[quote=flexy;467699]Asti bu arada bi dıvıtır hesabı falan açsan pek mikemmel olacak..[/quote]
abi yok..çok iş güç var..foruma bile uğramıyorum..başka sanal alem çekemem..:D bir relax kedi değilim sonuçta:o
Printable View
[quote=flexy;467699]Asti bu arada bi dıvıtır hesabı falan açsan pek mikemmel olacak..[/quote]
abi yok..çok iş güç var..foruma bile uğramıyorum..başka sanal alem çekemem..:D bir relax kedi değilim sonuçta:o
[B][COLOR=black][FONT=Helvetica]Sade Vatandaş[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Helvetica] @[B]MazlumDemirkan[/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Helvetica]Pendikspor, [B]Fethiyespor[/B]'u arkadaş olarak ekledi :D[/FONT][/COLOR]
[QUOTE=Astatin;467705][B][COLOR=black][FONT=Helvetica]Sade Vatandaş[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Helvetica] @[B]MazlumDemirkan[/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Helvetica]Pendikspor, [B]Fethiyespor[/B]'u arkadaş olarak ekledi :D[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
.dng.dng.dng.dng.dng
fillerin depüşmesivesilesiynen %3 e yakın graşan vob da şortlarımızı kapattık Allaha şükür..hatta az bişi lonkkladım desem....az bşi çünkü filler daha sert tepişmeye başlarsa altta kalmayalım..hemi te
[FONT="Arial Black"][SIZE="6"][COLOR="Red"bol kazançlar arkadaşlar....kara SALI mubarek olsun.....:::::::::.:dü::dü::dü:::::
[FONT="Arial Black"][SIZE="6"][COLOR="DarkRed"]iyice burası mezarlıga dönmüş... palaya kaptırmış millet anlaşılan paraları....:::::::dü::dü:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[quote=kayahan;467734][FONT=Arial Black][SIZE=6][COLOR=darkred]iyice burası mezarlıga dönmüş... palaya kaptırmış millet anlaşılan paraları....:::::::dü::dü:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
ondan değil gayahan..forum 2-3 hafta out of order olunca boykot başladı....ama seni gören gelir sanırsam.lelele
[quote=Astatin;467731]fillerin depüşmesivesilesiynen %3 e yakın graşan vob da şortlarımızı kapattık Allaha şükür..hatta az bişi lonkkladım desem....az bşi çünkü filler daha sert tepişmeye başlarsa altta kalmayalım..hemi te[/quote]
ulan ne depişti filler beaahhh..Allah dan lonkda 1000 puandan fazla zarara tahammülüm yok...ama gıl oldum palaya...kardan reverseli durum hesabı 2000 puan yedi ipnur:palırım ifadesini
ulan kayahanı daha önce görsem kapanışta kesin longlardım..kısmet değilmiş
ohhh mondiyo:)
[QUOTE=Astatin;467745]ohhh mondiyo:)[/QUOTE]
:..::..: taban taban üstüne hacı
[quote=flexy;467746]:..::..: taban taban üstüne hacı[/quote]
valla hcı filler belli olmaz ama ben en düşüğün 1700 puan üstünde kapattım şortları...filat filat bekliyorum...düşün yani dibe göre 4000 puan tepmiş ama şortlamıyom...fil olayı ters..filler fill in the blanks yapmasın bizim börtföyü....way**..ne 2 gündü be