abi son saat 75 - 76 hareketi çok koydu bana :( hevesim kaçtı ühühühü
Printable View
abi son saat 75 - 76 hareketi çok koydu bana :( hevesim kaçtı ühühühü
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/9085a430.png[/IMG]
seLçukLu abi sayım plz :( ühühühü
seagate patron ... yeşil canavardan korktum ben ... üvvvvv ... sayımlar exxx olacak gibi abi ..... o canavarı koymasan iyiydi bence .. üvvvv .:(:( .. trader patron yapsın sayımı .. .. üvvvv
he arabayı satacam bende teminat yetmez galiba pzrtesi üwwww
77500 e göre ayarlayayim ben teminatı evidemi satsak ühühühüühühü ühühühüühühhü ne kazık yedim cuma yaa :( unutamammm psikolog masrafı üstüne 10 seans 300 den 3000 de ordan kol saatimide mi satsam ne :(
[QUOTE=seagate;276718]77500 e göre ayarlayayim ben teminatı evidemi satsak ühühühüühühü ühühühüühühhü ne kazık yedim cuma yaa :( unutamammm psikolog masrafı üstüne 10 seans 300 den 3000 de ordan kol saatimide mi satsam ne :([/QUOTE]
eski bir trader atasozu der ki :
"En karlı gün vob oynamadığım gündür " :o:o:o:o:o
daytradele çok alakası yok ama .. burayada koyayım gafı ..kanallar .... renkleri güzel oldu .. ühüühühühüh .. üvvvvvv ...kanal kesişimi beyaz bölge ....paralelkenar önem yeresi ... testereye benziyor zaten .... :o:o::::::
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/13354f20.png[/IMG]
10-15 gün sonra düşüş trendi başlar diye düşünüyorum üwwwww bakalım 1550 puanı 3 günde yaptık 1400 puan ı 1,5 günde verdik üwwwwwwww
Flaş haber geçeyim..gazetelerden önce..ehuehue
Yeni Kar. Kuv. Kom. Erdal Ceylanoğlu... Onun boşalttığı yere de Hayri Kıvrıkoğlu geliyor. Gen. Kur. Bşk. Işık Koşaner oluyor beklendiği gibi.
[quote=Astatin;276738]Flaş haber geçeyim..gazetelerden önce..ehuehue
Yeni Kar. Kuv. Kom. Erdal Ceylanoğlu... Onun boşalttığı yere de Hayri Kıvrıkoğlu geliyor. Gen. Kur. Bşk. Işık Koşaner oluyor beklendiği gibi.[/quote]
erdal ceylanoğlu istenmeyen isimdi.bildiğim kadarıyla sincandaki tank yürütme emrini eren komutandı o.
hayret
ama sanmıorum böyle olacağını benden söylemesi.
[quote=a.kaya;276731]10-15 gün sonra düşüş trendi başlar diye düşünüyorum üwwwww bakalım 1550 puanı 3 günde yaptık 1400 puan ı 1,5 günde verdik üwwwwwwww[/quote]
abi bende hep kısa gittim ama aralarda yaptığım uzun pozisyonlardan para kazandım
hihihihihihihi.keşke hep uzun gitseymişim dedim içimden.
bu hafta 1800 puan kardaydım.darısı gelecek haftaya.ama gecede poz kalmamak şartıyla
jelibon üstad bant hareketi dedi,akşamlarıda sert hareketler olabilir dışarıda.o yüzden daytrader oldum şimdilik.
inşallah güzel bir trend yakalarız üstad sayesinde
saygılarımla
bu aradanickimi değiştiremiyorum.
imzamı PASSAT olarak atıyorum artık
bol kazançlar
PASSAT
[quote=kardeşiniz;276745]erdal ceylanoğlu istenmeyen isimdi.bildiğim kadarıyla sincandaki tank yürütme emrini eren komutandı o.
hayret
ama sanmıorum böyle olacağını benden söylemesi.[/quote]
Genelkurmay Başkanı Org İlker Başbuğ, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na Necdet Özel'i önerdi. Ancak teklif Özel'in 2013'te Genelkurmay Başkanlığı'nı önleyeceği için Erdoğan "Haksızlık olur" görüşünde
Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un, Kara Kuvvetleri Komutanlığı için Orgeneral Hasan Iğsız ısrarından vazgeçerek Orgeneral Necdet Özel'i önerdiği öğrenildi. 2. Ordu Komutanı Orgeneral Özel geçen haftaki Yüksek Askeri Şura'da (YAŞ) Jandarma Genel Komutanlığı'na atanmıştı. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner'den sonra 2013- 2017'de Genelkurmay Başkanı olması beklenen Org. Özel'in bu göreve atanması halinde Karargah yolu kapanıyor.
Başbakan Tayyip Erdoğan'ın da bu nedenle "Özel'e haksızlık olur" gerekçesiyle teklife sıcak bakmadığı öğrenildi. Başbuğ'un, teklifinin kabulü halinde Jandarma Genel Komutanlığı için de Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Aslan Güner'i önerdiği belirtildi.
SABAH, Başbakan Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ arasında önceki akşam gerçekleşen görüşmenin ayrıntılarına ulaştı. Alınan bilgilere göre, Başbakanlık Resmi Konutu'nda bir saat süren görüşmede Org. Başbuğ, Org. Hasan Iğsız dışındaki bir ismi Kara Kuvvetleri Komutanlığı için teklif etti. Başbuğ, 4 Ağustos akşamı 30 Ağustos itibariyle Jandarma Genel Komutanlığı'na atanan 2. Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel'i Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na önerdi. Ancak yeni bir formül geliştirilmezse Org. Özel'in önü tıkanacak. Çünkü bu yıl Org. Başbuğ'un yerine atanması beklenen Org. Işık Koşaner Genelkurmay Başkanlığı'nda yaş haddi nedeniyle 3 yıl kalacak. Özel de 2 yıl Kara Kuvvetleri Komutanlığı yapabileceği için kadrosuzluktan emekliye sevk edilecek. Erdoğan'ın da bu gerekçelerle Org. Başbuğ'un "Necdet Özel" teklifine sıcak bakmadığı ve "Bu Sayın Özel'e haksızlık olur" dediği öğrenildi.
sayın özelin önünü kesmemek için bu atamaya onay verilmiş gibi duruyor