-
[QUOTE=mordak;28908]evet söylediğim gibi 11410 civarı kapanış...
yarın py miz cd yi takıp başlar çuval dolu kamyonu çekmeye yukarı....
ablacım küsmek yok dedim bak ona göre....
11410 hedefim az birşey şaşmış olsada sistemime tekrar teşekkür ediyorum...[/QUOTE]
Tebrikler sayın Mordak
Ama ben oynamıyorum. Yine bunlar hile hurda bi dolaplar çevirdiler ya. Sabah ola hayrola.
-
[QUOTE=mordak;28908]evet söylediğim gibi 11410 civarı kapanış...
yarın py miz cd yi takıp başlar çuval dolu kamyonu çekmeye yukarı....
ablacım küsmek yok dedim bak ona göre....
11410 hedefim az birşey şaşmış olsada sistemime tekrar teşekkür ediyorum...[/QUOTE]
Tebrikler sayın Mordak
Ama ben oynamıyorum. Yine bunlar hile hurda bi dolaplar çevirdiler ya. Sabah ola hayrola.
-
[QUOTE=maşuk;28909]dow için artık eksi kapanış sistemlerimde gözükmüyor...bu gece kapanışı yaklaşık 11410 civarı gözüküyor...
Sn. Mordak, bu mesajı 3.5 saat önce yazmışsınız. Yarın sistemlerinize göre, bizim kapanışıda söyleyin de boşu boşuna ekran başında oturmayalım bari.[/QUOTE]
sn. maşuk, dow için olan sistemleri yaklaşık 1 yıldır bizim vadeliye uyarlamaya çalışsamda dow kadar iyi sonuçlar vermiyor.....
genelede bizim py miz sağolsun abartmayı sevdiğinden, aşağı yada yukarı bende belli çerçeveler etrafında limitler koyarak vadeli işlemlerimi yapmaya çalışıyorum....
bol kazançlar....
-
[QUOTE=maşuk;28909]dow için artık eksi kapanış sistemlerimde gözükmüyor...bu gece kapanışı yaklaşık 11410 civarı gözüküyor...
Sn. Mordak, bu mesajı 3.5 saat önce yazmışsınız. Yarın sistemlerinize göre, bizim kapanışıda söyleyin de boşu boşuna ekran başında oturmayalım bari.[/QUOTE]
sn. maşuk, dow için olan sistemleri yaklaşık 1 yıldır bizim vadeliye uyarlamaya çalışsamda dow kadar iyi sonuçlar vermiyor.....
genelede bizim py miz sağolsun abartmayı sevdiğinden, aşağı yada yukarı bende belli çerçeveler etrafında limitler koyarak vadeli işlemlerimi yapmaya çalışıyorum....
bol kazançlar....
-
[QUOTE=Nohamura;28907]seni kırmadı :)[/QUOTE]
11500deseymişiz keşke...
-
[QUOTE=Nohamura;28907]seni kırmadı :)[/QUOTE]
11500deseymişiz keşke...
-
[QUOTE=catedral;28912]Tebrikler sayın Mordak
Ama ben oynamıyorum. Yine bunlar hile hurda bi dolaplar çevirdiler ya. Sabah ola hayrola.[/QUOTE]
teşekkürler sn. catedral...
evet dolaplar dönüyor yine yakında kokusu çıkar sanırım...
yukarı olan hareketler gerçekten çok büyük önem taşıyacak artık...
yakında sanırım py nin niyeti netleşir...
bol kazançlar....
-
[QUOTE=catedral;28912]Tebrikler sayın Mordak
Ama ben oynamıyorum. Yine bunlar hile hurda bi dolaplar çevirdiler ya. Sabah ola hayrola.[/QUOTE]
teşekkürler sn. catedral...
evet dolaplar dönüyor yine yakında kokusu çıkar sanırım...
yukarı olan hareketler gerçekten çok büyük önem taşıyacak artık...
yakında sanırım py nin niyeti netleşir...
bol kazançlar....
-
bu saatte kimse varmı forumda bilmiyorum ama matriks çalışıyormu sizde, bende kesildi, hayırdır ne oldu acaba...
-
bu saatte kimse varmı forumda bilmiyorum ama matriks çalışıyormu sizde, bende kesildi, hayırdır ne oldu acaba...
-
Yeni yetme Matematik Dehası Bankacılar yeni bir enstürman daha çıkarmışlar.
Döviz yatırımınıza 1 yıl vadeli ana para geri ödemesi GARANTİLİ %10 faiz veriyorlar.
Üstüne diyorlar ki
Döviz faiz yada borsa hangisi en çok çıkar ise paranıza aradaki farkın %50 si:)
Mini mini heç fonlarmı doğuyor yoksa?
Heç fon:) krizi amerika'da geçen yıl bu sıralar moda idi. yakında Avrupa Bankalarını da duyarsak ! ! ! Seneye bu zamanlar bizde mi HEEÇ FON KRİZİ çıkacak acaba????
Ülkemizde pazara düşmüş hint kadın giysilerinden sonra yoksa 2010 kışında erkekleri kurta ya dihoti içinde falan mı görücez.dng
-
Yeni yetme Matematik Dehası Bankacılar yeni bir enstürman daha çıkarmışlar.
Döviz yatırımınıza 1 yıl vadeli ana para geri ödemesi GARANTİLİ %10 faiz veriyorlar.
Üstüne diyorlar ki
Döviz faiz yada borsa hangisi en çok çıkar ise paranıza aradaki farkın %50 si:)
Mini mini heç fonlarmı doğuyor yoksa?
Heç fon:) krizi amerika'da geçen yıl bu sıralar moda idi. yakında Avrupa Bankalarını da duyarsak ! ! ! Seneye bu zamanlar bizde mi HEEÇ FON KRİZİ çıkacak acaba????
Ülkemizde pazara düşmüş hint kadın giysilerinden sonra yoksa 2010 kışında erkekleri kurta ya dihoti içinde falan mı görücez.dng