzeltmesini yaptı 4.000 e doğru fişekleyecek ondan çekiniyorum..:)[/QUOTE]
19 şubatta başladı sistemim sık sinyal vermeye short dedi şimdi fekat arttıramıyorum
[QUOTE=fXci;93359]19 şubatta başladı sistemim sık sinyal vermeye short dedi şimdi fekat arttıramıyorum[/QUOTE]
HO'ya dayalı sistemler yatayda iyi çarpar..:)
[QUOTE=jerfin;93360]HO'ya dayalı sistemler yatayda iyi çarpar..:)[/QUOTE]
normalde benim deniz yataydan etkilenmez ama neyse :) mbmyi dürtüyorum usta uyan sabah bitti öğlen oldu kalk diyorum velvela ses yok şambiyelin havasıda bitti peki bu adam nasıl su üstünde duruyor anlamış deyilim.:p
[quote=unlimitted;93345]neye yatırmışlar küne :D[/quote]
paralarının çoğu bizim bu forumdakilerin cebine girmiş durumda hergün 3-5 tüylerini yoluyoruz :..:
israilli genetikçilerin bulduğu tüysüz tavuğa döndü ikiside :..:
aşağıda EFG-DSI nin güncel hallerini görebilirsin :..:
hexen baba neredesinn ??
[QUOTE=furkan;93363]hexen baba neredesinn ??[/QUOTE]
furkan adam diyor işte şu an grafikte plan yapmak uygun değil diyor .nezaman hexen baba grafikte plan yapamasa piyasada hep çarpmaca oluyor bende tum zararı ozaman yapıyorum :(
[QUOTE=bull market;93340]Ama olmazki, bugün daha yeni girdim forumu ve hiç teşekkür etmedim, yanlışlıkla beni sınırladılar anlaşılan.
Bu reklam şimdi görüyorum herkesde çıkıyor:)[/QUOTE]
Reklam en son mesajda çıkıyor. Son mesaj kiminse onun mesajında çıkıyor. Sende iforex çıkıyor ben de fazla kilolarınızdan kurtulun diyordu. Teşekkür işi saat 00:00a göre değil ilk teşekkürden 24 sonra saat sonra oluyor sanırım.
[QUOTE=Astatin;93344]Bir de küçük not..Diğer forumdaki (VB) ters indikatörler alda...bilginiz olsun diye diyorum[/QUOTE]
HN VN FE HT VB KB AT HV BM gibi siteler var da benim bildiğim VB=VoBorsa burası oluyor. Karıştırmış olmayasın. :confused:
[QUOTE=gacırt;93364]furkan adam diyor işte şu an grafikte plan yapmak uygun değil diyor .nezaman hexen baba grafikte plan yapamasa piyasada hep çarpmaca oluyor bende tum zararı ozaman yapıyorum :([/QUOTE]
öyle zamanlarda sadece izlemek en iyisi aslında.. pozisyonsuz yönü daha sağlıklı tahmin edebiliyorsun.. bir de trendin tersine tepkiye poza girmek çok sakıncalı.. ciddi zararlar öyle yazılıyor malesef..:(
[QUOTE=gacırt;93364]furkan adam diyor işte şu an grafikte plan yapmak uygun değil diyor .nezaman hexen baba grafikte plan yapamasa piyasada hep çarpmaca oluyor bende tum zararı ozaman yapıyorum :([/QUOTE]
seninle hemen hemen aynı işlemleri yapıyorduk dimi ? bende yazıyorum yanii mrk etme kıstırıcaz kuyruktan bir günn çıkıcak zararlar
[QUOTE=SEYYAH;93362]paralarının çoğu bizim bu forumdakilerin cebine girmiş durumda hergün 3-5 tüylerini yoluyoruz :..:
israilli genetikçilerin bulduğu tüysüz tavuğa döndü ikiside :..:
aşağıda EFG-DSI nin güncel hallerini görebilirsin :..:[/QUOTE]
Bu tavuğu neden bulmuşlar ki? Ne işe yarayacakmış?