[QUOTE=Fantom;93481]faiz indirirse ne olur[/QUOTE]
beklentiden fazla indirseydi kötü olurdu kısa vadede, ama beklenti kadar olunca şimdi bekleme modunda olucaz, poz değiştirmeden yön ne tarafa bakıcaz...
Printable View
[QUOTE=Fantom;93481]faiz indirirse ne olur[/QUOTE]
beklentiden fazla indirseydi kötü olurdu kısa vadede, ama beklenti kadar olunca şimdi bekleme modunda olucaz, poz değiştirmeden yön ne tarafa bakıcaz...
[QUOTE=YAVUZHAN;93477]gelen haber büyükleride terste bırakmış gözüküyor..
hazırlıksız yakalanmışlar sanki ?
[/QUOTE]
maalesef biriside ben.
Ge cfo: Ge capıtal`e ılıskın endıseler abartılı
ge cfo: Kısa vadleı nakıt sıkısıklıgına yol acabılecek bır durum yok
ge cfo: Ge capıtal yılın ılk ceyregını karla tamamlayacak
-matrıks-
shortculara artık geceleri rahat yok haberlerle olucak düşüşü mümkün oldugunca ertelemeye calısıcaklar bu yuzden sabırlı ve kaldıracı guzel ayarlamalıyız sonunda cok guzel kar bırakabilir bu hareket
1/3 ünü kapadım kısaların..
kar cebe yakışırmış :)
Fakat geceye kısa kalmak o kadarda kötü bişey gibi görünmüyor, bence uzunda kalmak riskli..
[QUOTE=jelibon;93453]haddini aşma, burada bayanlarda var.
dengeleri kafanda kuramıyorsun.
bende kalkıp [COLOR="Red"][B]iç çamaşırlı erkekmi asayım.[/B][/COLOR]
analiz ver bekliyoruz hala senden.[/QUOTE]
onu avatara koymuşlardı zamanında .dng
[QUOTE=Fantom;93461]yigidi öldür hakkını ver demisler
Kayahan aylar önce bu büyük düşüşü bildi
o yuzden tebrikler[/QUOTE]
Aylar önce derken?
28000lerden 39000e gitmiştik o zmanlar VOBda para kaç defa sıfırlandı hesapladınız mı?
Piyasa yataya aldı, kısaları realize etmemizi bekliyolar... fırsatını buldukça basarlar artık.. tahmindir...
tepkı yapar mı dıyorum ama dax da krıtık yerlerde bı slaınırsa asagıda yol var..
bull haklı gibi..sımdı yenı short actrmamak ıcn kasarlar da kasarlar
[QUOTE=Astatin;93468]Tebrikler abi :) Kısaları ısrarla tutarken spx in 725 ine baktım ..bir de sisteme[/QUOTE]
Tamam senin biradermiş kurdeleyi geç yazdığı için ondan alıp sana vermiştik. Madem kardeşsiniz sorun yok.
[QUOTE=TIFIL;93482]5 dk larda mini bir ikili dip oldu gibi...bence[/QUOTE]
yataya alıp alçalan üçgene çevirirler onu birazdan.
[quote=parderi;93493]maalesef biriside ben.[/quote]
büyük oynuyorsunuz yani :)
şaka bi yana kastım yüksek montanlı işlem yapanların pek alıcı bulamadıklarıydı..
pasta nın durumuna bakarak söylüyorum tabi teknik bir dayanağı yok.
sonuçta asıl olan fiyatlardır..
pozisyonunuz için borsada fırsatlar bitmez diyebiliyorum ancak..
kolay gelsin,başarılar!
bi GM ciler konuşuyor bi GE ciler...nasıl bir ülkeymiş bu abd arkadaş kendileri batıyor dünyayı da rezil rüsva ediyorlar.
syn yavuzhan bence pastaya göre yeterlı mıktarda kısadalar..zaten gerısı de filler tepısırken cımenler ezılır mantıgı ıle gidiyo..
[quote=VOBiX;93499]Aylar önce derken?
28000lerden 39000e gitmiştik o zmanlar VOBda para kaç defa sıfırlandı hesapladınız mı?[/quote]
büyük düşüşlerden önce yazdı okuduk gördük
Amerika'da yeni sistem, herhalde her yükselişte 1 batık haberi vermek (Daha önce petrol'ün azıcık düşüşünde Boru hattı bombalama/kasırga haberleri gibi). Short'çu olmak varmış. Neyse "Çalışıyım, belki benim de olur":cool:
[quote=excali;93508]Amerika'da yeni sistem, herhalde her yükselişte 1 batık haberi vermek (Daha önce petrol'ün azıcık düşüşünde Boru hattı bombalama/kasırga haberleri gibi). Short'çu olmak varmış. Neyse "[COLOR=red]Çalışıyım, belki benim de olur":cool:[/quote][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Hatırladım bunu :) [/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Bu arada sayın genel yayın yönetmeni, dikkatli ol sana da her an vergi incelemesi gelebilir:..: Sen de bir nev medya sayılırsın[/COLOR]
dow da "100 puan %100 kazanmak demekmidir bunu bilen varmı...yada oran nedir
[quote=marakes;93510]dow da "100 puan %100 kazanmak demekmidir bunu bilen varmı...yada oran nedir[/quote]
gül gibi vadeli var bosverin bana kalırsa
[quote=marakes;93510]dow da "100 puan %100 kazanmak demekmidir bunu bilen varmı...yada oran nedir[/quote]
mini dow kontrat başı 1031$ geceye kalınca 6875$ teminat istiyo kademe başı 5$ kazanç olduğuna göre 100 puanda 500$ kazanırsınız ki bu %100 olmuyor.
[quote=neremy;93511]gül gibi vadeli var bosverin bana kalırsa[/quote]
benımkısı sade merak biyerde ole okudm da:)-8100 6600 farkını dusundm bı an:)
[QUOTE=Fantom;93506]büyük düşüşlerden önce yazdı okuduk gördük[/QUOTE]
bundan öncekilerinin hep sonunda hatta son gününde geldi.
bu sefer ortada geldi.
Vadelide iki üç gün sürecek bir yataylığamı gireceğiz yoksa? bunlardan herşey beklenir, yarında Cuma, açıldığı gibi yatay hareket etmesi yüksek olasılık, spot düşüşe direniyor, ne olacak bu durum yaaa, çok sıkıcı, yarım saatte hareketi çek 3 gün yatay kal, olacak iş değil...
%5 yakışır
[QUOTE=cırcır;93512]mini dow kontrat başı 1031$ geceye kalınca 6875$ teminat istiyo kademe başı 5$ kazanç olduğuna göre 100 puanda 500$ kazanırsınız ki bu %100 olmuyor.[/QUOTE]
cırcır, spfutureler kontrat kaç para lazım geceye ve günlük bilgin varmı ? ..
[QUOTE=Astatin;93516]%5 yakışır[/QUOTE]
neye abi artımı eksimi ? :) vob30a %5 eksi yakışır yaraşır .. altınada %5 artı yakışır ... :) :)
[quote=marakes;93507]syn yavuzhan bence pastaya göre yeterlı mıktarda kısadalar..zaten gerısı de filler tepısırken cımenler ezılır mantıgı ıle gidiyo..[/quote]
vade başından beri olan durumu söylüyorsanız haklı olabilirsiniz..
ben o anki pastaya göre öyle bir yorum yaptım ki o anda en yoğun işlem yapan 10 kurum bazında nette + vardı.
şuan itibariyle - 500 kontrat oldu a da ayrı bir durum..
[quote=selçuklu;93517]cırcır, spfutureler kontrat kaç para lazım geceye ve günlük bilgin varmı ? ..[/quote]
928$ 6188$ mini sp
[quote=YAVUZHAN;93519]vade başından beri olan durumu söylüyorsanız haklı olabilirsiniz..
ben o anki pastaya göre öyle bir yorum yaptım ki o anda en yoğun işlem yapan 10 kurum bazında nette + vardı.
şuan itibariyle - 500 kontrat oldu a da ayrı bir durum..[/quote]
süreklı aynı yone oynamadıklarından buyuk parsaları bı kısım kontratla cevırseler kaymak olur onlara..zaten adam bı elden alıp bı elden satıo arada bızı kandırırsa yönun tersine o da ona yetiyodur..yanlız cok cakallar..kurum bazlı gecen bakmstm vade sonu...kurumun vasfı anlasıldıgnda hemen degıstırıolar
[quote=selçuklu;93518]neye abi artımı eksimi ? :) vob30a %5 eksi yakışır yaraşır .. altınada %5 artı yakışır ... :) :)[/quote]
pozisyonuma bak..meramımı anla:..: nerelerdeydin selçuklu, izmir e gidip sopayı mı vurdun VOB un kafasına
bu arada aralara da efg serpıstırıolar kı heh burdan döner dedırtmek ıcın..akbnk ın belını ıyıce kırmıslar.kürkcell de dagılms
[QUOTE=Astatin;93522]pozisyonuma bak..meramımı anla:..: nerelerdeydin selçuklu, izmir e gidip sopayı mı vurdun VOB un kafasına[/QUOTE]
buralardaydım abi .. anlatırım sonra sana .. :D
ay gozlerime inanamıyorum nolmuş boyle :)
[QUOTE=Fantom;93506]büyük düşüşlerden önce yazdı okuduk gördük[/QUOTE]
Bak şimdi aşağıdaki yazı yazıldığında tarih 15.07.08 ve VOB kapanışı 43,075 errtesi gün en düşük 43,025i görmüş. ve 43,025 altına inmeden 04.08.2008 tarihinde 54,925e kadar çıkmış. Kayahan demişki esas çöküş yarın başlayacak demiş. Sen adam sandığın ve söyledikleri çıkıyor sandığın kayahanı dinleyip 43,075ten kısa açmış olsaydın 17.07.2008de ilk margin callını yiyecektin. Ardından 49,075te de paranı sıfırlayacaktın. Yani 54,000leri bile göremeyecektin. Paran sıfırlandığında bir daha kısa pozsiyon açsaydın 54925te ikinci defa sıfırlanacaktın.
İşkembe-i kübradan sallaması kolay.
Kolaysa gel böyle belgeli konuş.
Ayı piyasasında düşecek dediği noktadan sonra vobda sermayeyi iki defa sıfırlatan biri daha yoktur herhalde. AKayahan ile bir alıp vermediğim yok. adam ters indikatördür. Ve haklı çıakrsa da ilk defa bu dönemde haklı çıkacaktır. Bundan önce her gelişinde diplerde çökecek nidaları atmıştır.
Neden jelibona ya da başka birisine bir şey demiyorum da kayahana diyorum umarım anlaşılmıştır. Bir kere de endeks tepedeyken gelsin özür dileyeceğimi açıklamıştım. Daha bu özrü jhakedemedi. Ters indikatörlüğü devam etmektedir. Çünkü aşağıdaki mesajda da gördüğünüz üzere çöküş başlayacak dediği yerde yükseliş başlamıştır. Hem de 12,000 puanlık.
[QUOTE=kayahan;43051]????????????????????????????????????????????
unutma !!!! yarinki veriler kotu gelecek!!!!
bernanke' nin barutu kalmadi.!!! [B][COLOR="Red"]esas cokus yarindan itibaren basliyacak!!![/COLOR][/B] .kom.dng [/QUOTE]
[QUOTE=cırcır;93520]928$ 6188$ mini sp[/QUOTE]
bunlar daytrademi cırcır yoksa gecelik pozmu ? ... yani ertesi güne poz taşıyıncada mı aynı teminat isteniyor ?
mahallenin kabadayısı iş yatırım geldi lastik patladı..
recoo nerdesiinnnn... bak 28.500 hedefim uzayda bilinmeyen bi galaksi değilmiş dimi...:..:
yeni uzlaşma isterik
bazı kademeler kayboldu vob da
jerfin maşallah dedgın borsa 3 gün çıkamıo:)