250 ye stop koyarak yemek molası,kolay gelsin,afiyet olsun herkese..
Printable View
250 ye stop koyarak yemek molası,kolay gelsin,afiyet olsun herkese..
Günde beş vakit 'hexen bizi diskoya götür' diye tempo tutulursa Hexen baba da 'durun hele önce kendim gideyim' der elbet, zaten o gün bu gün Hexen baba foruma daha az ugrar oldu.
(polemık olmasın, kımseyı işaret etmıyorum)
:):)
[QUOTE=furkan;93368]seninle hemen hemen aynı işlemleri yapıyorduk dimi ? bende yazıyorum yanii mrk etme kıstırıcaz kuyruktan bir günn çıkıcak zararlar[/QUOTE]
evet çok dikkatimi çekti hep seni gozler oldum. aynıydık ama son zamanları takip edemedim
[quote=VOBiX;93369]Bu tavuğu neden bulmuşlar ki? Ne işe yarayacakmış?[/quote]
bilmiyorum VOBIX açıkçası kafada yormadım.filistine karşı asker olarak kullanacaklar herhalde dangalaklar hahahahahahah :..:
anca bunlarlan savaşabilirler çünkü.öteki türlüsüne YÜREK lazım YÜREEEEEKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!
seyyah hani takımları vericektin yine kıyafetsiz daldım ve üşüyorum. köpeng balıkları çıplak deriye daha sık saldırıyormuş
[quote=VOBiX;93366]HN VN FE HT VB KB AT HV BM gibi siteler var da benim bildiğim VB=VoBorsa burası oluyor. Karıştırmış olmayasın. :confused:[/quote]
wild wild west :) in türkçesi..vahşi batı..:..:karışıklık yok..bu arada oha dedim..o kadar var mı yaw site
[quote=jerfin;93357]kısaya devam.. yanlız çok kırgınım py'ye.. sabah yukarı gap yapmadı ve bana kısaları fulleme imkanı vermedi..[/quote]
mazohistmisin sen?:D
[QUOTE=VOBiX;93369]Bu tavuğu neden bulmuşlar ki? Ne işe yarayacakmış?[/QUOTE]
Tavuk kesimhanelerinde tüy yolunması en büyük maliyetlerdendir.
Ama bizim tüylerimizi maliyetsiz bi şekilde ve hatta karla yoluyorlar.
[QUOTE=VOBiX;93369]Bu tavuğu neden bulmuşlar ki? Ne işe yarayacakmış?[/QUOTE]
Bu tip canlılar için GDO ifadesi kullanılır, yani GENETİĞİ DEĞİŞMİŞ ORGANİZMALAR! Aslında şu an pazarlarda merketlerde satılan domates,vb meyvelerde gdo tanımına girer! AMON RA derki yemeyiniz yedirmeyiniz!
dolar 1.738...çok fazla ateşi var.eger dolar 1750 yi aşarsa dikkat derim..7 yılda aralıklarla 4 kere test edilen direnç kırılırsa,eyvah derim..hedef (1,750-1,200=0,550 ... 0,550+1.750=2.300) hedef;2.20-2,30 ..tamamen sahsi kanaatimdir..
NE oldu aniden düşüşe geçtiler?
:D[quote=abka;93379]dolar 1.738...çok fazla ateşi var.eger dolar 1750 yi aşarsa dikkat derim..7 yılda aralıklarla 4 kere test edilen direnç kırılırsa,eyvah derim..hedef (1,750-1,200=0,550 0,550+1.750=2.300) hedef;2.20-2,30 ..tamamen sahsi kanaatimdir..[/quote]
Hayır sayın abka.......ortak kanaatimizdir:D
[QUOTE=bull market;93380]NE oldu aniden düşüşe geçtiler?[/QUOTE]
akılları başına geldi..
[QUOTE=furkan;93382]akılları başına geldi..[/QUOTE]
Hımm evet olabilir, bende kısaya döndüm olmaz böyle dedim:)
Dolara bakın yaww..spot 1.741...Fincan Kulp tamamlanmaya gidiyor...Benim bildiğim FK bi oldumu, kırk gün kırk gece şölen yapılır ayı pirzola eşliğinde
[QUOTE=Astatin;93381]:D
Hayır sayın abka.......ortak kanaatimizdir:D[/QUOTE]
1.80 den itibaren kademeli long yapacagım..uzun zamandır dövize bulaşmamıştım..dövizde stopaj var .
[QUOTE=bull market;93383]Hımm evet olabilir, bende kısaya döndüm olmaz böyle dedim:)[/QUOTE]
29500 bugun kırmayabilrler ama en az 3işgünü düşüş var bence :) şahsi görüştür sadece..
[QUOTE=Astatin;93376]mazohistmisin sen?:D[/QUOTE]
eveetttt:..::..:.dng
Bay SAZAN'ın planetery harmonics (gurt taburları) analizine ihtiyacımız olan zamanlardayız..Ama maalesef ortada yok :(...
Kendimi çelik halatlarla sistemime bağladım...
Bugün 29500-29600 aralığına insinlerde, yarın 29000 i aşağıya geçeriz heralde:)
[QUOTE=Astatin;93384]Dolara bakın yaww..spot 1.741...Fincan Kulp tamamlanmaya gidiyor...Benim bildiğim FK bi oldumu, kırk gün kırk gece şölen yapılır ayı pirzola eşliğinde[/QUOTE]
aylar önce ben dolar 2 olacak derken millet bana gülüyordu.:..::..: hiç inancımı kaybetmedim, şimdi meyvelerini alıyorum.. zıp zıp zıp..:..::..:
dolar teminatı ne kadar..
hadi bakalım kolay gelsin :)
[quote=abka;93391]dolar teminatı ne kadar..[/quote]
180 ........
[QUOTE=abka;93391]dolar teminatı ne kadar..[/QUOTE]
180 tl.. kaldıraç daha cazip endeks kontratlarından.. ama %10 kardan vergi var..:..: ne yapalım kazanalım da veririrz vergimizi..
[QUOTE=parderi;93334] Dakkalıktan tutta aylığa kadar hepsi satta.
Ama bozmıycam pozisyonu. İnadım İnat. Gazetem iki kanat.[/QUOTE]
Desemde gazetemin bi kanadını kaptılar. Bari öbür kanadını versemde. Esas kanatları kurtarsak.üüü
benim tahminime göre dolar 5.3.3 e başladı... seyyah nerdesinnn..:D:D
general Motors Abd Devletinden Ek Kredi Istedi-cnbc-e
gm:Mali Yetersizlik Yaşarsak [B][COLOR=red]Iflas[/COLOR][/B] Yasasina Başvurabiliriz-cnbc-e
GENERAL MOTORS, 2011`E KADAR ABD HUKUMETINDEN YAKLASIK 30 MILYAR DOLAR KREDI ALACAGIZ - CNBCE
[quote=abka;93391]dolar teminatı ne kadar..[/quote]
Tahmin edeyim..Endeks kontratlarının uzlaşma karlarından dönen para ile USD long açıyorsun...benim gibi:..::..:
kötü oldu be şortlarımı erken kapatmışım bezdirdiler bende verdim.kafam bozuldu şindi...
[quote=marakes;93397]general Motors Abd Devletinden Ek Kredi Istedi-cnbc-e[/quote]
O kadar krediyi bana verseler ben araba değil uzay mekiği yaparım be..
istesek mi o kadar olmasa da binde bir i kredi:)
[quote=SEYYAH;93401]kötü oldu be şortlarımı erken kapatmışım bezdirdiler bende verdim.kafam bozuldu şindi...[/quote]
Üzülme Pamık..Senin post biz Kamçatka ayuları gibi koyu kafkerengi değil, ısrarcı olmaman soft ayu olmandndır:))):))) Ama iyisin sen iyi..Gördüğüm kadarıyla tradelerin başarılı ve stressiz...:..::..: Önemli olan da bu..
ayı şenliği başladı..:)) düşen kanal desteğimiz 29.000 de..
kolu kestik.
kan kaybından gitmesek bari...
[QUOTE=Astatin;93402]O kadar krediyi bana verseler ben araba değil uzay mekiği yaparım be..[/QUOTE]
şöyle deniz altında eglenicegim alet icat eden olsa servetimin%70ini feda ederim
HIMMM, nihayet satış furyası ve kırılım gerçekleşiyor...
29850 shortladım bakalım neler olcak
Daha karpuz kesecektik nereye gidiyor bunlar.