necdet özelin önünün kesilmek isteneceğini okumuştum.
eğer böyle yolu açılacaksa bilgi doğrudur o zaman
tebrikler astatin
Printable View
necdet özelin önünün kesilmek isteneceğini okumuştum.
eğer böyle yolu açılacaksa bilgi doğrudur o zaman
tebrikler astatin
[url]http://666kb.com/i/blmqb7rtad0jl15**.png[/url]
günaydın iyi haftalar
vay anasını. sizi seviyorum canım göstergelerim benim. .lelele
Günaydın koçyiğitler,
Şinci yeni komuta kademesindeki komutnnlarla ilgili daha eski zamanlarda ve son zamanlarda yaptığım goguli sörç sonuçlarına bakınca enteresan bir tablo çıkıyor.
-Kar.Kuv.Kom. Erdal CEYLANOĞLU 28 Şubatta tankları Ankara'da gezdiren komutan.
-EDOK Komutanı Saldıray BERK, Erzincan daki cemaat soruşturması / B.Savcı Cihaner davası v.b. ile adı gündeme gelen ve hükünün hiç sevmediği bir komutan. Her ne kadar 3 üncü orduan EDOK a atanması tenzili rütbe dense de, EDOK a bağlı birlikler şunlarmış: Ankara dahil tüm Türkiye deki zırhlı birlikler, Tüm komando okulları, Askeri Okullar, Kara-Havacılık okulları v.b. Zırhlı birlikler kara kuvvetlerinin en ağır birlikleriymiş. Tom Cruise un Walkyre filmini izleyenler bilir. Sonuçta ANKARA'nın en kallavi birlikleri EDOK a bağlı..Bu açıdan enteresan.
-Hayri KIVRIKOĞLU: Eski GKB Hüseyin KIVRIKOĞLU'nun (ki kendisi ABD karşıtı ve cemaat karşıtı olarak bilinir) yakın akrabası...
-Nusret TAŞDELER: Adı pek çok kereler gizli bilgi belge yayınları ile Ergenekon soruşturmasına ilişkilendirilmeye çalışılmış bir general. Atandığı birlik Ege Ordusu..NATO bünyesinde olmayan tek ordumuz yani.
-Bilgin BALANLI : Aynı Nusret TAŞDELER gibi.
-Servet Yörük : Önceki görevi Özel Kuvvetler Komutanı, hani fake çıkan B. Arınç!a suikast iddiasındna sonra gündeme oturan ÖKK ve önceki Genelkurmay başkanları zamanında sürekli büyütülen ve NATO bünyesinden çıkarılan ve ABD nin hoşlaşmadığı ÖKK..
Bana atamalar çok enteresan geldi...
günaydın bol kazançlar...
[quote=Astatin;276738]Flaş haber geçeyim..gazetelerden önce..ehuehue
Yeni Kar. Kuv. Kom. Erdal Ceylanoğlu... Onun boşalttığı yere de Hayri Kıvrıkoğlu geliyor. Gen. Kur. Bşk. Işık Koşaner oluyor beklendiği gibi.[/quote]
Flaş Flaş Flaş..hatta Fil-aş Fil-aş Fil-aş....
Yine gazetelerden önce yine burda... Bugün HSYK da da çıngar çıkacak...:cool:
A-HA (Asti Haber Ajansı):D
Günaydın hayırlı işler.
Günaydın hayırlı işler.
Günaydın hayırlı işler
bol kazançlı haftalar arkadaşlar
mürsel'e de bi kaldır dedik, şeyini çıkardı birader :::
günaydın..
atamalardaki ayrıntılar önemli değil...
önemli olan ,temayül denilen zınpırtının,asla hukukun önüne geçemeyeceğidir..
temayül ,adet demek..gelenek demek..çogunulukla yazılı kukukun olmadığı yerlerde olur...asla vde aslaaaaaaaaaaaa hkukukun önüne geçemez...
genelkurmay başkanı ve tüm generaller bürokrattır..devlet memurudur..
siz memuriyetde hiç,emekli olan personel genel müdürünün,kendisinden sonra geleni seçmesinde ısrarını gördünüzmü..
özelliştirme işleri başkanı.benden sonra şu ahmet bey gelsin diye ısrar edebilir mi...saçmalık olur..efendim neymiş temayülmüş..gelenek..
peki şehit verildiğinde ,halk kime istifa veya yuhhhhh çekiyor...hükümete..madem bedelini,sorumluluk hükümetindir..
3 imzanın 2 si hükümete aittir..elbette ,istediğini seçer....
işte zafer budur...
artık işini bilmeyen ,koyunla teröristi karışıtran,halkı şekillendiren adam başına gelecekleri bilecek....