Ama ya sistem haklı çıkarda tekrar aşağı göçerse o zaman çok bozulacam :(
Printable View
Ama ya sistem haklı çıkarda tekrar aşağı göçerse o zaman çok bozulacam :(
[quote=Altan;276464]mayday mayday..gemi su aldı ağbi..bi deyiver hele:))[/quote]
ben veriden önce vermiştim telsiz anonsunu.
önce aşağı sonra yukarı deyü :)
zorla bakalim efg senden buyuk allah var....makasla bukadar oynanmazki kardesim makasi 4 kere esitleyip acsan adami batirirsin
[QUOTE=Sekube;276472]Kayahanın mesajı yazış saati 16.29.Tam da 16.30 barında 15 lik lerde müthiş bir dönüş yapmışız...[/QUOTE]
Ya hadi yazmayayım
yazıları artık anlık ters etki yapmaya başladı işsizlik verisi mübarek.
haftasonu riskini almak istemeyenler satsın, pazartesi gap ile açalım artık
bu yatay piyasa referanduma kadar sürebilir...öyle bir senaryom var...
ya tutarsa...
77.775 aşılırsa vazgeçerim ama...
VAY BE 2 GÜNDE 1400 PUAN KAYIP BU NE ŞİMDİ YAHU SİSTEM BUNU NASIL BECERDİN YA .boks.
76 üstü istop kısa devam .. bu poz çok bunalttı beni ..... maliyet 76 istop 76nın biraz .. üstü ..... histop olmazsam geceyede kısa devam ....
[quote=selçuklu;276487]76 üstü istop kısa devam .. bu poz çok bunalttı beni ..... maliyet 76 istop 76nın biraz .. üstü ..... histop olmazsam geceyede kısa devam ....[/quote]
yaninadyim patron girilmez ama geceye short haftaya short onumuzdeki hafta long olacam ama:)))insallah bu pazartesi olmaz:(
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/6cf5c6ed.png[/IMG]
birdaha 75 altında heralde artık 74200 e gelir !!!!!!!!!!! *************** sadece yıldız pehhh
Haftasonuna şort giriyorum sistem hala sat ama ben tedirgin oraı ayrı bi konu
'' ihtiyar ayular tedirgin ''
[QUOTE=a.kaya;276493]Haftasonuna şort giriyorum sistem hala sat ama ben tedirgin oraı ayrı bi konu
'' ihtiyar ayular tedirgin ''[/QUOTE]
Ona ihtiyar ayı yerine bezgin ayılar desek daha iyi olacak.