Astatin nerdesin? saatliğin al vermek üzere değilmi? doğrumuyum?
Printable View
Astatin nerdesin? saatliğin al vermek üzere değilmi? doğrumuyum?
[QUOTE=fXci;93801]deniz altında astitinle benmi kaldım ?[/QUOTE]
ben de varım..bize de yetecek kadar yeterli oksijen tüpün var mı fxci..:..:
[QUOTE=jerfin;93803]ben de varım..bize de yetecek kadar yeterli oksijen tüpün var mı fxci..:..:[/QUOTE]
az kaldı zaten takımlarıda seyyahtan aldımdı amaan yettigi yere kadar cekeriz nefes gelin hele yanıma :p
28575 altında dalış denemesi tekrarlanır diyorum, başarısız olma ihtimali yüksek dalış..
[QUOTE=bull market;93805]28575 altında dalış denemesi tekrarlanır diyorum, başarısız olma ihtimali yüksek dalış..[/QUOTE]
zaten ben tepeden dalmasaydım simdi buyuk olasılıkla flat kalırdım.. sinyallere ortadan girmek zarar getiriyor. ne kontrat sayısını kurcalarım nede realize ederim hele bir yüzeye çık desin
[QUOTE=fXci;93804]az kaldı zaten takımlarıda seyyahtan aldımdı amaan yettigi yere kadar cekeriz nefes gelin hele yanıma :p[/QUOTE]
29,200 e kadar kademeli shortları artırma devam ederim.. 29,200 üstünde senin oksijen tüplerin yetersiz gelir, su yüzüne çıkarım ben..:..:
[QUOTE=fXci;93806]zaten ben tepeden dalmasaydım simdi buyuk olasılıkla flat kalırdım.. sinyallere ortadan girmek zarar getiriyor. ne kontrat sayısını kurcalarım nede realize ederim hele bir yüzeye çık desin[/QUOTE]
Senin stilin disiplinli dalış olmuş..
[quote=fXci;93804]az kaldı zaten takımlarıda seyyahtan aldımdı [B]amaan yettigi yere kadar cekeriz nefes[/B] gelin hele yanıma :p[/quote]
nargile mi bu ki? :..:
endekste fiksleme çalışmaları devam ediyor.dışarısı yukarıda biz aşağıda.denge şart :..:
[QUOTE=bull market;93808]Senin stilin disiplinli dalış olmuş..[/QUOTE]
o stilli dalıyor bull.. biz gibi nefessiz kalınca yüzeye çık, biraz nefes depo edince clupp tekrar dal yapmıyor..:..::..:
yanlız 29.100 ü tekrar deneycek görnüyor bu:))
Bay BULL,
Daha 5 dakıkalık sistemim bile lada değil..Durmak yok şorta devam
Bay SELÇUKLU,
Akşam mesajını gördüğümde zaten %3 çıkmıştı altın..Hazıra konmayayım dedim o yüzden yanıt yazmadım..Orta vadede ise yukarıdır..
550ortalama oldu kısalarla devam şu lostun yüklemesi btsede izlesem ekrana bakmadan daha iyi oluyor panik olmuyor insan
is yatırı dolardada silip süpürmüş endekste şuana kadar cok iyi kar yazdı dolardada boyle olursa nereye koyacaklar bukadar parayı bilmiyorum..
[QUOTE=Astatin;93812]Bay BULL,
Daha 5 dakıkalık sistemim bile lada değil..Durmak yok şorta devam
Bay SELÇUKLU,
Akşam mesajını gördüğümde zaten %3 çıkmıştı altın..Hazıra konmayayım dedim o yüzden yanıt yazmadım..Orta vadede ise yukarıdır..[/QUOTE]
Astatin saatlik ve 15 uyumsuzdu bende .. sabah atladım trenden ... dediğin gibi bencede orta vade ralli .. ama bugün daha da almam altın .. :D:D akşama bakarım ama duruma .. güzel graf olursa burayada yollarım .. :) :D
CREDITTE SUISSE (CS) TARAFINDAN BUGUN YAYINLANAN RAPORDA TURKIYE PIYASALARI
ICIN KAR REALIZAYSONU ZAMANININ GELDIGI VE BUNUN YERINE RUSYA PIYASALARINA
YONELINEBILECEGI IFADE EDILDI.
17 KASIM 2008 TARIHINDEN ITIBAREN RUSYA'DAN CIKIS BUNUN YERINE TURKIYE'YE GIRIS
ONERDIGINI HATIRLATAN CS, BU TRENDIN ARTIK KAR RELIZASYONU ZAMANINA GELDIGINI IFADE
ETTI.
TURKIYE'NIN RUSYA KARSISINDAKI OLUMU PERFORMANSI KONUSUNDA SURECIN SONUNA YAKLASTIGINI
ONE SUREN CS, TURK BANKALARININ 1 TEMMUZ 2008 TARIHINDEN BU YANA BOLGE BANKALARINA
KIYASALA YUZDE 76 DAHA IYI PERFORMANS SERGILEDIGINE DIKKAT CEKTI.
TURKIYE'YE ILISKIN YATIRIM TAVSIYESINI "OVERWEIGHT"TEN (PIYASANIN USTUNDE GETIRI)
"UNDERWEIGHT"E DUSUREN CS'IN BUNA ILISKIN OLARAK SIRALADIGI 5 GEREKCE SOYLE OLDU:
1- 8 AYDAN BU YANA SUREN TREND ZIRVE SEVIYESINE ULASTI
2- GORECE DEGER ARTIK TURKIYE'YI RUSYA'YA KARSI DESTEKLEYECEK SEVIYELERDE DEGIL.
3- KAR REVIZLERINE ILISKIN BEKLENTILER BOLGE ULKELERIE KIYASLA DAHA TURKIYE'DE DAHA ZAYIF
4- TL BOLGEDEKI DIGER PARA BIRIMLERINDEN USTUN BIR PERFORMANS SERGILESE DE KIRILGAN YAPISI SURUYOR.
5- TURKIYE'DE DEZENFLASYON SURECI TAHMINLERIMIZDEN DAHA HIZLI GELISTI.
TAVSIYE'NIN DAHA ASAGI INDIRILMEMESININ NEDENI OLARAK ISE,
1- TURKIYE GELISMEKTE OLAN PIYASALARDAKI BENZERLERI ARASINDA PIYASANIN ANA AKINTISINA EN YAKIN ULKE
2- IC PIYASADAKI GUVEN GOSTERGESI ZATEN DIP SEVIYELERINE KADAR GERILEMIS DURUMDA
3- TURKIYE'DE BANKACILIK SEKTORUNUN RAKIPLERINE ORANLA DAHA GUCLU OLDUGUNU DUSUNUYORUZ
4 - TURKIYE RISK ISTAHINDA YASANACAK DEGISMELERE KARSI EN DUYARLI HISSE SENEDI PIYASASINA SAHIP
CS'IN DEGERLENDIRMELERINDE SON OLARAK SOYLE DENILDI;
"TURK BANKALARI HAKKINDAKI GELISMEKTE OLAN PIYASALAR ICINDEKI GUCLU TERCIHIMIZ KORUYORUZ VE
ISBANKASI'NIN GELISMEKTE OLAN PIYASALAR LISTEMIZDE TUTMAYA DEVAM EDIYORUZ. BIR DIGER GELISME
DE TURKCELL HISSELERI YERINE TEKFEN HISSELERINI LISTEMIZE ALIYORUZ."
-MATRIKS-
hem bunu diyolar hem de ellerinde baya bi uzun sözleşme var vob da alla alla anlamadım anlayan var mı?
[i][b]ABD Şubat Tarımdışı İstihdam (bk:-648 bin) (15:30)
ABD Şubat İşsizlik Oranı (bk:%7,60)(15:30)[/b][/i]
eee hadi artık selocan, bu vobu ancak sen indirirsin aşağı... çok nazlanıyorsun düşmemek için...boks..boks.
[quote=jerfin;93818]eee hadi artık selocan, bu vobu ancak sen indirirsin aşağı... çok nazlanıyorsun düşmemek için...boks..boks.[/quote]
dun dısarda %10 dusms selo..bugun süt liman..eskıden dırek dısarıya uyuyodu son bı kac gundur kaybettı o koreleasyonu
[QUOTE=marakes;93819]dun dısarda %10 dusms selo..bugun süt liman..eskıden dırek dısarıya uyuyodu son bı kac gundur kaybettı o koreleasyonu[/QUOTE]
hani ölüm iyiliği olurmuş ya son nefesini vermeden önce..;) selo'da son nefesini vermemek için direniyor.. ama biliyor ki bu direnişler çaresiz, azrail sıkacak boğazını..:D
rüyamda seloyu 7.9 gördum bu gece..artk seansı bıraktım ruyalarda ıslem yapıyorum.28500 kalesi direniyo mancınıklar yetersiz kaldı şimdilik surlar saglam
[QUOTE=marakes;93821]rüyamda seloyu 7.9 gördum bu gece..artk seansı bıraktım ruyalarda ıslem yapıyorum[/QUOTE]
ben rüyamda kaç taban çektiriyorum selo'ya..:..:
benle pazarlık ediyor uyanık.. selo tarifesine geçmezsen inmem aşağı diyor.. tamam ettik bi ihanet, terkettik seni..:..: ama bu kadar da olmaz ki, böyle işkence de yapılmaz ki...dng.dng
verin 28000e artık kastırmayın bu piyasayı ayıptır günahtır...euro ne olmus böyle ya
demek tarife degstrdin:)o yuzden selo ıle aranızdaki bu sevgi!!:)
bakalı ogle arası oyunları devam edicekmi..500-700arası gidip gelicekmi görücez
[QUOTE=marakes;93824]demek tarife degstrdin:)o yuzden selo ıle aranızdaki bu sevgi!!:)[/QUOTE]
ya sorma sıkıldım hep selo hep selo...:..: dedim biraz heyecan gelsin hayatıma.. ettik bi ihanet işte..:..: o da şimdi gün intikam günü diyor bana...dng
al sana renk:)yeşil:)
[QUOTE=Astatin;93812]Bay BULL,
Daha 5 dakıkalık sistemim bile [COLOR="Red"][B]lada[/B][/COLOR] değil..Durmak yok şorta devam
Bay SELÇUKLU,
Akşam mesajını gördüğümde zaten %3 çıkmıştı altın..Hazıra konmayayım dedim o yüzden yanıt yazmadım..Orta vadede ise yukarıdır..[/QUOTE]
5 dakikalık sistem arabamı aldırdı? .dng Samara mı ? .kom
[QUOTE=jerfin;93818]eee hadi artık selocan, bu vobu ancak sen indirirsin aşağı... çok nazlanıyorsun düşmemek için...boks..boks.[/QUOTE]
Dolar çıkarken zor düşer. zaten bu akdar tepede kalmasınıns ebeplerinden biri de elindeki döviz pozsiyonu.
jerfin duygusal yatırımcı ..selo ya 5 lere gelmesi için uzaktan el sallıyo:)ama vobix in dedigi gibi kagıt dolar dusse dolar poz dan kar yazıo...dusmese lıkıt poz u cok dıye gıdıp guvenıp saglamlıgına alıyolar..yanı her halukarda ayakta..ama belkı ruyalaırm gercek olur kımbılır:)
ahanda altın saatlik .. uyumsuzluğu var ... 950 de direnci var .. düşüş kanalınının dışına çıkmış ... 935 geri gelip ralliye devam edebilir...935 kırarsa 925 te bi daha desteği var . .. . altın sistem 5 dk satverdi .. 15 alda 60 alda .. günlük alda ..
[URL=http://img19.imageshack.us/my.php?image=adszdgk.jpg][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/6423/adszdgk.jpg[/IMG][/URL]
bugun en iyi alıcı pozitif elindekileri satmaya basladı
[QUOTE=VOBiX;93829]Dolar çıkarken zor düşer. zaten bu akdar tepede kalmasınıns ebeplerinden biri de elindeki döviz pozsiyonu.[/QUOTE]
benim döviz pozisyonum selo'nunkine beş çeker..:..::..:
algıları değiştir vobix.. herkesin baktığı taraftan bakma..:)
[quote=jerfin;93833]benim döviz pozisyonum selo'nunkine beş çeker..:..::..:
algıları değiştir vobix.. herkesin baktığı taraftan bakma..:)[/quote]
herkes aynı dogru yönden baktıgı ıcın bu kadar güçlü kaldı ama..:)
[QUOTE=marakes;93834]herkes aynı dogru yönden baktıgı ıcın bu kadar güçlü kaldı ama..:)[/QUOTE]
ben doğru yönden bakamayacak kadar yanlış bir insanım..:..::..:
[quote=jerfin;93835]ben doğru yönden bakamayacak kadar yanlış bir insanım..:..::..:[/quote]
bu söz tanıdık geldi ama nerden acaba:..:.lelelebu arada dax yıne su saatte %2 marjı yakaladı bravo
hexen baba nerdesin .. plans lazım acil.... :(
dax için önceki yazılarda,
3-4 gün önceki yeni dibi test yeridir diye belirtilmişti.
bugün denedi. bakalım veriyele sarkacakmıi toparlayacakmı.
dow için olası tepkilerin satışlarla karşılanıp karşılanmaması önemlidir.
nasdaq için kasım dibi destek olacakmı bakılmamalıdır. 1295.
7500 dow
740 sp geçilmeden yükseliş dalgasından bahsedilemez.
vob şu an kumardır.
sevgiler.
[QUOTE=jelibon;93838]dax için önceki yazılarda,
3-4 gün önceki yeni dibi test yeridir diye belirtilmişti.
bugün denedi. bakalım veriyele sarkacakmıi toparlayacakmı.
dow için olası tepkilerin satışlarla karşılanıp karşılanmaması önemlidir.
nasdaq için kasım dibi destek olacakmı bakılmamalıdır.
7500 dow
740 sp geçilmeden yükseliş dalgasından bahsedilemez.
vob şu an kumardır.
sevgiler.[/QUOTE]
altın nolur jelibon bey ? :)
vay pozitif stopladı akbank alıyor.
Pazartesi spot 30 un 26000 e ulaşmasını bekliyorum, vob ne olur bilmem, fakat şu durumda önümüzde ikinci seans var, abd verisi var, birde pazartesi açılışımız var, bu üçünde ne hengameler olur, yaada bugün yatay takılır pazartesi gaplı açılışmı olur bilmem, ben spot 30 u kısa vadede 26000 seviyelerine bekliyorum artık, pozisyonlarıda kısaya ayarladım tekrardan, ne veri ırgalar, ne yurtdışı, nede başka bişey, hedefe kilitlendim bekliycem, saygılar..