[quote=hexen;28942]Günydın gaplı açtı 49000 gordu poztf uymsuz var 15 dakk da amma system al verne kadar systemdeym[/quote]
Günaydın bende kısadayım uzun diyene kadar.
Printable View
[quote=hexen;28942]Günydın gaplı açtı 49000 gordu poztf uymsuz var 15 dakk da amma system al verne kadar systemdeym[/quote]
[QUOTE=enorton;28945]Sn mbm de hep sisteme devam diyor ama bir bakıyorum, uyumsuzluk deyip sisteme ters kalmış... Yapma mbm bak sistemde kalsan 400 puan kardaydın ;)[/QUOTE]
amma dun cok tahrik ettiler. bugunde doneblr artık dün gonderdiyim graf hatırlarsan 49000 hedef vardı orya geldik.. burdan tepki baslayablir amma ben system dediyi zaman kapaycam o baska..
49000 asayasına gitmesi lazım dusme devamı icun
[QUOTE=enorton;28945]Sn mbm de hep sisteme devam diyor ama bir bakıyorum, uyumsuzluk deyip sisteme ters kalmış... Yapma mbm bak sistemde kalsan 400 puan kardaydın ;)[/QUOTE]
amma dun cok tahrik ettiler. bugunde doneblr artık dün gonderdiyim graf hatırlarsan 49000 hedef vardı orya geldik.. burdan tepki baslayablir amma ben system dediyi zaman kapaycam o baska..
49000 asayasına gitmesi lazım dusme devamı icun
150 den uzun kapat kısa aç oldu
150 den uzun kapat kısa aç oldu
emtia, petrol in, borsalar out,
Türkiye out, brezilya in.
yükselişler satış fırsatı seneryomuz devam ediyor.
kişisel görüştür.
sevgiler.
emtia, petrol in, borsalar out,
Türkiye out, brezilya in.
yükselişler satış fırsatı seneryomuz devam ediyor.
kişisel görüştür.
sevgiler.
kırılım haftasını büyük başarıyla yakaladım 15 gün önceden hemde.
açılışla 150 den shorta döndüm, trende uymak lazım.
kırılım haftasını büyük başarıyla yakaladım 15 gün önceden hemde.
açılışla 150 den shorta döndüm, trende uymak lazım.
işc 5.30 çok önemli.
işc 5.30 çok önemli.