DJI da %5 olacak galiba...
Printable View
DJI da %5 olacak galiba...
bizim vobta 28000altında ilk hedef neresi görüyorsunuz ?
[QUOTE=furkan;93659]o 6bilen şuan bendimm 3 5 17 8 39 bunlar var 44 bir üst kolona yazmışım bukdar olur ya 5bildim kaç para alıcagımı bile merak etmiyorum 1kolon ya 1 kolon yukarıda 44 !![/QUOTE]
:( of arkadaşım ya boşver takma kafana
[QUOTE=gacırt;93670]:( of arkadaşım ya boşver takma kafana[/QUOTE]
yok okadar takmamaya calsııyrom ama geceye short kalmadım ona yanıyorum28000altı cok zor diye
Meşhur 6500 seviyesine geldik dowda. Buraları tutamazsa 5000 li seviyeler konuşuluyor
Haftasonu bir iflas haberi fln gelirmi endişesi iyice panikletti conileri
[URL="http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=182368"]İkramiye vurdu hayatı karardı [/URL]
[COLOR=#5a5a5a][B]Bir sene içinde olan değişim[/B][/COLOR]
[COLOR=#5a5a5a][/COLOR]
[COLOR=#5a5a5a][B]Wall Street's dollar menu[/B][/COLOR]
[B]GE[/B] 3/5/08: $33.55 Today: [COLOR=#ff0000]$6.75[/COLOR]
[B]BAC[/B] 3/5/08: $37.55 Today: [COLOR=#ff0000]$3.17[/COLOR]
[B]GM[/B] 3/5/08: $22.97 Today: [COLOR=#ff0000]$1.87[/COLOR]
[B]C[/B] 3/5/08: $22.15 Today: [COLOR=#ff0000]$1[/COLOR]
[B]AIG[/B] 3/5/08: $44.61 Today: [COLOR=#ff0000]$0.35[/COLOR]
aslında bu düşüş bağıra bağıra geldi.. sıkışma had safhaya ulaşmıştı.. ve dolar kırılımın aşağı olacağını söylüyordu bize.. umarım uzunda yakalanan olmamıştır..
[QUOTE=jerfin;93679]aslında bu düşüş bağıra bağıra geldi.. sıkışma had safhaya ulaşmıştı.. ve dolar kırılımın aşağı olacağını söylüyordu bize.. umarım uzunda yakalanan olmamıştır..[/QUOTE]
f dowu sabah görmeden bayram etmem ben artık
[QUOTE=QUEEN;93686]f dowu sabah görmeden bayram etmem ben artık[/QUOTE]
yukarı açsa da aşağı gelmeyecek mi sonuçta..:..:
Haklısın, açılış belkide çok kötü olmayabilir, ama kapanış bence gene eksi olur bu haftasonu tedirginliğinden dolayı
spotta açılışı amatörler, kapanışı pro lar yapıyor. vobda tam tersi...
yarın kaçdan acarız
28500 iyimser bi tahmin mi
[QUOTE=Sunrise;93688]Haklısın, açılış belkide çok kötü olmayabilir, ama kapanış bence gene eksi olur bu haftasonu tedirginliğinden dolayı[/QUOTE]
veri var yarın oda kötü gelir muhtemelen ama cuma olduğu için kafaları karıştırmak isteyebilirler;)
ohooo dolar 1.79 olmuş inanmıyoruumm:eek:
açılış kapanış onemli degil sistem sattaysa ben deniz altında olurum :)
dolara nerden bakıyorsunuz ?
valla benden artık pasoo bu iş hiç hayırlı gelmiyor bana 6470 durdu durdu yoksa el salla 5000 iş çıgrından cıktı.2 kurumdan işleme paydos artık.kucuk kuruma elveda yarın naktim ana kuruma ne olcagı bellı olmazz cıddı cıddı korktuum.94 berı kac krız gordumm ama bu cok karmasık cok kanlı oluyo bu ay skora baktım gecen ayın %30 kadar kar var ve o kadarda komısyon.uzgunum kucuk kurumummmmm:((((((((
[QUOTE=neremy;93696]dolara nerden bakıyorsunuz ?[/QUOTE]
ben bu linkten bakıyorum..
[url]http://www.ac-markets.com/forex-resources/currency-exchange-rates.aspx[/url]
[QUOTE=neremy;93696]dolara nerden bakıyorsunuz ?[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/category/pariteler/[/url]
[QUOTE=VOBiX;93652]13 Mart +. -1[/QUOTE]
13 mart
ve equinox.
yine bir pencere.
bakalım ne olacak.
sevgiler.
Bugün düşüş GM deki haber yüzünden geldi ama asıl darbeyi amerikadaki bankalar aldı. Piyasa asıl bankalardan kötü bir haber bekliyor gibi. Oysa obama hepsine çuvalla destek verdi
[QUOTE=furkan;93659]o 6bilen şuan bendimm 3 5 17 8 39 bunlar var 44 bir üst kolona yazmışım bukdar olur ya 5bildim kaç para alıcagımı bile merak etmiyorum 1kolon ya 1 kolon yukarıda 44 !![/QUOTE]
hayret ya, talihsizlik.
[quote=cansalk;93697]valla benden artık pasoo bu iş hiç hayırlı gelmiyor bana 6470 durdu durdu yoksa el salla 5000 iş çıgrından cıktı.2 kurumdan işleme paydos artık.kucuk kuruma elveda yarın naktim ana kuruma ne olcagı bellı olmazz cıddı cıddı korktuum.94 berı kac krız gordumm ama bu cok karmasık cok kanlı oluyo bu ay skora baktım gecen ayın %30 kadar kar var ve o kadarda komısyon.uzgunum kucuk kurumummmmm:(((((((([/quote]
ama yumurtaları tek sepette toplamakta biraz riskli gibi :)
[quote=jelibon;93700]13 mart
ve equinox.
yine bir pencere.
bakalım ne olacak.
sevgiler.[/quote]
Ayın 11'inde dolunay var
[QUOTE=Sunrise;93704]Ayın 11'inde dolunay var[/QUOTE]
dolunay işini çakmıyorum,
onda ne oluyor?
sevgiler.
[QUOTE=cansalk;93697]valla benden artık pasoo bu iş hiç hayırlı gelmiyor bana 6470 durdu durdu yoksa el salla 5000 iş çıgrından cıktı.2 kurumdan işleme paydos artık.kucuk kuruma elveda yarın naktim ana kuruma ne olcagı bellı olmazz cıddı cıddı korktuum.94 berı kac krız gordumm ama bu cok karmasık cok kanlı oluyo bu ay skora baktım gecen ayın %30 kadar kar var ve o kadarda komısyon.uzgunum kucuk kurumummmmm:(((((((([/QUOTE]
uzun zamandır söylüyorum ben.. hatta geçen yıl bunun tartışması da yapılmıştı bu forumda, eskiler bilir.. 2001 de nasıl küçük bankalar tuz-buz olduysa, bu krizde de küçük aracı kurumlar dağılacak, bitecek.. çok fazla batan aracı kurum olacak.. sonradan ah vah demektense paranızı güvenli kurumda tutun..
yüksek faize aldanıp da paralarını küçük bankalara yatıranlar perişan oldu 2001'de.. komisyon cazibesine kapılıp da güvenmediğiniz kurumda durmayın derim..
[quote=Sunrise;93703]ama yumurtaları tek sepette toplamakta biraz riskli gibi :)[/quote]
tek sepet valla daha ıyı sımdı kucuk kurumlar daha tehlıkelı oldu.bosta kalan paran 1 gun carıde kalsa.kotu sans ya o gun kurum kapansa al basa dert tek sepet olsun buyuk olsun 2 ay az kazanalım veye kaybedeyım
Jelibon altın düşüşü tamamladı mı yoksa 880 bekliyormusun halen?
dolar gece gece yukarlarda gezintiye çıkmış, piyasa kapandı zaten 1,763 olduydu, şimdi 1,785 lerde..
Aceba diyorum MB nin umurundamı? ne dersiniz? MB müdahale etme gereği duyarmı?
Yarının merak ettiğim olay bu, aceba sabahtan çakarmı dolara?
Ne dersiniz? fikri olan varmı? beyin fırtınası yapalım azıcık ya, paslancaz bu gidişlen...yaklaşık 6 saat bişey düşünmemişim:) saygılar...
[quote=jelibon;93705]dolunay işini çakmıyorum,
onda ne oluyor?
sevgiler.[/quote]
15 eylül 2008 dekine benzer bir astrolojik oluşum var. Lehman'ın battığı gün yani. Beklentim gelecek haftada düşüşün devam etmesi.
sevgiler
Bu arada bir arkadaşım VOB dünyasına (cehennemine) adım atacağını söyledi ve tavsiye istedi, tabi veremedim istediğini :D Yarın işlem yapacakmış hangi vadeyi tavsiye edersiniz nisan-mayıs...? Girme dedim dinletemedim yazık çocuğa kısaca tavsiyeniz varmı? Pek işlem yapmayacakmış alıp bekleyecekmiş
[quote=jerfin;93706]uzun zamandır söylüyorum ben.. hatta geçen yıl bunun tartışması da yapılmıştı bu forumda, eskiler bilir.. 2001 de nasıl küçük bankalar tuz-buz olduysa, bu krizde de küçük aracı kurumlar dağılacak, bitecek.. çok fazla batan aracı kurum olacak.. sonradan ah vah demektense paranızı güvenli kurumda tutun..
yüksek faize aldanıp da paralarını küçük bankalara yatıranlar perişan oldu 2001'de.. komisyon cazibesine kapılıp da güvenmediğiniz kurumda durmayın derim..[/quote]
valla bende 2 kurum calışıyodum artık durr dedım bugun.kucuk olan ıcın bılanco donemını beklım zarar ne kadar bakar ona gore karar verım dıyordum.baktım mıdem bulandı.korkulu ruya gormektense ısı saglama baglamak ıyıdır.buyuk aracı kuruma yarınn hoppa vırmannn.ne me lazımmm vok batan olacak bakk bu kesın mınumum 10 15 sıstemden yabancı kurumlar bıle cıkmazsa ahda 2 olsun:(((((
[QUOTE=bull market;93709]dolar gece gece yukarlarda gezintiye çıkmış, piyasa kapandı zaten 1,763 olduydu, şimdi 1,785 lerde..
[COLOR="Red"] Ne dersiniz? fikri olan varmı? beyin fırtınası yapalım azıcık ya, paslancaz bu gidişlen...yaklaşık 6 saat bişey düşünmemişim:) [/COLOR]saygılar...[/QUOTE]
yapalım bi beyin fırtınası..:..:
şimdi MB müdahale eder mi, etmez mi ?.. müdahale etse de ne kadar başarılı olabilir bu saatten sonra !!..
biraz kayserili gibi düşünelm..:..: dışarıdan ülke ekonomisine sokulması dört gözle beklenen gurbetçi dövizleri var.. onları teşvik etmek için doların yukarıda olması daha çok işlerine gelmez mi. !!. dolar kurunu 2'lerde gören gurbetçilerin ağzı sulanmaz mı..:..:
[quote=hexa;93711]Bu arada bir arkadaşım VOB dünyasına (cehennemine) adım atacağını söyledi ve tavsiye istedi, tabi veremedim istediğini :D Yarın işlem yapacakmış hangi vadeyi tavsiye edersiniz nisan-mayıs...? Girme dedim dinletemedim yazık çocuğa kısaca tavsiyeniz varmı?[/quote]
tamammm bak bunlar hep bır gostergedır bana gore.ilk hafta o cocouk ne yaparsa kesın sende yap.para kazanırsın fakat 2 . hafta ne yaparsa tersını yap yıne para kazanırsın.sısıtem bu...bu sisteme yenı ler eklenmeye baslamıssa bılın kı daha dusus var. ne yazıkkııııı
[quote=jerfin;93713]yapalım bi beyin fırtınası..:..:
şimdi MB müdahale eder mi, etmez mi ?.. müdahale etse de ne kadar başarılı olabilir bu saatten sonra !!..
biraz kayserili gibi düşünelm..:..: dışarıdan ülke ekonomisine sokulması dört gözle beklenen gurbetçi dövizleri var.. onları teşvik etmek için doların yukarıda olması daha çok işlerine gelmez mi. !!. dolar kurunu 2'lerde gören gurbetçilerin ağzı sulanmaz mı..:..:[/quote]
zaten yerlı yatırımcılar 1,60 tan berı dolara delı gıbı kademelı satıs yapa yapa buraya geldı zaten bunu alanda hep krumlar bankalr acık poz olan sırketler oldu.o sırketlerın zararları bellı olur 3 aylıklarda.bende merkez mudalee etmemelı yoksa 2 gunde 2 lira olurr.dalgalı kurun mantıgıda mudaleee olmaması ne kadar mudalee o kadar calkantı guvensızlık getırır bence
Merkez 1.80 nin üstüdeki durumu görmeden müdahaşe edeceğini sanmama hatta 1.90 nı bile bekleyebilir zaten ortalık karışık müdahale sonrası piyasada heyeca dahada arttabilir bence bunuda hesaba katıyor olmalılar Rusya örneği var önümüzde eğer yabancı çıkacaksa ne kadar yüksekten çıkarsa o kadar bizim karımız olur
[QUOTE=bull market;93709]dolar gece gece yukarlarda gezintiye çıkmış, piyasa kapandı zaten 1,763 olduydu, şimdi 1,785 lerde..
Ne dersiniz? fikri olan varmı? beyin fırtınası yapalım azıcık ya, paslancaz bu gidişlen...yaklaşık 6 saat bişey düşünmemişim:) saygılar...[/QUOTE]
Seçimlere kadar 1750 lerin çok üstüne müsaade edilmez. Seçim sonrası 2000 işten bile değil ama 2000 de satılmak üzere mevzilenmiş pek çok $ portföyü var.
[QUOTE=cansalk;93715]zaten yerlı yatırımcılar 1,60 tan berı dolara delı gıbı kademelı satıs yapa yapa buraya geldı zaten bunu alanda hep krumlar bankalr acık poz olan sırketler oldu.o sırketlerın zararları bellı olur 3 aylıklarda.bende merkez mudalee etmemelı yoksa 2 gunde 2 lira olurr.dalgalı kurun mantıgıda mudaleee olmaması ne kadar mudalee o kadar calkantı guvensızlık getırır bence[/QUOTE]
bence de artık MB bu saaten sonra müdahale ederek döviz stoklarını eritmemeli.. işe de yaramaz artık dediğin gibi.. yabancı 2-3 haftadır imkb'de hisse satıp döviz alıyor (bunu günlerdir yazıyorum).. eğer MB müdahale ederse, altın tepsiyle ucuz döviz alma imkanı sunacak gidecek yabancıya.. boşuna döviz stoklarını eritmiş olacak..