şu resimler ortalgı bıraz fazla sulandırmıo mu syn kayahan?
Printable View
şu resimler ortalgı bıraz fazla sulandırmıo mu syn kayahan?
[QUOTE=kayahan;93451]...........................[/QUOTE]
haddini aşma, burada bayanlarda var.
dengeleri kafanda kuramıyorsun.
bende kalkıp iç çamaşırlı erkekmi asayım.
analiz ver bekliyoruz hala senden.
Heyecan yapmayın bence hele bir 14:45 olsun.
[quote=VOBiX;93450]yemek parasıyla fazlasıyla çıkmış .brv[/quote]
çorba pilav yaptık altı üstü ama sağolsunlar kuzu çevirme parası vermişler 1 saatte :)
[quote=marakes;93446]İngiltere Merkez Bankası(BOE), faiz oranlarını 50 baz puan indirdi.
İngiltere Merkez Bankası(BOE) Komite toplantısının ardından yapılan
açıklamaya göre, faiz oranları yüzde 1.00'den yüzde 0.50'ye çekildi.
Piyasalarda da BOE'nin faizleri 50 baz puan indirmesi bekleniyordu.
BOE'nin bir sonraki toplantısı 8-9 Nisan tarihlerinde yapılacak.[/quote]
kim korkar iki hortlakdan...cesede aşı işe yaramaz
o ne ya forum xxx olmuş :)
[quote=YAVUZHAN;93457]o ne ya forum xxx olmuş :)[/quote]
Forum değil kayahan....Aşka geldi
[quote=kayahan;93442].lelele.lelele.dng.kom
TL KAGITTAN KAPLAN!!.lelele[/quote]
eurodan şerefli olacak ilerde
Bu arada şeytanın avukatlığını yapayım ; Trendler böyle voliatil ve ters hareketlerin bol olduğu seanslarla başlar ve biter....Sisteme riayet çok muhim..Nasılsa 27000 olacak diye tepkilere tepkisiz kalmayalım..Hem dolar hem endeks için..Sistem şart...
Nasılki bu hafta 3000 puan en az yukarı bekliyorumla olmuyosa bu işler 3000 aşağı bekliyorumla da olmaz :) Sistem sistem sistem
yigidi öldür hakkını ver demisler
Kayahan aylar önce bu büyük düşüşü bildi
o yuzden tebrikler
60 dakıkalık grafikteki 29850 seviyesinin altına geldiğimiz için artık yakın plan bakmak daha dogru olur.
buyrun vob 15 dakikalık yakın plan
[IMG]http://img23.imageshack.us/img23/9881/15dakikalkvob.png[/IMG]
buralardan longluyorum 29100 stop olmak üzere
[QUOTE=Astatin;93460]Bu arada şeytanın avukatlığını yapayım ; Trendler böyle voliatil ve ters hareketlerin bol olduğu seanslarla başlar ve biter....Sisteme riayet çok muhim..Nasılsa 27000 olacak diye tepkilere tepkisiz kalmayalım..Hem dolar hem endeks için..Sistem şart...
Nasılki bu hafta 3000 puan en az yukarı bekliyorumla olmuyosa bu işler 3000 aşağı bekliyorumla da olmaz :) Sistem sistem sistem[/QUOTE]
benim sistemim yok ama..:D
[QUOTE=jerfin;93464]benim sistemim yok ama..:D[/QUOTE]
aaa öyle deme.
[B]Sistemsizseniz ,sistem[B][COLOR="Red"]sizsiniz[/COLOR][/B] :D[/B]
hisse grafikleri ben zor tepki veriririm diyor..:)
kısa devam...
[quote=ESAY.RUL;92442]Öngörüde bir değişiklik yok. 725 altındaki SPX türbülanstadır ve 680 i hedefleyecektir. (türbülans: 680-725 bandında herhangibir yerden, daha düşük periyotlu analizlerle tespit edilecek destek ve direnç noktalarının tespiti mümkündür. Ancak hem yatırımcı hem trader açısından şu aşamada pozisyon değiştirmeye gerektirecek bir durum yoktur).
VOB30 daki "güçlü" duruşun olası bir açıklaması:
IMKB ile DJI (veya SPX) karşılatırılırken, yurtdışının diplerini yenilemesine rağmen IMKB nin yenilemediği ve bu nedenle IMKB nin güçlü durduğu şeklindeki yorumlarda "rölativite " kavramı ile açıklanacak bir sistematik hata olduğunu düşünüyorum. Şöyle ki, ne teknik olarak ne temel olarak IMKB nin önceki hareketinin mi yoksa mevcut hareketinin mi "olağandışı" olduğunu tespit etmek olanaklıdır. Yani, biz geçen sefer daha mı çok düştük yoksa bu sefer mi az düştük sorusunun herkes tarafından kabul edilebilir mantıklı bir yanıtı yoktur. trader için bu sorunun yanıtının da bir önemi yoktur.
Bugünkü VOB hareketinin muhtelif açıklamaları yapılabilir. Olası mantıklı açıklamalar içinde bana en mantıklı gelenlerden biri; Piyasa düşük açtırılmış, biraz gevşetildikten sonra, 500 puanlık bantta yukarı ve sıkışık bir hareket gözlenmiştir. 5 dklık sistemlerin neredeyse tamamının 200 puanlık değişimlerde pozisyon değiştirdiği ve diğer yandan gün boyunca kısa pozisyon açmanın "yanlış", "uzun" pozisyon açmanın doğru gösterildiğini de buna eklerseniz, bugün büyük eller tarafından "mal devri" yapıldığını söyleyebiliriz. (500 puanlık bantta yukarı harekette kısa açanlar stresli ancak uzun açanlar gayet rahattı..kayıplar rahat olunduğu zaman başlar..en azından benim için hep öyle olmuştur). Ama bu yorumda da algıda seçicilik olabilir, çünkü satırların sahibi de kısa pozisyondadır :)
Sonuç: Kısa pozisyonları değiştirmek için bir neden yoktur[/quote]
Tebrikler abi :) Kısaları ısrarla tutarken spx in 725 ine baktım ..bir de sisteme
elbette tek yön duygusu işe yaramıo pek..yenı bandımız 4*0*0 450 oldu bu arada
gm %"13 asagıdayms açılıs oncesnde
dax, desteğine geldi.. buradan tepebilir... şimdi kendi grafiklerimizi mi baz alalım, dax'ı mı...heyk
ew ciler tebriği haketti..
3.dalga diye diye düşürdüler piyası valla :)
İMKB 100
23172 aşagı kalıcı kırılırsa , 4 nolu tepki çıkışının onayıdır. ÜÇGEN DÜZELTME bitmiş olacaktır.
Eger 23172 aşagı hacimli geçilirse 5 nolu düşüş başlar. bu durumda 5.5.1 in hedefi 20867 olur.
Yatırım tavsiyesi deyildir , amatörce bir paylaşımdır.
Bütün üye arkadaşlara ve misafir konuklara bol şanslar.
ECB faizi indirdimi görün siz şenliği...
[QUOTE=saganak;93472]İMKB 100
23172 aşagı kalıcı kırılırsa , 4 nolu tepki çıkışının onayıdır. ÜÇGEN DÜZELTME bitmiş olacaktır.
Eger 23172 aşagı hacimli geçilirse 5 nolu düşüş başlar. bu durumda 5.5.1 in hedefi 20867 olur.
Bütün üye arkadaşlara ve misafir konuklara bol şanslar.[/QUOTE]
teşekkür hakkım bitmiş teşekkürler
dikkat 23000-23200
in kırılması
20900 ü
getirir.
kılılmazsa başka.
sevgiler.
[QUOTE=saganak;93472]İMKB 100
Bütün üye arkadaşlara ve misafir konuklara bol şanslar.[/QUOTE]
vay be okumadan aynı şeyleri yazmışım.
sevgiler.
gelen haber büyükleride terste bırakmış gözüküyor..
hazırlıksız yakalanmışlar sanki ?
[IMG]http://i39.tinypic.com/mmz7tt.gif[/IMG]
[quote=saganak;93472]İMKB 100
Bütün üye arkadaşlara ve misafir konuklara bol şanslar.[/quote]
.brv.brv.brv+.+.
ufak yukarılarla buralar destek tır tamam dıyenlerı mallandırıp yıne asagı basıyolar
akşama kısa kalırım diyen varmı ?
[quote=bull market;93473]ECB faizi indirdimi görün siz şenliği...[/quote]
faiz indirirse ne olur
5 dk larda mini bir ikili dip oldu gibi...bence
[quote=YAVUZHAN;93480]akşama kısa kalırım diyen varmı ?[/quote]
ben kısaları kapattım longa geçtim
belki dataya kadar alabilirler
datadan sonra karar vermek en mantıklısı gibi duruyor
[quote=TIFIL;93482]5 dk larda mini bir ikili dip oldu gibi...bence[/quote]
2 martta görülen 29425/29450 seviyesinde tutunma çabaları var gibi ama bu havada ne kadar başarılı olur ayrı..
arkaya yaslanma sezonu başlamıştır spotta 22250deki gap ilk hedef..sadece görüştür saygılar.
[quote=YAVUZHAN;93480]akşama kısa kalırım diyen varmı ?[/quote]
geceye short trend yönünde olur bence mantıklı
[quote=Fantom;93483]ben kısaları kapattım longa geçtim
belki dataya kadar alabilirler
datadan sonra karar vermek en mantıklısı gibi duruyor[/quote]
ben kısa kalmam geceye..
mutlak realize ederim diye düşünüyorum.
gün içi stop seviyem 29600
[color=#FF0000][b] 05.03.2009 14:45:22 ECB FAİZ ORANLARINI BEKLENDİĞİ GİBİ 50 BAZ PUAN İNDİRDİ [/b][/color]
Avrupa Merkez Bankası(ECB) faiz oranlarını beklendiği gibi 50baz puan indirdi.
ECB'nin bugünkü İcra Kurulu'nun toplantısının ardından, faiz oranlarının yüzde 2.00'den yüzde 1.50'ye indirilmesine karar verildi.
Analistlerde, ECB Para Politikası Kurulu'nun faiz oranlarını 50 baz puan indireceğini tahmin ediyorlardı.
Banka en son Ocak ayında faiz oranlarını 50 baz puan indirmişti.
Avrupa Merkez Bankası'nın bir sonraki toplantısı 2 Nisanda yapılacak. Foreks Haber Merkezi
ECB beklenti kadar faiz indirdi diye dax ı alıyolar iyimi?
[QUOTE=bull market;93489]ECB beklenti kadar faiz indirdi diye dax ı alıyolar iyimi?[/QUOTE]
kayahan yasaklanmış sanırım onun yerine söyleyim..kurtaramazlar böyle uzatmaları oynuyor kagıttan kaplanda yıkılıcak hepsi yanıcak biticek ona göre
aldılar ama sert ce de geri geldi..kademe olmadgı ıcın bı yone cok sert hareket olabılıyo sanıırm